Bildirim
BERAMUS THE END!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
byebyee!!! -
server komple gıttı hayırlı olsun
1-2-3- kapalı ...
ahuauhauhauha
-
diğer serverlarında çok farklı olduğunu düşünmüyorum.oyunun her serverı sorunlu...tüm serverlar çökse de kurtulsak ... -
quote:
Orjinalden alıntı: syhbyz
server komple gıttı hayırlı olsun
1-2-3- kapalı ...
ahuauhauhauha
hakkaten yaa ne bu böle
beramusa giremioz -
savas var ya ondan
aynısı aksam savasındada olucak
GM MECBUR SAVASI BASLATAMADI!!
sanırım bırazdan duzelır ama YINE LAGDAN COKENLER GIREMIYCEK SAVASA
YAZIK!!! -
of gene server mefta -
Yazık Şimdi böLe Üniversiteye HazırLanmam gerekirken geLip Serveri acıLmasını bekLiyoruz a Kendime acımaya basLadım ya ÜsteLik bir hiç ugruna gene citin shel mhel giyincez gene hackliycekler -
ke yeni geldiğinden beri iyiydi ama son 1 haftadır her öğlen 3-4 saat beramus 1-2-3 ve ares 3 çöküyo.
THe_HeLL e katılıyorum. bende öss ye hazırlanıyorum ve aslında bi hiç uğruna saatlerde bekliyorum
ama bırakamıyorum -
Bırakan arkadaşları yeni server a bekleriz -
yenı server cok mu ıı olcak sanıyorsun NEgative
oraya yuklenme olunca bakalım neler cekıceksınız
Cyberdakı acıkları goruyorsunuz!!! -
valla bende bıktım.2 satten beri 1 2 3 e girmeye çalışıyom.ama nafile. -
alamak istiyom ya hergün kesin yapıo bunu -
GÖZÜMÜZ AYDIN B2 AÇILDI ÇABUK GELİN -
b2 nin falan açıkdığı yok b1 ,b2,b3 kapalı halà a.q böyle oyunun ben 54 lvl olcaktım bugün girmiyo beramusa -
biliom bende giremedim ark girdi ya
-
Oha diyorum başka birşey demiyorum.Kaç sattir server kapalı ya -
Bende sıkıldım we xinegon a gectim we coq mutluyum tavsiye ederim we 2 saatte 27 oldum:P -
gene de deneyin ama yapamssınız zor. ben cok denedim elimden gelse simdi bırakırım hastalık gibi sardı aq oyunu -
ya sadece beramusta oluo boyle bişi en çok buna bi çozum bulsunlar artık
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X