Şimdi Ara

Benzin ve motorinde indirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
2.381
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMOR55

indirim gelmiş sonunda hele şükür depoyu doldurmaya kaçarım
    LİNKDİR

kardeşim bunun konusu mu açılır? 97 oktan kimsenin kullanmadığı benzinde 2 kr. indirim olmuş, motorinde de 5kr. bir de depoyu doldurmaya kaçarım diyorsun.. hadi sana uğurlar olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 18 Mart 2014; 14:16:22 >
  • Tüh ya dün 100 liralık benzin aldım. 40 kuruş zarardayım bilseydim bekler bugün alırdım.
  • gelen indirim de 97 oktana ha, normal 95oktana gelen indirim değil
  • bunlar bizle daşşşşş geçiyor resmen,vallahi kafayı yememek elde değil bu memleketde,hatta arkadaşın bir sözü var bu memleketde kominist olmamak elde değil diye
  • ah ah nerde o normal ve süper benzinler
  • Koşa koşa benzinciye gittim aman allahim ne indirim yapmışlar öyle.
    Valla milletle dalga geçiyorlar. Dolar firliyor benzin artiyor dolar düşüyor benzin hala yukarilarda ve indirim 20krs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten yansıtan yok ki bu ufak indirimleri.En son 4-5 kuruş indirim gelmişti 5.11 iken kimse sallamadı.Bunu da sallayan olmaz.Katkılı diye fiyatını kendimiz belirliyoruz diye pek sallamıyorlar.
  • libadiye caddesindeki turkuaz petrolde bugün dikkatimi çekti.
    motorin 4,39TL
    benzini hatırlayamadım ama 4,9 gibi birşeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucastorn

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: marlboro34

Arkadaşlar istanbul avcilar ALPET istasyonunda ciddi indirim yapmislar motorin 4,44 benzin ise 4,99 avcilar petrol e-5 yanyol cad, no 82 mustafa kemal Paşa metrobüs karşısında kalıyor daha uygun bulab varsa yazsın

Benzin esenyurt lukouilde 4.83 almayani pıçaklıyorlar

Favorim Total - Teb Total card ikilisi. Direk %5 indirim yapıyor, Bahçeşehir yanyolda 5.07 95 oktan indirimle 4,8165 TL'ye geliyor. Lukoil Bahçeşehir'de bu sabah 4.95'di 95 oktan.

yıllık kart aidatı ne kadar hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xvso -- 18 Mart 2014; 18:05:59 >

• xvso kullanıcısına yanıt
    Benden almıyorlar hocam, baktım şimdi 65 TL'ymiş. En iyi yanı bonus, chippara, sonra benzin alımı v.b traş kampanya olmaması, direk %5 düşüyor hocam ödeyeceğin paradan. 100 TL'lik benzin alırsan ekstrene 95 yansıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.