Şimdi Ara

BERAMUS car tanıtımı andream MrSLeG0LaS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
14.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

wpyi sat +3 aod yap kalan paraylada diğer item veya takılarını değiştir

archer için atak çok önemlidir zaten dd 25 var asaslar spikela 600 geçmez wariorda zaten korkulcak bi yan yok

magede paper sağlamsa zorlar int sağlamda olsa bi cacık yapamaz

lr yüksek çünkü
  • Takı ve armor seçimleri çok iyi,char şuan tam pk lık,eğer birşey sağlamlaştırılıcaksa İron Bow +9,Eagles Eye +8 gibi +8 İb nin üzeri seviyede birşeyler için çabalanmalı
  • edit = yanls görmüşüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.İ.M -- 18 Ocak 2009; 5:00:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_Frr3STylE

NP'Sİ fake dikkatli bakın(güzel çalışma )

SS yi Paintde kaydederken boyutu düşsün diye JPG olarak kaydedilmiş.Doğal olarak görüntü kalitesine düşmüş.Ortada Ps falan yok
  • np fake make değğil isterseniz ksc cekip göndereyim 285 k oldu
  • yaw ben seni oyunda görmüyorm dogru düzgün biz 7/24 pk atıyoz sen ne çabk np kasıyon maşşşallahhh püpüpüpü
  • cok dc yiyoz okcular için konusuom alt tusuna bastığımızda o listelemeye giremioz pek malesef 5-10 daka bir dc arowları sileyim dedim bu seferde ok atmıor
  • Süper Char İş Yapar Bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: FlightAttendant

Ya beyler "Beramus" serverından bahsediyoruz.Nasıl bu kadar iyimser olduğunuza şaşırıyorum...Arkadaşım moralini bozmak gibi olmasın ama bu charla sanmıyorum ki iş yapasın

beramusda o kadar çok eziq varki +7 shardli dd 15 li ardream dolu böle adamlarla sanki çok sağlammış gibi hırsla üstüme üstüme gelio bi spikeyi yiyince aynı hızla geri dönüo

• quote:

Orjinalden alıntı: ThePhenoM

Takı ve armor seçimleri çok iyi,char şuan tam pk lık,eğer birşey sağlamlaştırılıcaksa İron Bow +9,Eagles Eye +8 gibi +8 İb nin üzeri seviyede birşeyler için çabalanmalı

sonunda aldım +8 eagles eye buda carımın son hai +8 ee alınmış ve +8 çitinleri satıp yerine komple +9 fp alarak hpyi 82 basılmıs hali
     BERAMUS car tanıtımı andream MrSLeG0LaS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radikal1 -- 30 Ocak 2009; 21:27:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: radikal1

quote:

Orjinalden alıntı: ThePhenoM

Takı ve armor seçimleri çok iyi,char şuan tam pk lık,eğer birşey sağlamlaştırılıcaksa İron Bow +9,Eagles Eye +8 gibi +8 İb nin üzeri seviyede birşeyler için çabalanmalı

sonunda aldım +8 eagles eye buda carımın son hai +8 ee alınmış ve +8 çitinleri satıp yerine komple +9 fp alarak hpyi 82 basılmıs hali

E daha ne denebilir..
    İyi pklar

• walla süper +8 EE de var daha ne denebilir ki ...
    başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknown_man -- 30 Ocak 2009; 22:58:36 >
  • Beni okçuya iştahlandıran char
  • Güzel :)
  • e.e. süper olmuş çar kendine gelmiş
  • Char Gerçekten Süper Ama +10 Horn Olsa Atack İyice Fırlar Bence Bir Arkadaşında Dediği Gibi Aod +3 Almanı Bende Tavsiye Ederim, Ek Olarak Elf Belt +1'De Alırsın Düşünemiyorum Ap Kaç Olur
  • süpersn dostum ardream akar
  • Archer olmasa güzel char. Belki böylede çok iş yapıyordur ama archer kişisel olarak bana ters olduğundan olumlu düşünemiyorum Ardream'de archerların iş yapabileceği konusunda. Charda eksik yok tek eksik sağlam daggerlardır:) 1vs1 den ziyade town önünde adam almak için birebir ona laf yok. 1vs1 zaten bitti artık tbl ydi pedaldı bi anlamı yok:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.