Şimdi Ara

Benzine 1 ayda 7. zam! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkes bunun hesabını soracağı yeri biliyordur umarım
    Resmen aptal yerine koyuyurolar bizi
  • CEM UZAN GELSİN, MAZOT 1 YTL OLACAK!!

Tepemizdekilere oy verenler düşünsün bunu, biz yıllardır yolunuyoruz zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi As cos -- 5 Mart 2007; 22:10:10 >
  • bıktık artık yaaa dizel arac sahibi olmama ragmen tamam piyasaya göre az yakıoyr ama bıktırdılar artık milleti yaa cok zengin ülkeyiz yaa en pahalı benzini satın alıyoruz...TAbii % 100 e yakın vergi konursa pahalıya alırız benzini....Yazık bize yazık
  • rahmetli ecevit partisinin son günlerinde çok sevdiği memur kesimine zammı çok az vermişti..

bu hükümetinde en güzel yanı ekonomi denirken bu yaptığı onun sonuna işarettir sanırım..

ülkemizde maalesef günübirlikler hariç ne politika var ne strateji ne de gücünü gösterebilecek siyasi iktidar var..

not: siyaset yapmadım. örnekler verdim yemiyim
  • aslında zam zamanlarını biraz takip edebilsek hep aynı seneryo.. yılbaşından önce indirim yılbaşından sonra toplanan vergilerde denge kurulamayınca ÖTV'ye zam... keriz yerine koyuluyoruz ama napıcaz bizim milletin sokaklara dökülmesi için ya mehmetçiğin şehit olması yada hrant dink olayında olduğu gibi azınlıktan birinin ölmesi gerekiyor böyle olaylarda nerde toplumsal dayanışma imkanı yok türkiye cumhuriyeti tarihinde görülmemiş

• NE ADAMLAR VARYAAA DOLAR DUSUYOR YUKSELIYOR BENZIN YUKSELIYOR DUSMUYOR
  • Bu zamlara
    Dizelaldığım için bana
  • ben anlamıyorum yuh yani ya 7. zam ne demek çeşmenin başında durupta suya para vermek kötü bişey bizim ülke malesef bu böyle
  • çok fena bişi ya bu benzine gelen zam
  • cahil dediğin kişiler suan iktidara gelebilecek en iyi partidir akp cahilse öbür partiler ne oluyor acaba
    quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

Kaçağa teşvik böyle olur.

halbuki doğru vergilendirme ile kaçağı da azaltırsın tüketimi de arttırıp daha çok vergi toplarsın.

hem sektörü beslersin hem de vatandaşı bezdirmezsin.

ama nerde bunu uygulayacak iktidar.

Bu Cahillerlemi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vwseverler -- 6 Mart 2007; 12:15:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vwseverler

cahil dediğin kişiler suan iktidara gelebilecek en iyi partidir
    quote:

quote:

halbuki doğru vergilendirme ile kaçağı da azaltırsın tüketimi de arttırıp daha çok vergi toplarsın.

Bu Cahillerlemi ?

Bana gorede Turkiye tarihinde gelebeilecek en kötü partilerdendir.Rejim düşmanları

• O senin düşüncen denzel işi dinsel boyuta bağlamayalımne kadar ülkemiz kötü olsada ilerde bizi kurtarak olan sey dinimiz ve inancımızdır
    quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

quote:

Orjinalden alıntı: vwseverler

cahil dediğin kişiler suan iktidara gelebilecek en iyi partidir
    quote:

quote:

Bu Cahillerlemi ?

Bana gorede Turkiye tarihinde gelebeilecek en kötü partilerdendir.Rejim düşmanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vwseverler -- 6 Mart 2007; 12:20:59 >

• bu işi iktidarı suçlayarak sen cahilsin öbürü bilmem ne diyerek 1 adım ileriye gidemeyiz ne zamanki teknolojik olarak Dünya da ön sıralara gelirsek ozaman ne zam oılur ne fakirlik refah bir yaşam için çok çalışmamız lazım bize zeki insan değil çalışkan insan gerek sorumululuk sahibi cebini değil ülkenin geleceğini düşünen çalışkan insan lazım
  • eylem yapalım desek DH çapında çıkalım E-5 e durduralım trafiği desek herkes oooooo bizim işimiz var der. eee öle döte böle ya...k işimize gelirse
  • aslında bişi yapmak lazım bu duruma
    korna çalmakla falan anlamıolar
  • tekrar diyorum arkadaşlar eylemde yapsak iktidarıda suçlasak Türkiyedeki bütün arabalarda kontak kapatsa ne olur bu ay indirim yaparlar önümüzdeki ay benzine yapılmayan zamı ekmeğe yaparlar gerçekleri görmemiz lazım eylem yaparak olmayacağı düşüncesindeyim çalışmak çalışmak çalışmak ... diyorum

şimdi teknolojik olarak çok ilerde olan bi ülkemiz olsa kendi teknolojimizi kendimiz yapsak dışa bağımlı kalmadan kendi petrolümüzü çıkarsak madenlerimizi çıkarıp dış pazarda yer tutabilsek ülke ekonomisi açısından hem iyi bi katkı olur hemde yaşam kalitesi yükselir ozaman ne zam olur nede böyle topıcler

eylemler sonuçsuz kalacaktır suçlamalar sadece gelen zamları unutmamızı sağlayacaktır ama durdurmayacaktır tek yol çalışmak
    sorumluluk sahibi çalışkan genç dinamik girişimci insan lazım bize
  • gerıcı cahil itamlarda bulunacagınıza cozum uretım

FAİZ DIŞI FAZLA PERFORMANSINDAKİ İYİLEŞME DE DEVAM ETMİŞTİR. OCAK-EYLÜL 2005 DÖNEMİNDE 28 MİLYAR 472 MİLYON YTL OLAN FAİZ DIŞI FAZLA TUTARI, BU YILIN AYNI DÖNEMİNDE YÜZDE 27.3 ORANINDA BİR ARTIŞLA 36 MİLYAR 242 MİLYON YTL OLARAK GERÇEKLEŞMİŞTİR.

bu borcu kım odeyecek

unutmayalım kı bız borcu olan bır ulkeyı su an ıktıdara kım gelırse gelsın durum degısmıyecektır

kımsenın elınde sıhırlı degnek yok
  • anlaşıldı zamdan memnun olan yok
    sayın arkadaşlar, siyasete girmeyede gerek yok

ya lpg/dizel taktıracan yada bazı durumlarda toplu taşıma kullanacan.
    sonuçta her ne kullanırsan kullan yinede zamların bu şekilde artışı pek hayra alamet değil...

kilitlendi...
    sebep: siyasi içerikli yazılar ve üyelerin bu konudaki şikayetleri
    iyi forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.