Şimdi Ara

Beramus Ardream CharLarı...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce açılmış olan bir konu başlığı ol abilir 8. sayfaya kadar kontrol ettim beramus ardream hakkinda bi konu bulamadım açmak istedim ve bilgi almak istedim Beramus Ardream sağlam Char lari sizlerce hangileridir? öneriler...

• lSunShinel cs+0 reduce bile var fp dd:25 +6 , dual shard+8 dex+164 bonus,chitin+8 set
  • O Adam ' ı o kadar sağLamLaşmadan kestiğimi hatırLıyorum Şuan en fazLa bana 1000 vuruyor geneLLikLe 900 feLan ben ona staff iLe girersem top. 500 feLan o resist.Lere fazLa önem vermemiş sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharDDewiL

lSunShinel cs+0 reduce bile var fp dd:25 +6 , dual shard+8 dex+164 bonus,chitin+8 set

Itemleri eğer bunlarsa
    Charın sahibi oynamayı bilmiyor
    dual +7 shard chitin dd 15 li ark kesiyor vs de
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharDDewiL

lSunShinel cs+0 reduce bile var fp dd:25 +6 , dual shard+8 dex+164 bonus,chitin+8 set

senin char da sunshine dan çok terminator olmuş mübarek
  • lSunShinel ben de hatırlıyorum sanıırm bi muhdet ara verdi göremiyorum
  • ben Tran1sFly sunshine ben sana 1000 vurdugumu bılırım ne dıon sen bunlarmı var sende sallama ya suan ardreamdayım gel hatta vs yapak sende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ARdream CHar
    17 yıl önce açıldı
    Edana Ardreamde sell set
    17 yıl önce açıldı
    Edena Sultans clanı banlandı...
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Viiksin hepsinin kralı
  • viiksin iyi bir oyuncu kaos clanının başkanı 1vs1a gibi bir oyuncu var orclarda +9 fp set dual +9 cleaver bunlar iyi oyuncuları..kendimi de fena görmüyorum human olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertian

viiksin iyi bir oyuncu kaos clanının başkanı 1vs1a gibi bir oyuncu var orclarda +9 fp set dual +9 cleaver bunlar iyi oyuncuları..kendimi de fena görmüyorum human olarak

bence böyle oyuncularla 1vs1 yaparak kendini daha fazla geliştirebilirsin zaten rakip dediğin ezik değil serverca tanınan olmalı
  • Hocam Ben Masterı Açmasaydım Görüşürdük Ardream da :S Şansım Yok Mal Gibi Master Açtık Düzeltilmiyor da ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurt_kortles

Hocam Ben Masterı Açmasaydım Görüşürdük Ardream da :S Şansım Yok Mal Gibi Master Açtık Düzeltilmiyor da ;)

benimde aklım olsa 60 ın üstüne çıkıp bide master açmazdım ama geçti
  • eskilerden el_diablo vardı aklıma gelen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.