Şimdi Ara

Benzinlikte ruhsatı rehin bıraktım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
14.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gibi olayların OPET'le SHELL'le falan alakası yok.İstasyonu işleten kişilerle veya oradaki müdürle alakalı bir durum.
    Siz hangi istasyon olduğunu buradan söyleyin bari belki birinin işine yarar.
    "Para yok, çek geri al gazı o zaman.." diye çıkışsanız diyecem de, şimdi bir de mafyadır(!) bunlar kendi çaplarında.
    Üç kuruş için zopayı da yersiniz üstüne üstlük. Neyse geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun ben her petrole girmeden önce kartımı hatta bir aksilik olursa kart çekmezse diye düşünerek nakit paramı kontrol ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demon

İstanbul - Avrupa Yakası

Cok merak ettim ilce neresi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

quote:

Orijinalden alıntı: tavakspor

okuyunca bile kötü oldum...20 lira için katlanılmayacak bir durum ama demek ki yaşanabiliyormuş...aslında kardeşlerimizden çok bu forumdaki arkadaşlarla konuşuyoruz, dertleşiyoruz...her akşam birlikte takılıyoruz yani...forum yöneticileri isteyen üyelerin cep telefonlarını,mesleklerini,kan gruplarını ve yaşadığı şehirleri alsa ve bir bilgi bankası oluştursa...herhangi bir üye dara düştüğünde (kan ihtiyacı, yolda kalma gibi...) yönetici kayıtlı üyelere mesaj çekse ve konuyla ilgilenen üyelerin geri dönmesiyle sorunun çözümü sağlanabilse güzel olmaz mı...

Benim muhitimde herhangi bir forum üyesinin böyle bir durumda mahsur kaldığını duysamdım hemen yanına giderdim...

mantıklı

bencede ama bir de bu işin risk boyutu var burası sanal bir dünya,sahtekar birine denk gelip yardıma giderken soyulma ihtimali de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

İstanbul - Avrupa Yakası

Ruhsatı teslim aldıktan sonra hangi istasyon olduğunu yazacağım.
  • Gecmis olsun.
    Genelde kredi karti kampanyalarindan yararlanarak yakit aldigim icin ne olur ne olmaz diye once oder sonra alirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimveEdebiyat -- 26 Ekim 2011; 0:03:24 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

İstanbul - Avrupa Yakası

Ruhsatı teslim aldıktan sonra hangi istasyon olduğunu yazacağım.

Forma yazsan ben gelir oderdim valla
    Bende avrupa yakasindayim 20 liranin rafimi olur

Basaksehir degil ama ona eminim ::)))
  • Banada olmuştu benzeri olay 100tl lik yakıt aldım, ama salak gibi cüzdanımı almayı unutmuşum
    Gittim istasyon müdürüne durumu izah ettim, zaten adam arabadaki koç üniversitesi stikerini görünce bir sonraki sefer geldiğinde ödersin önemli değil dedi. Şimdi artık hep ordan alırım yakıtı.

Şimdi duruma gelince. Adam ruhsat isteseydi hakkı derdim, ama 20tl lik yakıt için değerli bişey istemesi saçma olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 26 Ekim 2011; 0:08:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

Banada olmuştu benzeri olay 100tl lik yakıt aldım, ama salak gibi cüzdanımı almayı unutmuşum
    Gittim istasyon müdürüne durumu izah ettim, zaten adam arabadaki koç üniversitesi stikerini görünce bir sonraki sefer geldiğinde ödersin önemli değil dedi. Şimdi artık hep ordan alırım yakıtı.

Şimdi duruma gelince. Adam ruhsat isteseydi hakkı derdim, ama 20tl lik yakıt için değerli bişey istemesi saçma olmuş

Sariyerdeki shell'den alıyorsan alma, arabana yazık etme :)

Ben de burger King'de veresiye yapmıştım bı kere sonra aksam ödedim tekrar gidip.
    Öderken müdüre sordum neden kabul ettiniz diye,
    "çok güvenilir bir tipiniz var" demişti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 26 Ekim 2011; 0:15:31 >

• arabada 50TL falan bulundurmak lazım..
  • EN iyis torpidoda 50 lira falan bulundurmak ve onu harcamamak. Cüzdan falan olmayınca kullanmak lazım. Geçmiş olsun bu arada. 200tl olsa neyse de 20tl için cep telefonu bırakın falan demek garip kaçmış. Trilyonluk adamların yaptığına bak.
  • ben yanımda para yoksa karta güvenmem önce kartı çektirir sonra yakıt alırım
    genelde boşken 70lira çektirip fulle derim en fazla 75 lira alıyo zaten
    bazen 64-65lira doluyo para üstü alıyorum slip fazla olduğundan
  • iyi de madem çok utandın ki haklısın.ben olsam ruhsatı petrole bıraktıktan sonra eve gider 300 km de olsa parayı alıp döner öderdim o gece ruhsatı da alırdım.sen nıye gidip almadın?
  • Bu tarz durumlarda mobil.donanimhaber.com üzerinden buraya girip konu açabilirsiniz. Saat kaç olursa olsun illa ki online insanlar oluyor ve illa ki biri çıkıp sizi oradan alır. Şahsen haberim olsaydı sefaköyden bahçelievlere seve seve gelirdim hocam sizin için.. Geçmiş olsun, sağlık olsun.. :)
  • geçmiş olsun,benimde başıma geldi.sizi çok iyi anlıyorum,çok kötü bi durum...
  • Olur böyle şeyler insanız nihayet, takma kafana hocam
  • Boyle bir sey icin asla alinmazdim. Adam cekmeceyi acmis gostermis. Ulkenin insaninin kisiliksizligi adami o hale getirmis. Bence tek suclu o insanlar.
  • Hangi opetmis ilce ::))
  • Hocam Bende Bahçelievlerde oturuyorum, Sanırım Yenibosnanın ordaki yan yoldaki Opete gittiniz. İnsanın başına böyle şeyler gelebiliyor gülüp geçmek lazım. Aslında arabanın bir köşesine acil durumlar için bir 100 TL saklamak gerekiyor..
  • Bence Maslak Opet'tir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.