Şimdi Ara

Beramus Ardream Mage(BoSpOrUs1) hakkındaki düşünceleriniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar BoSpOrUs1 ile 1 yılı askındır ardeamdayım beramus ardreamda uzun sureli olanlar beni tanır heralde...
    Charımın bir resmini sizlerle paylasmak istedim yalnız itemlerimi simdilik solemicem bi kac eksigim war onları tamamlayınca en kısa zamanda sizlerle tekrar paylasacagım ...
    Hakkımdaki yorumlarınızı bekliorum ...

Alınık İtem Listesi = 2x İron Belt _ 2x İron Neck _ 2x Ring Of Life _ Glacier Erenion +8 veya Elixir +9 _ Dual Shard +8(non rebith) ___ CHİTİN SHİELD +0(51str) İstanbul'dan YTL ile alınacaktır..

İrtibat için = canenes__mavi@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_forever_tr -- 1 Ağustos 2007; 11:47:03 >

• Ben Beramus Ardreama yeni başlıyorum, şuan itemleri dizmeye yeni başladım. Dolayısıyla seni tanımıyorum ama duruşun sağlam gösteriyor

• quote:

Orjinalden alıntı: the_forever_tr

Merhaba arkadaslar BoSpOrUs1 ile 1 yılı askındır ardeamdayım beramus ardreamda uzun sureli olanlar beni tanır heralde...
    Charımın bir resmini sizlerle paylasmak istedim yalnız itemlerimi simdilik solemicem bi kac eksigim war onları tamamlayınca en kısa zamanda sizlerle tekrar paylasacagım ...

Alınık İtem Listesi = 2x İron Belt _ 2x İron Neck _ 2x Ring Of Life _ Glacier Erenion +8 veya Elixir +9 _ Dual Shard +8(non rebith) İstanbul'dan YTL ile alınacaktır..

o alıcagın ıtemler en assa 3 milyar eder tahminimce

• quote:

Orjinalden alıntı: the_forever_tr

Merhaba arkadaslar BoSpOrUs1 ile 1 yılı askındır ardeamdayım beramus ardreamda uzun sureli olanlar beni tanır heralde...

Alınık İtem Listesi = 2x İron Belt _ 2x İron Neck _ 2x Ring Of Life _ Glacier Erenion +8 veya Elixir +9 _ Dual Shard +8(non rebith) İstanbul'dan YTL ile alınacaktır..

banka mı soydun sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Seko -- 31 Temmuz 2007; 15:08:49 >

• COK PARAN VAR HERALDE
  • bifrost itemleri silindigi zaman benm bayaa bi itemim silindi.. simdi tekrar diziyorum... banka soyma deilde iddaa , at yarısı filan ... Haydan gelen huya gider..

elinde bu itemlerden herhangi birisi olan warsa msn mi eklesin.. ciddi alıcıyım hepsine (ankara/istanbul)
  • reklam kokuyor gibi..o itemleri bi yerlerden duydunda ölesine mi ayzdın.. andream char için uçmuşun dostum
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.