Merhaba arkadaşlar bu iki monitör arasında kaldım,artı ve eksileriyle bu iki monitör arasında tercih yapacağım. Siz'den ricam monitör hakkında bilgili arkadaşların yada bu iki monitörü kullanan arkadaşların yardımcı olması.
2 MONİTÖR DEN de UZAK DUR !!!
Bu monitörler HATALI ÜRETİLMİŞ BOZUK !!
Ben xl2740 satın aldım 2018 yılında 5 ay kullandım birden ekran gitti BEMBEYAZ OLDU ! Açıyorum kapatıyorum yok düzelmiyor birden oldu !
Sonra araştırdım xl2546 da bu sorunu bu hatayı alan kişileri google ve yabancı forumlarda gördüm ! Yetmedi youtube da videoları var monitörün mmarkasını modelini yazıp WHİTE SCREEN DİYE ARATIP GÖREBİLİRSİN !
Yetmez ise amazon u açıp satıcıların altındaki yorumları okuyabilirsin !
Her neyse itopya dan satın almışdım ben monitörümü götürdüm Ve 3 ay sonra bana dediler monitörü degiştirin veya para iadesi yapalım dediler !
Ben ne yaptım ŞANSIMI 1 KEZ DAHA DENEDİM Dedim ki bana AYNI MONİTÖR DEN VARSA VERİN PARA İADESİ İSTEMİYORUM DEDİM...
Ve 5 AY DAHA GEÇTİ SONUÇ BU AKŞAM PUBG DE YİM PAT EKRAN GİTTİ BİRDİN KARARDI AÇILDI BEMBEYAZ ! WHİTE SCREEN !
BUNLARIN ALLAH BELASINI VERSİN ZOWİE BENQ KESİNLİKLE SATIN ALMAYIN !!!
Satmayı düşünürken iyiki olmuş mu desem nedesem bilmiyorum !!! Bu monitörleri bu hataya ragmen alan varsa şimdiden geçmiş olsun o kişilere...
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcanoa
2 MONİTÖR DEN de UZAK DUR !!!
Bu monitörler HATALI ÜRETİLMİŞ BOZUK !!
Ben xl2740 satın aldım 2018 yılında 5 ay kullandım birden ekran gitti BEMBEYAZ OLDU ! Açıyorum kapatıyorum yok düzelmiyor birden oldu !
Sonra araştırdım xl2546 da bu sorunu bu hatayı alan kişileri google ve yabancı forumlarda gördüm ! Yetmedi youtube da videoları var monitörün mmarkasını modelini yazıp WHİTE SCREEN DİYE ARATIP GÖREBİLİRSİN !
Yetmez ise amazon u açıp satıcıların altındaki yorumları okuyabilirsin !
Her neyse itopya dan satın almışdım ben monitörümü götürdüm Ve 3 ay sonra bana dediler monitörü degiştirin veya para iadesi yapalım dediler !
Ben ne yaptım ŞANSIMI 1 KEZ DAHA DENEDİM Dedim ki bana AYNI MONİTÖR DEN VARSA VERİN PARA İADESİ İSTEMİYORUM DEDİM...
Ve 5 AY DAHA GEÇTİ SONUÇ BU AKŞAM PUBG DE YİM PAT EKRAN GİTTİ BİRDİN KARARDI AÇILDI BEMBEYAZ ! WHİTE SCREEN !
BUNLARIN ALLAH BELASINI VERSİN ZOWİE BENQ KESİNLİKLE SATIN ALMAYIN !!!
Satmayı düşünürken iyiki olmuş mu desem nedesem bilmiyorum !!! Bu monitörleri bu hataya ragmen alan varsa şimdiden geçmiş olsun o kişilere...
Bilgi için teşekkür ederim hocam,açıkçası bende fikrimi değiştirip dell Alienware almayı düşünüyordum çerçevesiz ekran olduğu için.Üstüne senin yaşadığın olumsuzlukları okuyunca monitör den soğudum açıkçası.