arkadasım gecmıs olsun su zamanda işşiz kalmak cok zor bısey insallah en kısa surede ıs durumunuz duzelip yoluna gırer saygılar......
quote:
Orjinalden alıntı: ziraatbileşim
teşekkürler sağlık problemi sebebiyle(akciğer) işsiz kaldım müdürlerime de utanıp asıl sebebini söyleyemedim ziraat bankası bir devdir belki de babanızla görüşmüşümdür ben bileşim aş deydim saygılarımla hoşçakalın
quote:
Orjinalden alıntı: xradiancex
quote:
beni kazıklamaya çalışıyolda ondan aynı dalga geçer gibi abi 3 taksit yapalım diyolar zaten işsiz kaldık maddi durum kötü
Servislerin hali malesef öyle.
Umarım en kısa zamanda iş bulursunuz,kullanıcı adınızdan bankacı olduğunuzu çıkarıyorum. Babam da Ziraat'ta 27 yıllık müdürdü 4 ay önce emekli oldu,sizi çok iyi anlıyorum.
Tekrar çok geçmiş olsun arkadaşım.
teşekkürler
quote:
quote:
teşekkürler sağlık problemi sebebiyle(akciğer) işsiz kaldım müdürlerime de utanıp asıl sebebini söyleyemedim ziraat bankası bir devdir belki de babanızla görüşmüşümdür ben bileşim aş deydim saygılarımla hoşçakalın
quote:
quote:
beni kazıklamaya çalışıyolda ondan aynı dalga geçer gibi abi 3 taksit yapalım diyolar zaten işsiz kaldık maddi durum kötü
Servislerin hali malesef öyle.
Umarım en kısa zamanda iş bulursunuz,kullanıcı adınızdan bankacı olduğunuzu çıkarıyorum. Babam da Ziraat'ta 27 yıllık müdürdü 4 ay önce emekli oldu,sizi çok iyi anlıyorum.
Tekrar çok geçmiş olsun arkadaşım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme