< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
BEREKET SİGORTA ARAÇ KASKOSU YAPILIR MI?
-
-
ilk aracım ve yaş genç olduğu halde 2100 küsür çıkmıştı ful anadolu kasko. hasar geçmişiniz mi var yüksek çıkmış. sigorta neyse de bence kaskoyu aradaki farkı verip anadoludan yaptırın. tek şoför klozu gibi ufak tefek klozlarla biraz daha düşebilir.
-
Hocam çok şükür hasar geçmişim yok. Geçen seneki kaskom 2.030 tlydi. Yalnız biraz önce anadolu sigortanın kendi sitesinden fiyat aldım. Özel anlaşmalı servisler için verdiği fiyat 1930 tl. Serbest servis seçiminde verdiği fiyat ise 2490 tl. Olmazsa serbest servisli olan poliçeyi internet üzerinden yapacam. 200 liradan fazla fark var çünkü acenteyle arasında.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sigortam.net e baktınız mı
-
Sitelerden verilen teklifler bana pek cazip gelmedi geçen sene. Babamın da yıllardır aynı acenteden yaptırdığı kasko ve sigorta teklifleri hem kloz olarak hem de fiyat olarak daha uyguna geliyordu. Ben de öyle yaptım, şu an acenteden fiyat almak daha makul gözüküyor. Birkaç yere gidip sorun size teklif sunsunlar. İnternetten ucuza olur gibi geliyor ama o işler orada farklı yürüyor belli ki.
-
Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. Dün 2230 tl'ye Türkiye sigortadan kaskomu yaptım. Galiba birkaç bankanın birleşmesiyle kurulmuş bir şirketmiş. Sigortacım çok övdü ama bakalım hayırlısı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bereket sigortadan kasko yaptırdım sigortacım, subaru yetkili servisiniz ile anlaşması var dedi.
Arabamı bakıma götürdüğüm yetkili servisi aradım Bereket sigorta nasıl diye sordum bir sorunumuz yok ödemeleri rahat alıyoruz dedi. sadece araç camlarını kapsam dışı bırakabiliyorlar onuda ekletin dedi.
böyle bir durumda yetkili servisinizi arayıp bilgi alabilirsiniz.
Sompo Japondan kasko yaptırmıştım fluence aracımı tampon değişimi için götürdüm yetkili servis bana demesin mi işçilik ücretinin tamamını ödemiyor kasko firmanız. bir kısmını cebinizden ödeyeceksiniz demişti..
Sigortacınız bu işten para kazanıyor, onun referansını dikkate alıp servisleri arayıp sormak en iyisi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X