bende de var sorun..bütün beramus serverlarına girmiyor şu anda..
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8
ewet bende giremiyorum noldu anlamadım ya
EEt bende giremiom Deli olMuş Durumdayım yenide mAsteri aÇtım :) Cz yapIcaktık yaFF :(
quote:
Orijinalden alıntı: L_inkiN_PaRk
EEt bende giremiom Deli olMuş Durumdayım yenide mAsteri aÇtım :) Cz yapIcaktık yaFF :(
Alıntıları Göster
MASTER,CZ OOHH NE GÜSEL,BİZDE +4 SWORD BREAKER,LVL30,DEX ASSASSIN
quote:
Orijinalden alıntı: ==dg==
Alıntıları Göster
Knight online Artıq OFFline beqleyelım aslında ii oluyor böyle Boss kovalamaca oynuyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: ==dg==
Alıntıları Göster
ehehe ne yapaLım VaLLa Bende Yeni başlicam Cz ye Party HeaLLe bakaLım ne yapaCAz.Zaten Hp poT ta yapmaM LazımDı.Ohooo işim çoktu Valla yattı neyse olmadıysa sabah 07.00 de girerim
wipe var sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Xarinth
wipe var sanırım
eee ne zaman açılır arkadaşlar ??????
quote:
Orijinalden alıntı: NS4K
eee ne zaman açılır arkadaşlar ??????
Alıntıları Göster
bi b.k yapmıyolar yaa birzamanların 500mlluk bakirası şimdi 5ml oldu 2 saate bi sserver çöküyo içine ettiler iice czde artık bişe yapamaz hale geldik herkez 70 lvl herkez +8 raptor ms md napak yaw
quote:
Orijinalden alıntı: Devil_is_Magic
bi b.k yapmıyolar yaa birzamanların 500mlluk bakirası şimdi 5ml oldu 2 saate bi sserver çöküyo içine ettiler iice czde artık bişe yapamaz hale geldik herkez 70 lvl herkez +8 raptor ms md napak yaw
Alıntıları Göster
ben valla wowa geççem kurtulCAM abim geçti acount name password vermiyo kendime açıp bir güzel oynayacam hunter olup
quote:
Orijinalden alıntı: Gospodar
ben valla wowa geççem kurtulCAM abim geçti acount name password vermiyo kendime açıp bir güzel oynayacam hunter olup
Alıntıları Göster
simdi girioo
quote:
Orijinalden alıntı: c0wer
simdi girioo
Alıntıları Göster
Gereksiz Topic :P
quote:
Orijinalden alıntı: PisLiqUu®
Gereksiz Topic :P
Alıntıları Göster
beramus delirdi yaw eskiden seleck yapıyorduk artık olumuyor lwl kasamıyoz ne biçim iş bu
quote:
Orijinalden alıntı: Eren1s
beramus delirdi yaw eskiden seleck yapıyorduk artık olumuyor lwl kasamıyoz ne biçim iş bu
Alıntıları Göster
ya adminlerimden çook rica ediyorum Serverlarla ilgili bi üst konu açsın kapalı açık şeklinde yoksa işimiz zor
quote:
Orijinalden alıntı: Endoplazmik Retikulum
ya adminlerimden çook rica ediyorum Serverlarla ilgili bi üst konu açsın kapalı açık şeklinde yoksa işimiz zor
Alıntıları Göster
WALLA BENİM OLİMPİADA 49LWL MAGE WARDI İNT CİYDİ. USTU FULL CRİMSONDE WSWS.. BERAMUS A GECTİK 52 LİK MAGE WAR İİ Mİ YAPTIM KOTU MU BİLMİOM WALLA YAAAAAAAAAA SERWER A GİRMİOOOO PARTY BULAMIOZZZ KASILAMIOZZZZZZZZZ
BENDEN SİZE TAWSİYE:: YA EDANADA YA DA OLİMPİADA OYNAYINN
quote:
Orijinalden alıntı: c0wer
WALLA BENİM OLİMPİADA 49LWL MAGE WARDI İNT CİYDİ. USTU FULL CRİMSONDE WSWS.. BERAMUS A GECTİK 52 LİK MAGE WAR İİ Mİ YAPTIM KOTU MU BİLMİOM WALLA YAAAAAAAAAA SERWER A GİRMİOOOO PARTY BULAMIOZZZ KASILAMIOZZZZZZZZZ
BENDEN SİZE TAWSİYE:: YA EDANADA YA DA OLİMPİADA OYNAYINN
Alıntıları Göster
arkadaşlar bende beramus ta oynuyorum bu sorun berasu ta çok oluyor bunun sebebi nedir acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: ReaL_kilic
arkadaşlar bende beramus ta oynuyorum bu sorun berasu ta çok oluyor bunun sebebi nedir acaba?
Alıntıları Göster
aynısı dünde oldu hemen giitim anterası kestim genellikle resden sonra gelio:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme