Şimdi Ara

Benzin zammı hayırlı olsun. (05.12.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 5 Aralık 2013; 17:20:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aneksi

ben saçma sapan vergilerden , kaskosundan , sigortasından , muayenesinden , sürekli yakıta zam yapıldığından, kısacası herkes bizi öptüğünden dolayı arabamı geçen hafta sattım. mecbur kalmadıkça da araç almayı düşünmüyorum.

Aynısını Haziran ayında yaptım , şehirdışı için otobüs veya uçak , şehiriçi metro veya belediye otobüsü.Günümüzde otomobil büyük ihtiyaç ama koşullar ortada.
  • sıralı sistem lpgciler çifte darbe yedik 3 aralıkta lpg 5 aralıkta benzin bundan sonra her yıl 4 aralıkta arabalarımızı kullanmayıp o günü kara gün ilan edelim
  • Çok şükür. Aklıma İlyas Salman ile Şener Şen geldi. Biz eşek olduktan sonra sırtımıza binen çok olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggultekinus -- 5 Aralık 2013; 17:24:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkman

Aman ha, yandaş yalakalar görmesin. Millete de göstermemek için şikayet edip üst konudan devam derler. Neyi saklayacaklarsa...

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1140582

Pencereyi kapa ?
  • hayırlı olsun bütçe açıklarına örtülü ödeneğe para lazım sonuçta:)
  • Deme yav. Sizin oralar hesaplıymış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggultekinus

Çok şükür. Aklıma İlyas Salman ile Şener Şen geldi. Biz eşek olduktan sonra sırtımıza binen çok olur.

sizde eşek olmayın sırtınıza vuran da olmasın , tutan mı var çıkın sokalara... 4 ağaç için yapmadığınızı bırakmadınız benzin içide aynısını yapın o zaman...
  • Bu sefer motorin atağa kalkıp aradaki farka kapatacak
  • üst konudan devam arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.