Şimdi Ara

Benzin-Dizel Periyodik Bakım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Duratorq

quote:

Orjinalden alıntı: AtakaN_35

quote:

Orjinalden alıntı: Duratorq

focus duratorq tdci bakımları 15 binde bir,15 bin km bakım ücreti 300 lira.

benim aracın 15k bakımı 210lira tutmuştu

benim söylediğim istanbul için polen filtresi dahil ve mazot filtresi iyi kalite olandan,çünkü ford servislerinde 2 tip var.

mazot filtresi değişmişmiydi hatrlamıyorm ancak polen filtresi 50-55 ytl civarıydı

• Bakım aralığı 15.000 km veya 1 yıl (hangisi önce dolarsa) böyle bir olay oluyor mu?
  • Kangoo'nun 20.000 km bakımını özel serviste orjinal parçalar kullanılarak 150 milyona yaptırdım ...
    (Elf yerine Shell yağ kullandık tek fark sadece)
  • dfj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HELICOPTERPILOT -- 2 Mart 2009; 23:30:14 >
  • hyundaı h100 grandsaloon var 98

5.000 km de bı bakıma gırıyorum

tamırcım kazıklıyor mu benı

gerci benım motor yaslı bıraz o yuzden olabılır.
  • arkadaşlar bakım tamamen aracınzı hangi koşulda ve nerede kullandığınız ile ilişkilidir.
    Şahsi düşünceme göre şehir içi araç kullanıcıların verilen fabrika değerleri %20-25 altına indirerek yağ değişimlerini yaptırmalarıdır. Burada dikkate alınmayan ancak herkes tarafından çok iyi bilinen bir konu vardır ki şehir içinde aracınız daha yüksek devirlerde kullnılır bakım aralığı için kullnılan ortalama devir öenm arz eder ve şehir içi kullnım ağır kullnım şartlarına girmektedir. Aynı şekilde araçta 1 kişi, aracı kullanmk ile 4 veya 5 kişi kullanmak da km olarak erken bakım yapmanızı gerektirebilir. Bilginiz olsun özellikle sıfır araçlar bu druum anlşılmaz ama arabalarınız 100 bin değerlerine yaklaştıkça bakım aralığını kendinizin daraltması uygun olacağını düşünüyorum..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.