Şimdi Ara

beramusta oynayanlar!!gelin oyunda buluşalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BEYLER 50+ EL MORADLAR TOPLANIP BİZ DE APOS DÖNELİM CUMARTESİ GECESİ BAŞLAYIP PAZAR SABAHINA KADAR RAHAT DÖNERİZ HERKES FORUMDAN OLURSA KATILACAKLAR YAZSIN AMA 49 + ADAM OLMANIZ GEREKİR BUFFER DA ÇOK SAĞLAM OLMALI BURADAN YAZIN !! İSTEYENLERE OLYMPİADA DA DÖNERİZ YİNE 50 + AMA ONA GÖRE
  • Bana dalacak deil exp yi artıracak adam lasım 2 tane 50+ yeter bana ama buradan saglam bi buffer olmalı sabaha master acıcam
  • işte budur..Beramusta artık ilk üçte KaRuSLaR VaaRR
    https://www.knightonlineworld.com/account/rankings.php <<<<TıKLa...
  • urukai oyunda görüşelim mi senle maradonda sohbet ederiz bana item falan verirsin hem nedersin sen şimdiden + 9 yüzüklerimi hazırlakaptan (dex)
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkantsatin

urukai oyunda görüşelim mi senle maradonda sohbet ederiz bana item falan verirsin hem nedersin sen şimdiden + 9 yüzüklerimi hazırlakaptan (dex)

Olur kankim Sohbet ederis zaten arkların yarısı humansole bi yılbasına doru sana cok super itemler verebilirim cumartesi full pazarda olucam +7/70 raptor geliyorda.ben bi master acam sana dex fln bulurum.

• kanka msn var mı ver de konuşak oyundan anlayan yok zaten senin gibi eleman da az var ver de konuşalım

al benimki berkantsatin@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkantsatin

kanka msn var mı ver de konuşak oyundan anlayan yok zaten senin gibi eleman da az var ver de konuşalım

al benimki berkantsatin@hotmail.com

Kaydettimsuan +6 dex buldum 3,3 yapıp +7 denicem cumartesi veririm
  • vay kardeşim benim bi istegin olursa söyle ben de varlıklı kişilerdenim ona göre ama zamanım yok lvl 50 ama full +7 chitin mirageler falan ama zaman yok olmassa sana veririm sen kasarbi adamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: driller

ya kusura bakmayın 60 tan 58 e düşme nasıl oluyor. yani yata yata %5 kaybede kaybede 58e kadarmı düştün?

lvl 49
    ırk karus
    server beramus
    nick necrosamash

şimdi söle oluyor önce charı 60 yaparsın bırakırsın sonra bir cocukla charı takas edersin oda gelir kosp kurar ama % 5 bile alaamadan sürekli dts ler tarafında ölüyor böle böle 58 % 90 a kadar düşmüş tabi bende duyunca duruma el koydum ve charımı geri aldım koxp kullandıgı için
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.