Şimdi Ara

BERSERK ベルセルク (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
9
Favori
26.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Berserk'e tapıyorum. Yeni nesil bilmez bu animeyi. Finaldeki cehennem tasviri müthişti. Bütün karakterler çok sağlam. Savaş sahneleri gaza getiriyor. Müzikler muhteşem. Yaratıklar, iblisler... İzlerken ürperiyorsunuz. Anime düz aksiyon değil. Strateji ve savaş taktikleri üzerine doyurucu şeyler var. Gotik atmosfer nefes kesiyor. Ortaçağ havasını çok iyi yansıtmışlar. Hiçbir şeyden çekinmemişler. Kan, şiddet, cinsellik bolca var. Gatts'ın upuzun kılıcı aklımdan hiç gitmiyor. Seriye tekrar başlanacak olması beni çok sevindirdi. Efsane parçayı koymazsak olmaz.

Hazır soundracktan bahsedilmeşken geçen gün şunu gördüm:
    http://garavel.co.cc/images/Berserk_Beer.swf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 20 Kasım 2010; 10:20:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Berserk'e tapıyorum. Yeni nesil bilmez bu animeyi. Finaldeki cehennem tasviri müthişti. Bütün karakterler çok sağlam. Savaş sahneleri gaza getiriyor. Müzikler muhteşem. Yaratıklar, iblisler... İzlerken ürperiyorsunuz. Anime düz aksiyon değil. Strateji ve savaş taktikleri üzerine doyurucu şeyler var. Gotik atmosfer nefes kesiyor. Ortaçağ havasını çok iyi yansıtmışlar. Hiçbir şeyden çekinmemişler. Kan, şiddet, cinsellik bolca var. Gatts'ın upuzun kılıcı aklımdan hiç gitmiyor. Seriye tekrar başlanacak olması beni çok sevindirdi. Efsane parçayı koymazsak olmaz.

Hazır soundracktan bahsedilmeşken geçen gün şunu gördüm:
    http://garavel.co.cc/images/Berserk_Beer.swf

Alıntıları Göster
    Kesin izledim bunu. Pm yoluyla biri yardımcı olabilir mi nerden bulabileceğime dair.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @RİF_D

quote:

Orijinalden alıntı: imdrunkisuppose

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Berserk baştan çekilmeye başlanacakmış nan çok sevindim arz ederim x)
    http://www.youtube.com/watch?v=Eg-Q8UH2nY0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=aJvuLi3kC4M&feature=related

Hobaa, süper haber...

Aynen çok sevindirici bir haber Pek fazla seri izleme şansım olmadı, ama benim için çok ayrı bir yeri olmuştur hep.O karanlık,kaotik atmosferi gerçekten çok başarılı bir şekilde hissettirebilmiş,müzikleriylede bunu kusursuzca tamamlayabilmiş mutlaka izlenilmesi gereken bir animedir, final bölümü hayalinizin bile ötesinde gelişen bir sonla bitiyor,ben resmen donakalmıştım.Manga sını bulup okumak lazım Türkçesi varmı bilmiyorum.Telefonumun pin kodudur aynı zamanda

Mangasının 80 bölümü Türkçe idi; şuan ne durumda bilmiyorum; ama bu bile aklında kalan soruları cevaplayacaktır.Animesi bittikten sonra çıldırmıştım; hemen mangaya atladım.Aklımda kalan soruların cevabını mangada buluyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Kesin izledim bunu. Pm yoluyla biri yardımcı olabilir mi nerden bulabileceğime dair.

Çekilsin çıksın piyasaya da; biraz daha bekleyelim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Çekilsin çıksın piyasaya da; biraz daha bekleyelim.

Alıntıları Göster
    Ne zaman çıkacakmış bu yeni seri?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Berserk baştan çekilmeye başlanacakmış nan çok sevindim arz ederim x)
    http://www.youtube.com/watch?v=Eg-Q8UH2nY0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=aJvuLi3kC4M&feature=related

Hobaa, süper haber...

Aynen çok sevindirici bir haber Pek fazla seri izleme şansım olmadı, ama benim için çok ayrı bir yeri olmuştur hep.O karanlık,kaotik atmosferi gerçekten çok başarılı bir şekilde hissettirebilmiş,müzikleriylede bunu kusursuzca tamamlayabilmiş mutlaka izlenilmesi gereken bir animedir, final bölümü hayalinizin bile ötesinde gelişen bir sonla bitiyor,ben resmen donakalmıştım.Manga sını bulup okumak lazım Türkçesi varmı bilmiyorum.Telefonumun pin kodudur aynı zamanda

Mangasının 80 bölümü Türkçe idi; şuan ne durumda bilmiyorum; ama bu bile aklında kalan soruları cevaplayacaktır.Animesi bittikten sonra çıldırmıştım; hemen mangaya atladım.Aklımda kalan soruların cevabını mangada buluyorsun.

Sağol, en kısa zamanda temin etmeye çalışacağım şu kpss belası bi bitsinde liste baya kabarık, izleyip okuyamadıklarımla dolu, Berserk liste başı, az kaldı az yaa sabır
  • quote:

hayatım boyunca asla unutamayacağım tek seri çok ayrı bir önemi var benim için

Benimde hayatım diyebileceğim anime.

Böyle etkileyici saheneler, mesajlar, diyaloglar her bölümde beni benden alıyordu.

Çok vahşet içerdiği için bitirilmek zorunda kalmasaydı keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: celtic_frost

quote:

hayatım boyunca asla unutamayacağım tek seri çok ayrı bir önemi var benim için

Benimde hayatım diyebileceğim anime.

Böyle etkileyici saheneler, mesajlar, diyaloglar her bölümde beni benden alıyordu.

Çok vahşet içerdiği için bitirilmek zorunda kalmasaydı keşke

Alıntıları Göster
    Yeni anime projesi manganın en son çıkan bölümünde(318) de açıklandı.
  • quote:

Yeni anime projesi manganın en son çıkan bölümünde(318) de açıklandı.

Alıntıları Göster
    Yarım saat kadar önce Berserk Manga'da günceli yakaladım, en yakın zamanda da animesini de izleyeceğim. Ciddi anlamda, okuduğum tüm mangalar arasında çok farklı bir yere oturdu içimde Berserk. 20 yıldır devam eden bir proje sonuçta, boru değil. Neyse söylemek istediğim bir çok şey var aslında ama konuda genel bir tartışma havası dönmemiş, o yüzden spoiler içine alarak güncel üzerinden bir kaç şey yazmak istiyorum.

Her ne kadar şuan geldiği konum için kendini dost görenleri feda etmiş olsa dahi, Griffith'e saygım sonsuz. Herkesin eş ve eşit olabileceği bir dünya sunma düşüncesiyle ilerliyor, en üsttekinin bile üstünde aradığı varlık olarak insanlara ve diğer tüm yaratıklara yeni bir dünya sunuyor. Şahin'in yuvası, Fantasia şehrini gördüğümde mangaya tamamiyle farklı bir bakış açısından bakmaya başladım ve şunu fark ettim, son sayılarda, Guts gemiyle açılıp, Kushan lordu coşmuş moda geçtiğinden beri olaylara Guts'ın bakış açısından bakmıyoruz, diğer karakterler üzerinden ilerliyoruz ve bu da Griffith'in sunduğu düzeninin içine düşmemize sebep oluyor, mangakanın bu yöntemi cidden hoşuma gitti. Olay kötü ile iyinin savaşından farklı bir noktaya taşınıyor gibime geliyor.

Her ne kadar Guts iyi karakter olarak sunulsa da ve şuan belki de intikamı için yaşıyor olsa da, Griffith'in sunduğu epik düzenin bozulmasına üzüleceğimi düşünmekteyim. Skull Knight'ın emelini 5 God Hand'i ortadan kaldırmakla elde etmek istediği şeyin de ne olacağını çözebilmiş değilim. Neyse, çok uzatmayayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

Yarım saat kadar önce Berserk Manga'da günceli yakaladım, en yakın zamanda da animesini de izleyeceğim. Ciddi anlamda, okuduğum tüm mangalar arasında çok farklı bir yere oturdu içimde Berserk. 20 yıldır devam eden bir proje sonuçta, boru değil. Neyse söylemek istediğim bir çok şey var aslında ama konuda genel bir tartışma havası dönmemiş, o yüzden spoiler içine alarak güncel üzerinden bir kaç şey yazmak istiyorum.

