SAAT 6 YA GELİYO ORCLARIN TOWNUNDA MERCANTIMI KURDUM ONLİNE ORC VARSA ÇAYA BEKLİYORUM
cok komik
quote:
Orijinalden alıntı: propes
cok komik
ORCUSUN HERHALDE JONEM BUYUR TOWNA SENİN DE NP Nİ BEKLERİM
gereksiz topik.
harbiden yaa saat 7 deki savaşı el morad kazandı aacaip şaşırdım
quote:
Orijinalden alıntı: VicMerth
harbiden yaa saat 7 deki savaşı el morad kazandı aacaip şaşırdım
neden şaşırdın olağan bişe orglar artık mağlubıyete alışıcak beramusta ayrıca mymoruk apoşta selam verdım pm ı yüzümüze kapadın sağlık olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: ekremhan
neden şaşırdın olağan bişe orglar artık mağlubıyete alışıcak beramusta ayrıca mymoruk apoşta selam verdım pm ı yüzümüze kapadın sağlık olsun.
Alıntıları Göster
bekle clanca geliyorduk bakalım bu kadar rahat olabilecek miydin ??_ o çayla birlikte senı gebertıcektık 35 kişi geliyorduk yani=bütün clan dua etsen serverlar reslenıyor Czye beklerım .. ScRaVVeNgRR
Alıntıları Göster
ya allah kahretsın ne gusel gorev yapıcaktım nıe bakmadım kı salak gıbı lıch kesıcektımm.....
quote:
Orijinalden alıntı: Sweet Tears
ya allah kahretsın ne gusel gorev yapıcaktım nıe bakmadım kı salak gıbı lıch kesıcektımm.....
Alıntıları Göster
KİLLBİLL kardeş saatlerce bnede bekledım orgların lufersonunda senden ve klanından kımse yoktu olsaydı yanağınızdan makas bende alıcaktım.
quote:
Orjinalden alıntı: bıçakçı_girl
SAAT 6 YA GELİYO ORCLARIN TOWNUNDA MERCANTIMI KURDUM ONLİNE ORC VARSA ÇAYA BEKLİYORUM
bu ne yha saçma sapan topicl açıyosun
quote:
Orijinalden alıntı: _First_DooM_
quote:
bn hiç şaşırmadım walla hep biz kazanıoz :P
quote:
Orijinalden alıntı: _First_DooM_
quote:
Bunu Gibi Yani...
quote:
Orijinalden alıntı: ekremhan
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ekremhan
kardeş orda dikkat ettiysen "this user blocked private messages" değil "failed connect to private chat" yazmıştır.. dc oldum yoksa herkesle ii anlaşırım beramusta
quote:
Orijinalden alıntı: VicMerth
quote:
Orjinalden alıntı: ekremhan
kardeş orda dikkat ettiysen "this user blocked private messages" değil "failed connect to private chat" yazmıştır.. dc oldum yoksa herkesle ii anlaşırım beramusta
Alıntıları Göster
Burası yeri değil biliyorum fakat topic açmayı sevmediğim için buradan sorayım. Oyuna yada Web sitesine bağlanabilen varmı acaba şu anda?
quote:
Orijinalden alıntı: legend79
Burası yeri değil biliyorum fakat topic açmayı sevmediğim için buradan sorayım. Oyuna yada Web sitesine bağlanabilen varmı acaba şu anda?
Alıntıları Göster
pilav gunu duzenleyelim
quote:
Orijinalden alıntı: seozkut
pilav gunu duzenleyelim
Alıntıları Göster
HARBİDEN MANYAK...
quote:
Orijinalden alıntı: soulofanime
HARBİDEN MANYAK...
Alıntıları Göster
TENGRİ babamız yokmuydu orda dakikaında town a girerdiniz :D ben gitmemiştim en büyük tengriiiiiii
Gereksiz Topic
quote:
Orijinalden alıntı: MesthLeS
Gereksiz Topic
aresde aynı şeyi biz yapıoz :D orcum tabi
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8
aresde aynı şeyi biz yapıoz :D orcum tabi
Alıntıları Göster
Arkadaşlar biri serverların 30-50 olsun genel savaş olsun bütün savaş saatlerini doğru düzgün yaza bilir mi???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme