Şimdi Ara

Beramusun Hicmachine'i ile Röportaj(Horttur) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Braincaster

quote:

Orjinalden alıntı: HloveJ

evet arkadaşlar canadalı diyenlere
    http://img220.imageshack.us/my.php?image=ietasdajhs7zl.jpg
    bakın bi

Orda sadece ''Gu'' ve ''yes'' yazıo amerikalıyım yazmıo hem o adamın hitmachine oldugunu nerden biliosun Belki eiziğin biri seni yemiştir forumu kandırıosun

senin neden bu kadar sinirli olduğunu biliyorum bana inanıp inanman herhangi bi yerimde deil
    seni sebebsiz yere banlamışlar diye burda ötüyosun ki hiçkimse sebebsiz banlanmaz. kesin yapmışsındır bişey. o adamın hitmachine olduğuna nasıl inanmazsın anlamadım bak gör koskoca forum.donanimhaber.com yazıyo allah bili ps dersiniz dediğiniz andan itibaren forumu terk ediyorum
    eğer bunada bi çamur atarsanız ben bu forumu bırakıcam...

• valla adam idolüm yani videoları izleyip izleyip içiyorum
  • tebrikler
  • beyler hitmachine orc olmamışmıydı
  • le adam güzel bi çalışma yapmış uğraşmış.hemen ne kemçirionuz yau.ne çirkef heriflersiniz be.güzel olmuş kardeş saol
  • iamcanadian orda teşeekür ettiği bi char adam amaerikalı ve edit dien arkadaşım konptrackerdaki bugı bilmediği için konuşuo ayrıca donanimhabere selam yazısını yazmak da 2 dk mı alır photoshop die bi program var röportajı yapan arkadaş bana pmden veya bu topicden hem onun hem kendi mail adresini versin inananyım
  • Bende Beramusda oynuyorum ilk acıldıgı zamandan beride beramusdayım ve bu serverda kimin ne oldugunu uzun zamandır bu serverda oynuyanlar ii biliyor edit diyen arkadaşım 1cisi sen olimpiada oynuyorsun Beramusdaki adama edit diyorsun 2cisi o adam ncs yaptı eski adıda illmircyou we Hitmachine ile 2 kişi oynuyor birisi gercek sahibi digeride maxi yani suisuisui beramusda eski olanlar bilir o yuzden bilmeden atıp insanları karalamayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Braincaster

quote:

evet arkadaşlar canadalı diyenlere
    http://img220.imageshack.us/my.php?image=ietasdajhs7zl.jpg
    bakın bi

Orda sadece o adamın hitmachine oldugunu nerden biliosun Belki eiziğin biri seni yemiştir forumu kandırıosun Tamamen gereksiz bi topicc

Çok zeki(TAM TERSİ) arkadaşım adam forum.donanimhaber.com yazdırmış Körmüsün gereksizse ilgilenme bence gayet güzel olmuş tşk ederim Eğer gereksizse şikayet edersin olur biter

• Adam çook seksi duruor yaffs.Bende moh geldim kan çekio(akrabayız herhalde ben evlatlığım ) ama gerçekten benim ilk charım beramustaydı lvl 68 mage.70 lvl ıda kendi kastığını adım gibi biliorum.İtemlerine gelince adam çalışıp itemde yapıor karierde yani kendinizin yok die nie bu kadar büyütüosunuz.Bu arada HloveJ saol bilgilerin için bi kaç özelliğini bilmiordum örendim.Emeğe saygı plz
  • yaw bişi dicem aklıma bişi takıldı orda sadece HitMachine var senin char nerde bende o resmi sen çektin (hitmachine senin ) yada hitmachine bi resim çekti sende o resmi koydun
  • öfffffffffffffffffffff ben yanlış görmüşüm paylaşım için saol sorryy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkçe -- 27 Haziran 2006; 19:49:37 >
  • resmden anlasildii gibi adam human ama bazi arkadaslar sormus o orc deilmiydi orc olmamısmıydı die ewt bi gnluune orc lmustu.
    surdan biliorm orc olduu ss i gordukten 1gn sora oynda pm attm ve orc olmussun ndn ddm sadece bi gnlktu su an insanm ddi

laf atmak icin arananlar dicektr sen bnla turkcemi knstn adam turk deil bnce %100 sıkıosn die ama ingilizce knstm brda ozet gectm sadece

edit::yazim hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OozZy_ -- 27 Haziran 2006; 20:05:01 >
  • VİDİOLARDAN TANIOM HERİF SÜPER AMA BU RÖPARTAJIN DOĞRULUĞUNU İSPATLAYAN Bİ GÖSTERGE YOK
  • quote:

