Şimdi Ara

Benzin fiyatlarında indirim (7 Kuruş) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
2.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle bi 2 Lira 43 kuruş daha düşerse tam olacak var ya.
  • alkgs A kullanıcısına yanıt
    Demek ki yine zam gelecek merak etmeyin
  • Mazota da isteriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurcandmt kullanıcısına yanıt
    inş gelir kardeş bıktım usandım ya 10 bin lirayı denkleştiren arabaya saldırıyo sanki amerika anasını satayım
  • indirim bahane vergi vurgunu şahane
  • çok inmişş bi uzun yol gider şimdii
  • alkgs A kullanıcısına yanıt
    Bu sizin dediğiniz şey benzin zammından ziyade insanların bilinçlendirilmesiyle çözülür. Eğitimin de durumu zaten ortada. Benzinin 10 lira olması demek toplu taşıma fiyatlarının da tavan yapması demektir aynı zamanda. Parası olan direk araba almasa, insanlar bilinçlense bu dediğiniz sorun çözülür. Benzin 10 lira olsa sizde rahat rahat gezemezsiniz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Tüh!!!!

Ne güzel düz hesap 5 tldi.

Şimdi gel de kuruşlarla uğraş

Kesinlikle
    Zaten ben hep 50 TL'lik alıyorum. Kafa rahat 10 Litre giriyor depoya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkgs

arkadaş ne güzel psikolojik sınırı geçmişti millet binerken 2 kez düşünmeye başlamıştı nerden çıktı indirim ya.trafik çekilmiyo artık ne kadar gereksiz adam varsa trafikte arkadaş yapsınlar şunu 10 lirada rahat rahat binsek arabamıza.

Kazığın üstünde giderken rahat edeceğinizi düşünmüyorum
  • Sizede yaranmak ne mümkün ? En son zamdan sonra gereken yerlere haber saldım...D.H.F. Ahalisi olarak bu zam için sizleri kınıyoruz...Derhal ve behemal geri alına.....Dedim...kem küm ettiler...Azıcık mühlet verin deyu rica ettiler...Peki emmeee çok uzatmayın haaaa....Dedim...Aha bu gün tamam işte..İNDİRİM GELDİ...BİNDİRİM GELENE KADAR ECCÜK SEVİNİN YAHU......Yarın telefon açıp sizin içün sn. bakana teşekkür edeceğim...Lakin sizede yaranılmıyor yani arkadaşlarım.....Hepinize saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 1 Ağustos 2013; 2:17:24 >

• Memleket iyiye gidiya Allaha şükür
  • kaşıkla verdiler haftaya kepçeyle alırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobra41 -- 1 Ağustos 2013; 2:59:29 >
  • 5 tl den hesaplasak 50 lt benzin deposu 250 liraya doluyor.

4.85 den hesaplasak 242.50 tl çıkıyor.

Ayrıca sitede 5 tl yi geçmişti fiyat diyor şimdi 4.85 olacak diyor. 7 kuruş mu 15 kuruş mu indirim oldu?

+ olarak çok indirmişler benzini devlete az para gider sürünür şimdi ne yapacaklar acaba...

++ olarak bu indirimin 2 katı bindirim yapmayacaklarını bilsem yine 7 kuruşa da sevineceğim ama maalesef...
  • La yaz bitti doğru düzgün indirim olmadı LPG'ye, hacı bizim işe de bi el atın da 2 Lira olsun bari şu hava gazı da
  • quote:

inş gelir kardeş bıktım usandım ya 10 bin lirayı denkleştiren arabaya saldırıyo sanki amerika anasını satayım

Sana mı battı milletin araba alması ?
  • quote:

arkadaş ne güzel psikolojik sınırı geçmişti millet binerken 2 kez düşünmeye başlamıştı nerden çıktı indirim ya.trafik çekilmiyo artık ne kadar gereksiz adam varsa trafikte arkadaş yapsınlar şunu 10 lirada rahat rahat binsek arabamıza.

/>
  • Sizce şu an fulletmek mi mantıklı yoksa 100 liralık alıp devam mı etmeliyiz?

Aldıktan sonra bir indirim daha gelirse fulletmek mantıksız oluyor. Ama bunun üzerine zam gelip benzin aynı fiyata çıkarsa o zaman boşu boşuna 5 lira daha fazla vermiş oluyoruz. Sırf benzin yüzünden şu ufak hesapları yapmaktan muhasebeciliğe başlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstClass -- 1 Ağustos 2013; 3:36:56 >
  • Güncelleme Yakında Gelir.
  • benzin mağdurları birleşin ,benzin bankası kuralım.
  • İndirim varsa bindirim çok uzakta değil ey sevgili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.