Şimdi Ara

Benzindeki indirimin sebebi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL KONUŞSAM YANDAŞ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycgurdal

quote:

Orijinalden alıntı: erain

ÖTV'de ki olası güncellemeler sadece akaryakıt fiyatlarını etkilemeyecek muhtemelen sıfır otomobil fiyatlarına da yansıyacaktır. Bu nedenle üst konuya yazmadım. Birde alkol kısmı var onu yazmaya gerek yok ama en az ikiye katlar fiyatları.

Yok hocam bizim isyanımız yönetime ve bazı şahıslara.
    Her zam konusu anında kilitlenir, silinir veya sildittirilmek için ellerinden gelen yapılır.
    Bu forum ahalisi nice konulara saatlerce klavye başında durumu anlattı, yazdı-çizdi; ama konuya sonra tekrar baktıklarında silinmiş olduğu gördü.
    Şimdi ben(kendi adıma konuşayım) yarım saat hesap-kitap yapıp yazacam, çizecem ama akşama konu kalmayacak.
    Niye foruma reyting kazandırayım ki !
    Artık paylaşımda bulunmak suya yazı yazamak gibi oldu.

O yüzden, Lütfen siz kendi üzerinize alınmayınız.

Konununuzu ilk mesajdan baltaladığımızı düşünüyorsanız, Özür diliyorum.
    Konuyla ilgili olarak da; sizlerle benzer durumdayız/düşüncelerdeyiz.

Sağlıcakla kalın.

Tepkinizin bana olmadığını biliyorum. Forumun durumundan haberdarım ve yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

http://www.aksam.com.tr/butcedeki-otv-hedefi-kafalari-karistirdi-2013te-yeni-zamlar-mi-gelecek--146967h.html

"Bütçede gelecek yıl petrol ve doğalgaz ürünlerinden sağlanan ÖTV gelirinin de yüzde 20,3 oranında artırılarak, 43,4 milyar TL'ye ulaşması öngörüldü."

yola devam ne diyelim!

30 kurus zam yeni yapildi. Bu yila etkisi limitli oldu. Gelecek yil bu hedef cok rahat tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catalyst -- 2 Kasım 2012; 12:12:18 >

• Hayret!

hala konu uçmamış...
  • dün benzin indirimi ile ilgili konu açtım,bir kişi bile yorum yazamadan sildiler!
  • şimdiden benzin depolamak lazım suriyeli mualiflere kucak açmak için devlet ötv den para kazanıyor kendi içindeki fakire bakan yok bizim devlet anlayışı bu
  • kocaballı gelmiş temizlemiş gene....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.