< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırmızi Şortlee -- 22 Ağustos 2024; 22:29:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Berbat bir haldeyim
-
-
biz bunları dedik kardeşim, hayatını değiştirecek bir kişi var o da sensin
buraya yazmakla geçmez bu problem
-
aynı durumdayım hocam. keşke ölsem.
-
Antidepresanın üstüne cıkıp asit hap cart curta bulasırsan gg.
Yoksa 1 aya toparlanırsın
Ne kullanıyorsun ona göre ciddi bisiler söyleyeyim istersen. Bide baska bisi yok dimi baskan valla erir gidersin büyük sıkıntı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu eleman hayatı çözmüştü halbuki
bu forum senin ağlama duvarın mı? çık bir tak kulaklığını yürüyüş yap
-
yanlış anlama, kızmak için söylemiyorum ama bence böyle hep şikayet etmek işleri daha kötüye götürür mücadele etmek lazım.
-
Zamanında başka şeyler de kullandım da şu an sigara alkol antidepresan sadece
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim tavsiyem sigarayı bırakma diğerlerini bırakmak icin baska bir bagımlılık bul sıkılacağın birsey olsun.
mesela oyun oynamak gibi (komik gelebilir ama birkaç arkadasımda daha da sıkıntılı tiplerde işe yaradı)
boş olduğun için bunlara düşüyorsun, can sıkıntısından yada şımarıklıktan(yanlıs anlama herkesin sıkıntısı oluyor bende de son 2 sene korkunc geçti bayagı berbat haldeydim)
özelse söyleme yoksa ne alıon antidepresan
31-alkol gibi bağımlılıkların olmuş bunları bırakırsan biraz toparlarsın.
-
Oyun oynamak için 100k ya sistem kurdum da sarmiyor ya yarım saat oynuyom sıkılıyorum
Lustralla solian kullanıyorum şu an
Bi askere gidip geldin 180 derece degistin hocam 6 ay yapsan kendi kendini ded ederdin sanirim
Fitness yazıl
Kızlar için yapmayacağın bi hobi bulman lazım ne olur bilmiyorum çocukken falan neye heves ediyorsan odur herhalde
Senin kadar olmasa da bu hislerin hafif bi halini geçirmiştim bi 3 4 ay boyu zamanla azaldı sonrasında bulduğum bi hobiyle komple kurtuldum sende geçerli olur mu bilemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi randyrhoads7 -- 22 Ağustos 2024; 23:35:27 >
Aga eu4 fm lol gibi böyle ezik bos beles bi oyun oynaman lazım. Rust fln yada böyle minimum gunde 7-8saat 4-5ay dan
Zamanında online oyun çok oynadım da bı daha girmem o bataklığa,anca arada bir cs pubg valorant vs giriyorum o kadar onun harici full hikayeli oynuyorum
Fmin neresi ezik bos beles Madem çok beles sizi villarreal ile 7 sezon ust uste ucleme yapmaya davet ediyorum
Fm kendini tüketmiş bir oyun new star soccer 5 oynamanızı öneririm
Sistemin iyiyse hoi4 acayip sarar bende 1 günü 10 dakikada geçiyor sende kaymak gibi akar oyun hoi4 oyna
Bizde yıllarımızı verdik affedin hocam
soton alır yoluma bakarım başkasını da tanımam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
biz bunları dedik kardeşim, hayatını değiştirecek bir kişi var o da sensin buraya yazmakla geçmez bu problem |
Benzer içerikler
- yks 400 puan kaç bin
- ankara deneme sınavı yapan kurumlar
- pkob fasikül
- sayısal 460 puan kaç bin
- tyt türkçe kaç günde biter
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X