Bildirim
Beramus smite hammer 9 (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
peki ps olduunu kanıtlayam madem inanmıonz
1. smite hammer +9 a bakın +9 yazısı upgrade itemden alınmış (mor renkli)
2. adamın attackındaki 951 deki 9 a bakın 9 un arka planı değişk başka resimden alınmış
3. adam 79 lwl statları tamamlayamamış ve 10k hp si var
4. adamın np sindeki 50k daki 5 e bakın yine arka planı değişik lwlındaki yani 79 daki 7 ninde arka planı deişik
artık bunlarıda göremiyorsan seni tebrik ediyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: Burutay
beyler adam düper fln deil sadece biraz painnte çalışmış okadar isteyenlere kanıtlayabilirim
microsoft painte yeni patch mi yayınladı? paintte bu resmi açıp save etsen resmin ağzı gözü bi taraflara kayar.
ayrıca gerçekten merak ettim, bana kanıtlar mısın ps olduğunu, gıcıklığına değil öğrenmek için soruyorum.
resimde benim gördüğüm tek sorun sh+9 un şu an 140ap li olması ki o da zaten yeni moradonla gelen bi düzeltme, resim eskiden çekildiğine göre bence bi sorun yok
-----
edit:
saydığın hiç bi sorunu göremedim heralde benim gözler sorunlu, neyse ps olsun ama polemik olmasın
----
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cubic -- 19 Eylül 2007; 17:43:31 > -
quote:
kardes saçmalama lütfen düpedüz ps kendin anlamıorsun bari millete laf atma ...
Sen nasıl anladın ps olduğunu bizede anlatsana... -
Ps olma ihtimali düşük item özellikleri doğru resimde oynama yapılmış yer denk gelmedide.
Her ne kdr bazı kişiler itemi beyenmesede gzl silahtır. -
abi nası göremezsn bak simdi ap 951 ya 9 un hemen yanında farklı bi kare var arkası yeşillik eslantın taşları deil sora aynı şey +9yazan yerdede öle +9 un arkasında yeşillik var eslantın yerleri gözükmüo biraz dikkat edersen anlarsın -
quote:
Orjinalden alıntı: Mc_DeJaVu
Adama neden düper diosunuz sizde yok die mi acaba?
Adamlar videoya çekiyor +9 exp raptor shard basıyor
OnLar basılıyorsa ßu itemde ßasıLıR Sadece şans işi
Ayıp sizin adama yaptığınız
adam dupeleyince zaten itemin gradesi artmıor adam düpeledigini basıor videoda ..
-
quote:
abi nası göremezsn bak simdi ap 951 ya 9 un hemen yanında farklı bi kare var arkası yeşillik eslantın taşları deil sora aynı şey +9yazan yerdede öle +9 un arkasında yeşillik var eslantın yerleri gözükmüo biraz dikkat edersen anlarsın
951 in neresinden bakarsan bak arka tarafta normal olarak taşlar görünüyor . Ya da benim gözlerimde sorun var. -
bence bi göz doktoruna git ozaman forumda bitek sen göremiorsun -
Bence sen git doktora resım ps deıl gayet normal 951 in arkası taş var işte. -
ya bırak ugrasamıcam bi gün gelir anlarsın neyin ne olduunu -
DUPE DEİLSE NİCE İTEM -
quote:
Orjinalden alıntı: vethekimi
uniq silahların +8 den sonrasıillegal sayılıyo diye biliyom normalde banlanma sebebi deilmi bu
birisinde aylardır +10 giga var -
7.5k manner a çokmu diyon bizim cafe sahibi firedrake öncesi 19k mannerı vardı oyunu bıraktı şimdi adam warrior full apos partyde idi emin ol düz kasma ile olur firedrake öncesi aposlarda günde 50 60 tane civciv 30 oluyodu ah ah eski günler -
quote:
abi nası göremezsn bak simdi ap 951 ya 9 un hemen yanında farklı bi kare var arkası yeşillik eslantın taşları deil sora aynı şey +9yazan yerdede öle +9 un arkasında yeşillik var eslantın yerleri gözükmüo biraz dikkat edersen anlarsın
bak krdşm senin o dediklerin jpg formatına geçince olan bir olay resimi jpg olarak kaydedersen yazıların rengi resme dağılır ve bu dediğin gibi gelir bmp png gibi bir resim olsa öyle anlarsın daha rahat ama bu resimde ps yada deil anlayamazsın tam olarak benim gördüğüm kdrıyla normal bu.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X