biraz mevcut yönetimi anımsamıştım yasakmış meğer.
yöneticiden mesaj geldi.
Coşkun arkadaşımın dediği gibi bu ürünün 10 lira olması için dua edeceğim bundan sonra bunlar daha neki.
quote:
Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK
arkadaşlar bu konuya yazdığım mesajım silinmiş
yöneticiden mesaj geldi.
Coşkun arkadaşımın dediği gibi bu ürünün 10 lira olması için dua edeceğim bundan sonra bunlar daha neki.
aynen benimde mesajım silinmiş . bende katılıyorum inşallah başbakanımız sesimizi duyar bu çagrımıza kulak verir benzini 10 lira yapar. (bazı insanlar sadece arabası olan düşünsün bizene diye düşünüyorlar. bu kişiler ne dolmuşa ne otobüse nede taksiye biniyorlar.nede aldıkları yiyecekler giyecekler falan filan litresi 10 liradan olan benzinle çalışan araçlarda taşınmıyor yani onları hiç bir şekilde etkilemeyecek)
Secimlere kadar 4tl ye duser herkes rahatlar. Ama hatirlayin daha 4 ay once sinir krizi geciriyorduk
allah razı olsun "4 kuruş" .hemen araba alıyorum benzin depolayacağım bu fırsat kaçmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
Motorine de isterük.
Ben diyecektim.Şöyle 3.25 lere çekselerde rahat rahat tatile gitsem.
quote:
Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt
quote:
yöneticiden mesaj geldi.
aynen benimde mesajım silinmiş . bende katılıyorum inşallah başbakanımız sesimizi duyar bu çagrımıza kulak verir benzini 10 lira yapar. (bazı insanlar sadece arabası olan düşünsün bizene diye düşünüyorlar. bu kişiler ne dolmuşa ne otobüse nede taksiye biniyorlar.nede aldıkları yiyecekler giyecekler falan filan litresi 10 liradan olan benzinle çalışan araçlarda taşınmıyor yani onları hiç bir şekilde etkilemeyecek)
İmzan o kadar anlamlı ki herşeyi çok güzel anlatıyor Ulu Önderin dilinden.
gerisi yalan benim için seçimden sonra 5 e doğru hızla
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt
quote:
yöneticiden mesaj geldi.
İmzan o kadar anlamlı ki herşeyi çok güzel anlatıyor Ulu Önderin dilinden.
anlayabilene anlatıyor ama anlamak istemeyene siyasi sataşma olarak görüyorlar
haziranın ortasına kadar iner sonra bol bol başlık açarız benzin 5 tl oldu diye şimdi benim bu mesajımda birilerine batar şikayet ederler hemen
quote:
Orijinalden alıntı: xd22
gerisi yalan benim için seçimden sonra 5 e doğru hızla
durmakk yoooook yola devaaaaaam haziran sonra 5 tl inşallah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme