Şimdi Ara

Beramus takas Cypher itemli warior..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beramusda oynayan bir arkadasım için açıyorum konuyu.
    ___Beramusda 74 lvl %25 human warior yan char 72 lvl asas.Asas itemsizdir.Warior serverinında 21. sıradaki DeathBringers clanında dır clan tamamı nerdeyse yabancılardan olusmaktadır.3-4 türk den biridir clanda.40k np vardır üzerinde.karakter de 19-10-2009 tarih ve 22:20 saatinden itibaren 260 saat plat pire vardır.74 wariorun 70 kalkanı +5,72 asas 'ın görev itemi + basarken yanmıstır.Karakter hic bir hack olayına karısmamısdır.O lvl e kadar elle kasılmıstır bir kac exp görevide durmakdadır.Şimdiye kadar alınan tüm piremiumların k-esnleri mevcuttur.G1 üyesidir karakter ve tüm gizli soru ve yanıtları ile item kilitleme şifresi mevcut ve eksiksizdir.

Chardaki itemlere gelince:

undefeatable nebiros +7 (no reb)

deep scar +9 (reb +11)

str16\3hp dual küpe (satıldı)

str16\3hp yüzük

+0 foverin

shel +7 set(reb +1)

+0 sos (string of skulls)

Scorpion Schyte +7 (no reb)

gorev kalkani +5

bankada da 2-3 gb lik ıvır zıvır bulunmaktadır.

__warior yan charı ile birlikte 75 liradır.
    __İtemler de cypher da degerinde itemle takas olabilir yada beramusdaki fiyatın 1-2 asagısına tekliflerinizi sunarsınız.
    __Karakterler malatya,izmir,ankara,antep ve samsundan yüz yüze güven saglanırsa havelede olabilir.

__Karakterlerle yada itemlerle ilgili alım yada takas yapmak isteyenler burdan bana özel mesaj ile ulasırlarsa ben kendilerine dönerim.aksam 6 dan sonra pc basında olabildiğim icin msn bırakmıyorum.Özel mesajdan teklifiniz ile msn adresinizi iletirseniz ben size dönerim.

Konuyu okuyup güncel tutanlara şidmiden teşekür ederim.İyi oyunlar iyi forumlar..!

deliyMAGE(emrah)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdeliyMAGEI -- 21 Ekim 2009; 17:51:04 >

• Yanlış bölüme açmışsın heyecandan galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePirates0021

Yanlış bölüme açmışsın heyecandan galiba :)

yok anlamıyorum fazla konu acmakdan sürekli char satmadıgım icin ilgili mod arkadas düzeltirse sevinirim

konu güncel
  • :) Mod arkadaş onLine olmayabilir.
    Konuyu açarken Bölüm seçerken Karakter/Eşya satış bölümünden server seçip açarsan daha kolay satabilirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePirates0021

:) Mod arkadaş onLine olmayabilir.
    Konuyu açarken Bölüm seçerken Karakter/Eşya satış bölümünden server seçip açarsan daha kolay satabilirsin :)

eyvallah bir dahakine dikat ederim
    konu güncel
  • hayırlı satışlar...
  • konu hala güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    Ronarkdaki Charım
    18 yıl önce açıldı
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayirli satışlar
  • konu guncel
  • konu guncel arkadaslar yokmu ısteyen :)
  • oluru ne alıcıyım ciddi pm den bana ulaş
  • ++++++++++++++
  • +++++++++++++++
  • konu güncel
  • konu guncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliyMAGE
    konu guncel

GÜNCEL
  • Bi teklif vereyim sana :)

Ioniada Lv77 priest'im var itemsiz magic shelleri felan var.+3 Quest Shield duruyor.%3 Valkrie Pg Dual felan var
    Birde Lv74 Rogue var +6 FS itemsiz bu 2 karakteri senin charına veriyorum kabul edersen tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absolut3

Bi teklif vereyim sana :)

Ioniada Lv77 priest'im var itemsiz magic shelleri felan var.+3 Quest Shield duruyor.%3 Valkrie Pg Dual felan var
    Birde Lv74 Rogue var +6 FS itemsiz bu 2 karakteri senin charına veriyorum kabul edersen tabi :)

teşekür ederim ama cypher geçmeyi planlıyorum.konu halen günceldir arkadaşlar
  • +++++++++++++++++
  • konu güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.