Şimdi Ara

Benzin ve mazota bir zam daha (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
13.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşım yaklaşık 20 senedir değişmeyen iktidara rağmen muhalefetin değişmediğini nereden biliyorsun ya? Adamlar parlamenter sistem getirelim daha adil bir sistem olsun diyor iktidarın yalanlarını ortaya çıkarıyor elinde netedeyse hiçbir medya olmamasına rağmen yine gelişmiş ülkelere şu bu diyorsun.1950 den beri chp ülkeye koalisyonsuz bir şekilde gelmedi doğduğun zamanın bu zamandan önce olmadığını varsayarak ve zamanla chp nin değiştiğini düşünerek bir partinin iktidara gelmeden ne yapacağını nereden biliyorsun? Al akp iktidara geldi yiyip bitirdi paraları gördük. Chp yi nerden biliyorsun söylesene bi bizde o engin gözlerinle aydınlanalım. Yok kılıçdar yapamaz yok meral yapamaz NEREDEN BİLİYORSUNUZ ABİ .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monacomen kullanıcısına yanıt

Demişsin ki muhalefet koltuk kapmaya çalışıyor ya ağzımdan kötü birşey çıkacakta adamlar kaç defa önerge veriyor iyi şeyler yapmak için hepsi akp ve mhp oy çokluğuyla reddediliyor üzerine akp nin yalanlarını ortaya çıkarıyor belgelerle inanmıyorsunuz YA BU ADAMLARIN ELİNDE NE MEDYA NE BASIN NE İKTİDAR GİBİ BİR GÜÇ OLMADIKTAN SONRA BU ADAMLAR DAHA NE YAPABİLİR SÖYLER MİSİN YUKARDAN VAHİY Mİ GELMESİ GEREK

• monacomen kullanıcısına yanıt

muhaliflerin de tek derdi koltuk kapıp yine bir başka gelişmiş ülkeye ülkeyi peşkeş çekmek. Gerisi laf salatası.

bu cümleni bana herhangi bir şekilde kanıtlarsan anlaşacağımızı düşünüyorum. Bu kadar engin ve aydın birisi olduğumu söylüyorsan bu cümlelerini kanıtlayacak en az 3-4 referansın vardır herhalde. Ülkenin bir raddeye kadar gelişeceğini düşünmek coğrafi konumdan ötürü yanlış değil ancak Türkiye’deki temel iki sorun adaletsizlik ve ekonomi. Muhalefet ise bu ikisini değiştirebileceğini söylüyor ve yaptıklarıyla, uğraşlarıyla bunu gösteriyor. Bana bunu kanıtlamak zorunda olmadığını biliyorum ancak herhangi bir şekilde bunların tamamen laf salatası olduğınu gösterebilcek bazı kaynaklarının olduğunu düşünerekten-engin ve aydın birisi olduğunu düşünüyorum- yalnızca kaynaklarını bana atarsan bende senin düşüncenle devam edeceğim yola.

• O cümlenin önünü arkasını okuduğunda iktidara da saydırmışım görürdün. Ama sen algıda seçici ve sadece partili bir partizan gibi davrandığın için senin için önemli olan muhalefete tek kelime etmemi istememen. Muhalif partilerin seçime kadar ülkede ne kadar sorun varsa çözüm sunmayarak tersine sorun arttırarak koltuğu devralmaktan başka bir stratejisi yok. Yıkık bir ekonomiyi devraldığında da zamları vergileri daha da arttırıp zararı kapatmaya çalışacakları aşikar. Bunun mesulünün de önceki iktidar olduğunu söyleyip hazır mazeret ile daha da fazla kemer sıkarak fakirliği uzatmaktan başka bir gelecek göremiyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 7 Mart 2022; 12:19:47 >
  • Takip edemedim

• Alıntı:

YENİ FİYATLAR

Zammın ardından benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 18,67 TL’den 20,33 TL’ye, Ankara 18,78 TL’den 20,44 TL’ye, İzmir’de 18,79 TL’den 20,45 TL’ye yükselecek.

Motorinin litre fiyatı İstanbul’da 19,75 TL’den 23,53 TL’ye, Ankara’da 19,91 TL'den 23,69 TL'ye, İzmir’de 19,89 TL’den 23,67 TL’ye yükselecek.

Korkunç, hem Petrolden hemde Dolardan gol yiyoruz...

• "Avrupa’nın en ucuz benzin ve motorinini biz kullanıyoruz" dediğinde bir gelir kapısı daha bulduğunu farkedip yapıştırın avrupaya yetişmeliyiz diyen reisimiz var bizim.

• Translasyon kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    muhaliflerin de tek derdi koltuk kapıp yine bir başka gelişmiş ülkeye ülkeyi peşkeş çekmek. Gerisi laf salatası.bu cümleni bana herhangi bir şekilde kanıtlarsan anlaşacağımızı düşünüyorum.

Libyada ne işimiz var, Akdenizde ne işimiz var, Egede ne işimiz var, Kuzey ırakta ne işimiz var diyenleri hatırla.

Demek bu zihniyet gelse tüm bu yerlerden çekilip burnumuzun dibini düşmana bırakacağız.

Daha ötesi var mı sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 7 Mart 2022; 14:23:53 >
  • Kuntt kullanıcısına yanıt

Benzin ve mazota bir zam daha Benzin ve mazota bir zam daha Benzin ve mazota bir zam daha 

• Savaş bitmezse benzin fiyatları daha çook artar. Bunlar iyi günler daha

• Durumun vahim artık.

Örnek olarak Almanya da benzin ne kadar ise Euro ile çarpıp ÖTV eklersek nerelere gideceğini anlarız. 2 Euro + ÖTV

40 Lira olma ihtimali var. ÖTV yi sıfırlasalar bile 2 Euro olur ki bu sefer para basıp enflasyonu daha da kudurturlar.

Çıkış yolu yok artık.

Hindistana dönmek üzereyiz.

Yahu bu ülke Bulgarların, Gürcistan'ın, Ukrayna ve Rusların ülkemizde hizmetçilik yaptığı dönemden bu hale geldi.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.