Arkadaşlar daha önce açılmış olan bir konu başlığı ol abilir 8. sayfaya kadar kontrol ettim beramus ardream hakkinda bi konu bulamadım açmak istedim ve bilgi almak istedim Beramus Ardream sağlam Char lari sizlerce hangileridir? öneriler...
lSunShinel cs+0 reduce bile var fp dd:25 +6 , dual shard+8 dex+164 bonus,chitin+8 set
O Adam ' ı o kadar sağLamLaşmadan kestiğimi hatırLıyorum Şuan en fazLa bana 1000 vuruyor geneLLikLe 900 feLan ben ona staff iLe girersem top. 500 feLan o resist.Lere fazLa önem vermemiş sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: SharDDewiL
lSunShinel cs+0 reduce bile var fp dd:25 +6 , dual shard+8 dex+164 bonus,chitin+8 set
Itemleri eğer bunlarsa Charın sahibi oynamayı bilmiyor dual +7 shard chitin dd 15 li ark kesiyor vs de
quote:
Orjinalden alıntı: SharDDewiL
senin char da sunshine dan çok terminator olmuş mübarek
lSunShinel ben de hatırlıyorum sanıırm bi muhdet ara verdi göremiyorum
ben Tran1sFly sunshine ben sana 1000 vurdugumu bılırım ne dıon sen bunlarmı var sende sallama ya suan ardreamdayım gel hatta vs yapak sende
viiksin iyi bir oyuncu kaos clanının başkanı 1vs1a gibi bir oyuncu var orclarda +9 fp set dual +9 cleaver bunlar iyi oyuncuları..kendimi de fena görmüyorum human olarak
quote:
Orjinalden alıntı: mertian
viiksin iyi bir oyuncu kaos clanının başkanı 1vs1a gibi bir oyuncu var orclarda +9 fp set dual +9 cleaver bunlar iyi oyuncuları..kendimi de fena görmüyorum human olarak
bence böyle oyuncularla 1vs1 yaparak kendini daha fazla geliştirebilirsin zaten rakip dediğin ezik değil serverca tanınan olmalı
Hocam Ben Masterı Açmasaydım Görüşürdük Ardream da :S Şansım Yok Mal Gibi Master Açtık Düzeltilmiyor da ;)
quote:
Orjinalden alıntı: kurt_kortles
Hocam Ben Masterı Açmasaydım Görüşürdük Ardream da :S Şansım Yok Mal Gibi Master Açtık Düzeltilmiyor da ;)
benimde aklım olsa 60 ın üstüne çıkıp bide master açmazdım ama geçti
eskilerden el_diablo vardı aklıma gelen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme