Şimdi Ara

Berberlerdeki Traş Makinası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
18.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Berberlerin kullandıgı çok rahat ve acıtmadan tıraş eden ve 1-2 günlük sakal yapan profesyonel tıraş makinalarından nerde bulabilirim ?
    Markası nedir fiyatı nedir? yardımcı olursanız sevinirim.

• Teknosa ve hipermarketlerde var.
  • En kolay berberden bulursun.
    Ben saç kurutma makinesi yerine berberden aldığım fön makinesini kullanıyorum.
    Fırçaları da keza berbere sipariş ediyorum, toptancısı gelince alıyor.

Eğer berber tanıdıksa ona söyle. Bir de tahtakale taraflarında pasajları var galiba toptan oradan alıyorlar.
  • Markası mosermiydi neydi anlatacaksan ark. Berber aliriz
  • eminönünde 50 lira hangi handı bilmiyorum
    orjinal moser de selamımı da söle
  • Bizim berberin kullandıpı bu yağ gibi kayıyor namussuz benim evde remington var eziyet gibi

http://urun.gittigidiyor.com/MOSER-CHROMSTYLE-1871-SAC-SAKAL-TRAS-MAKINESI_W0QQidZZ28132411
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Media Markt - Teknosa gibi yerlerde bulursun. Ama en az bi 50 lirayı gözden çıkarmalısın o aletlerde kesilcek kılın-tüyün boyunu bile ayarlayabiliyosun.
  • doğrubankda var
  • Philips ten şaşma derim. 2 sene önce yurtdışından Q lu bir modelini aldım. Berber masrafım ortadan kalktı. ben kardeşimi traş ediyorum kardeşim beni

Mümkünse kablolu kullanılabilen ve kendinden bilemeli olan modelleri tercih et. Biraz pahalı olur ama kafan rahat olur. Link bulunca atarım.
  • tıraş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inimitabilis archimedes

tıraş.

trash
  • tamam saoğlun arkadaşlar moser'a bakıcam

50 lira demişsiniz öyleyse hiç bişey degil yeterki berberdekiler gibi acıtmadan tahriş etmeden 2-3 dakkada traş olalım.Aslında tam marka model verseydiniz çok iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

Bizim berberin kullandıpı bu yağ gibi kayıyor namussuz benim evde remington var eziyet gibi

http://urun.gittigidiyor.com/MOSER-CHROMSTYLE-1871-SAC-SAKAL-TRAS-MAKINESI_W0QQidZZ28132411

aha buydu işte %99 bu benim gördügüm nerde bulabilirim acaba bunu? teknosada mediamarktta falan yoktur kesin.

bu arada fiyatı 300 liraymış baktım oha :D ama bu süper gerçekten

• valla biz karşıki berbere aldırdık moser 50 lira çok güzel kesiyor.Eskiden felix marka vardı eziyet çektiriyordu
  • quote:

Bizim berberin kullandıpı bu yağ gibi kayıyor namussuz benim evde remington var eziyet gibi

bende remington un 3 modeli var, 1 i bildiğin sakal traşı için diğer ikisi saç sakal için... o kadar farklılar ki konfor olarak.. ortalama 180 ila 60 Tl arasında para verdim onlara...

şu anda sakalımı ve saçımı onlarla kesiyorum ilk başlarda çekme gibi problemler oluyordu ama cilt alıştı sanıırm daha sonra...

sakal için olanı 180 e doğubanktan
    saç için olanları 40 ve 60 tl ye teknosadan aldım...

• quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

quote:

bende remington un 3 modeli var, 1 i bildiğin sakal traşı için diğer ikisi saç sakal için... o kadar farklılar ki konfor olarak.. ortalama 180 ila 60 Tl arasında para verdim onlara...

şu anda sakalımı ve saçımı onlarla kesiyorum ilk başlarda çekme gibi problemler oluyordu ama cilt alıştı sanıırm daha sonra...

sakal için olanı 180 e doğubanktan
    saç için olanları 40 ve 60 tl ye teknosadan aldım...

Dostum teknosadan 49 tl lik remington aldım bilirsin kampanyalı olan ama makinası çok dandik güçsüz en ufak zorlanmada bayılıyor çok sıkıntı ama idare ediyorum mecbur linkteki moser ise ultra lüks tavsiye ederim

• Arkadşlar moser bulamadm gittim 25 liraya arzum makina aldım bakalım nasılmış aslında 15e sinbo alıcaktım ama bunu tavsiye ettiler yorumumu yaparım kullandıktan sonra tabi bi moser kalitesi olmayacagı kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho23

Arkadşlar moser bulamadm gittim 25 liraya arzum makina aldım bakalım nasılmış aslında 15e sinbo alıcaktım ama bunu tavsiye ettiler yorumumu yaparım kullandıktan sonra tabi bi moser kalitesi olmayacagı kesin

Alet fena deil yalnız 10 dakka falan kullanınca elektriğe bağlı çok ısınıyor. Bide çok kısa kesmiyor 2-3 günlük sakal yapıyor ve tabi bi moser gibi bi kerede yağ gibi almıyor 2-3 kere geçmek gerekiyor ama yinede fena deil fiyatına göre bende bi braun denen makina var 20 kere uğraşmak bastırmak gerekiyor yüzün kıpkırmızı oluyor bu yine 2-3 kerede tahriş etmeden alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jericho23 -- 21 Ağustos 2010; 15:58:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.