Bende İstanbuldayım 5 TL'ye traş oluyorum gayette güzel kesiyo tam istedigim gibide oluyor
abi yanları dörde vur kuyruk bırak üstlere ise saç köküne ara makas at diyorum faça çek en incesinden kaşada faça at kuyruğu sarıya boya tamamdır
quote:
Orijinalden alıntı: vicky14
abi yanları dörde vur kuyruk bırak üstlere ise saç köküne ara makas at diyorum faça çek en incesinden kaşada faça at kuyruğu sarıya boya tamamdır
Biraz kısalsın
abi saçlar tam uzama ewresinde biliyosn... duş alıp yatmıştım kendini bilmez bi saç topluluğu diğer saçların tesine doğru dikilmiş... geri yapıştıramadım abi kes şunuda kurtulayım...
herzamanki gibi yap
6 yıldır aynı berbere gider aynı saç tıraşını olurum 6 yıldır nası kesiyoruz diye soruyo lan benim ki
saç kesiyolar dediler geldik takıl kafana göre derim
Ben bi ara akrabalarda kalmıştım sünnet düğünü için yeğenimin berbere traşa gittim. Traş yapan herif hafiften yumuşak çıktı. Saçlarımı çaktırmadan okuşuyor manita olaylarını soruyodu devamlı. Konuşmasında ve ses tonunda o yumuşaklığı farketmiş olmalıyımki traş bitene kadar hı hı dedim hep ondan sonra sıra ücrete geldi normalde 8 ama sana 5 olsun dedi 5 lirayı verip kaçtım
makasla kısalt , yukarsı yanlara göre daha kısa olsun derim bu kadar