Şimdi Ara

Beraber Dilimizi Geliştirebileceğimiz Birisini Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • C1 seviye ingilizcem var, speaking B2 dir belki. Daha da geliştirmek istiyorum ancak yabancılar ile konuşmaktan çekiniyorum açıkçası. Herifler çok iyi konuşuyor ben hata yapınca utanıyorum. Benim gibi ingilizcesi iyi olan ama süper olmayan bir kişi bulmak istiyorum. Gün içinde tamamen ingilizce yazışıp konuşuruz. Beraber hata yapa yapa geliştiririz, ikimiz de hata yapacağımızdan çekinme olmaz en azından. Tabi bu kişinin skype discord vb gelebilmesi gerekiyor. Eğer steamde belli başlı oyunları (dst, l4d2, csgo, pd2 vb.) varsa çok iyi olur. beraber oyuna girer ingilizce anlaşırız her oyun ayrı bir kelime dünyası çünkü. okuduğumuz kitabı izlediğimiz diziyi falan anlatırız günümüzün nasıl geçtiğini anlatırız falan yaparız bir şeyler yani. Fikre ılımlı bakan varsa yazsın bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 10 Ağustos 2018; 22:17:26 >

• Merhaba,

Ben de senin gibiydim belli bir seviyeye geldim ama yabancilarla konusmaktan hep cekindim, sonra birgun gaza geldim, italki sitesine uye oldum. Mesaj attigim kisilere seviyemi soyledim ve bana yardimci olurmusunuz dedim, onlarca kisiye mesaj attim içlerinde illaki iyi insanlar cikiyor ve yardim etmek istiyor. Dogru durust konusamadan onlarla konustum skypedan. Onlarla konusa konusa utangacligimi cekingenligimi uzerinden atttim.

Sana tavsiyem hic cekinme utanma konusmaya calis, eger karsindaki iyi birisi ise sana yardimci olacaktir. Binlerce km oteden ne kadar utanabilirsinki sonucta ingilizce konustugun kisi karsinda oturmuyor.

italki gunlerimden 6 tane kalici arkadas yaptim, onlarla haftada bir veya iki haftada bir gorusuyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam başlığı editlersen daha iyi olur.
  • valla ben de arıyorum hocam , ingilizce hazırlıktan muaf oldum ama kouşamıyorum
  • İşkolik. kullanıcısına yanıt
    Değiştirdim hocam da bu anlamda mı demiştiniz
  • Şartlar uygunsa konuşalım hocam? Şimdi birbirimize iki yabancı insanız ne konuşacağız? O yüzden oyun film kitap vb olması lazım. Beraber bi dont starve girsek bir sürü konuşacak şey oluyor.
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    hocam bu discord , oyun , bu şartlar bana uygun değil malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

Değiştirdim hocam da bu anlamda mı demiştiniz
    Evet hocam bundan bahsetmiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.