Orjinalden alıntı: ___piS_heallerim___*

quote:

evet arkadaşar bildiğiniz gibi hitmachine beramusun büyük warriorlarından
    bu röportaj hiçbir şekilde alıntı deildir. kendim bizzat konuştum
    bu arkadaşımızın ismi roy amerikalı küçük bi kuyumcuda çalışıyor. yaşı 2x (yaşını tam vermedi sadece bunu söyledi) oyuna nasıl başladın dedim. medal of honorda clanımın Ko ya başlamasıyla bende başladım diyor.3 . üncü hafta başlamış beramusa. çoğu kişinin ona edit demesi onun canını sıkıyormuş. bu itemlerin hepsi drop diyor. sadece +8 chitin shell pads i kendim bastım dierlerini aldım diyor.
    ismi ise bi arkadaşının ona combo makinası gibisin demesi ile gelmiş...
    neden melee warrior açtığını sordum ve bana dexi fazla olduğu için daha rahat combo yapıldığını söylüyor.
    daha fazla bişi soramadım işi olduğunu söyledi
    bide SS istedim forumumuzun ismini yazıp gönderdi

(KESİNLİKLE ALINTI DEĞİLDİR)

http://img53.imageshack.us/my.php?image=hit8yy.jpg

edit: resmi koymayı unutmuşum

Adam basbakan mı ne bu ya her önüne gelen yopic acıyo bende bi adamla röportajımı koyıyım olur mu

yapma ya başkanmıymış ben merak ediyorum röportajları seviyorum ve ayrıca adam msnini bulmuş araştırmış verdiğin yanıt bumu sen burda böle dion adamı görsen sa abi 10k pls yazarsın emeğe saygı hayatında msnine sağlam adam girmiş gibi büyükburunluluk yapmaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMorriS -- 28 Haziran 2006; 17:26:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _Dragon

yeter bu reportajlar sanki adam dünyayı kurtarıyo

Katılıyorum Sana Sanki Çok önemli biri bana NE
  • ulan begenmedyiseniz bakmayın be kanıt yok diyosunuz.adam slm yollatmıs iste dh ye ne mantıksız insanlarsınızarkdasım sanada tebrikler ugrasmısın
  • HAKKATTEN topici gereksiz bulanlara

Bende bayılıyorum bu adama 4ever hitmachine :P
  • quote:

evet arkadaşar bildiğiniz gibi hitmachine beramusun büyük warriorlarından
    bu röportaj hiçbir şekilde alıntı deildir. kendim bizzat konuştum
    bu arkadaşımızın ismi roy amerikalı küçük bi kuyumcuda çalışıyor. yaşı 2x (yaşını tam vermedi sadece bunu söyledi) oyuna nasıl başladın dedim. medal of honorda clanımın Ko ya başlamasıyla bende başladım diyor.3 . üncü hafta başlamış beramusa. çoğu kişinin ona edit demesi onun canını sıkıyormuş. bu itemlerin hepsi drop diyor. sadece +8 chitin shell pads i kendim bastım dierlerini aldım diyor.
    ismi ise bi arkadaşının ona combo makinası gibisin demesi ile gelmiş...
    neden melee warrior açtığını sordum ve bana dexi fazla olduğu için daha rahat combo yapıldığını söylüyor.
    daha fazla bişi soramadım işi olduğunu söyledi
    bide SS istedim forumumuzun ismini yazıp gönderdi

(KESİNLİKLE ALINTI DEĞİLDİR)

http://img53.imageshack.us/my.php?image=hit8yy.jpg

edit: resmi koymayı unutmuşum

Sitemizin ismini en kalite adamlarıdan birinin tepesine yazdırdıın için saol Roportaja tepki verenler ilk önce adam akıllı konuşmayı denesinler sonra gelip yorum yapsınlar bence adam ne güzel konuşmuş işte Sanki aranızdan biri bu adamın videolarını indirmedi peqi adam cüneyt arkın mı neden indironuz videolarını

Banane dienlerde ozmn çekip gitsin madem ilgilendirmio neden açtıınız topicide yorum yapma ihtiyacı hissettiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaccA -- 28 Haziran 2006; 18:06:04 >

• 1 adam kanadalı bilmeyen videoyu izlesin izlemiyosa gereksiz konuşmasın(kanada da bir usa ülkesidir)

2 o adamın 70e 1günde kasmasının sebebini açıklamışlardıı bu forumda ban yemiş ve lvl düşürülmüş daha sonra haklı çıktığı için tekrar lvl atlanmış bir char ve asıl adı hitmachine de deil daha farklı birşydi ama hatırlayamadım,o olaydan sonra name change kullandığı için 0-70 gözüküyor o sitede

• adamı kısanma [sm=s17.gif
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.