Her ne kadar şuan geldiği konum için kendini dost görenleri feda etmiş olsa dahi, Griffith'e saygım sonsuz. Herkesin eş ve eşit olabileceği bir dünya sunma düşüncesiyle ilerliyor, en üsttekinin bile üstünde aradığı varlık olarak insanlara ve diğer tüm yaratıklara yeni bir dünya sunuyor. Şahin'in yuvası, Fantasia şehrini gördüğümde mangaya tamamiyle farklı bir bakış açısından bakmaya başladım ve şunu fark ettim, son sayılarda, Guts gemiyle açılıp, Kushan lordu coşmuş moda geçtiğinden beri olaylara Guts'ın bakış açısından bakmıyoruz, diğer karakterler üzerinden ilerliyoruz ve bu da Griffith'in sunduğu düzeninin içine düşmemize sebep oluyor, mangakanın bu yöntemi cidden hoşuma gitti. Olay kötü ile iyinin savaşından farklı bir noktaya taşınıyor gibime geliyor.

Her ne kadar Guts iyi karakter olarak sunulsa da ve şuan belki de intikamı için yaşıyor olsa da, Griffith'in sunduğu epik düzenin bozulmasına üzüleceğimi düşünmekteyim. Skull Knight'ın emelini 5 God Hand'i ortadan kaldırmakla elde etmek istediği şeyin de ne olacağını çözebilmiş değilim. Neyse, çok uzatmayayım.

Alıntıları Göster
    http://www.evil-genius.us/ sizde de mi açılmıyor? 318 çıkmış, ama site açılmadığından indiremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogion

http://www.evil-genius.us/ sizde de mi açılmıyor? 318 çıkmış, ama site açılmadığından indiremiyorum

Bende de açılmıyor ama istersen 318i mangareader.net ten online okuyabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 5 Aralık 2010; 14:21:32 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ogion

Bende de açılmıyor ama istersen 318i mangareader.net ten online okuyabilirsin.

Alıntıları Göster
    Download linki buldum, teşekkürler yine de :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

Griffith'in yaptıklarının bedeli ne yaparsa yapsın ödenmez, adamın tek amacı kendi ülkesine sahip olmak, diğerleri hikaye, bu yolda kimleri feda etti, yapmadığı pislik kalmadı, adam şehrine kavuştu tüm dünya daha beter kaosa sürüklendi. Eşitlik olayları hikaye, adamın ana arzusu ülkesine sahip olmak idi aldı, zaten o apostle ve insanlar arasında barış ilerki zamanlarda nasıl olacak, bilemiyorum onlar da bozulabilir zamanla...

Guts da bu Griffith'e ne yaparsa yapsın nasl öldürürse öldürsün(öldüreceğini farz ediyorum,belli olmaz da) ben hıncımı alamayacağım, bir yandan Griffith'i keserken öbür yandan da Charlotte'a çaksa fena olmaz, Griffith çaresiz izlese öyle...

Bir de Gutts şansı varken Nosferatu Zodd'u kesmeyip gidip Ganishka'ya saldırmakla hata yaptı bence.Apostle ve Ganishka arasında geçiyor savaş ikisi de düşman, asıl büyük düşmanın Griffith, onun sağ kolunu öldürmek varken yardım etmek de ne oluyor, çözemedim...

Benim okuduğum mangalar içinde ilk 2'dedir berserk bu arada, anime olayı son mangalarda yazıyormuş gözümden kaçmış...
  • quote:

Guts da bu Griffith'e ne yaparsa yapsın nasl öldürürse öldürsün(öldüreceğini farz ediyorum,belli olmaz da) ben hıncımı alamayacağım, bir yandan Griffith'i keserken öbür yandan da Charlotte'a çaksa fena olmaz, Griffith çaresiz izlese öyle...

Griffith'in Charlotte'u pek umarsadığını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 7 Aralık 2010; 0:51:14 >
  • quote:

quote:

O da doğru da umursadığı birşey yok adamın, belki birini biraz umursama ihtimali varsa, Charlotte olabilir o da.

Yok ya, Gutts ne yaparsa yapsın yok, Griffith'in yaptığını geri ödemenin yolu yok adama, çünkü kimse umrunda değil, ama görmek istemediği ne varsa görsün ölmeden o fena olmaz, ülkesi yok olsun vs... Ocağın sönsün Grffith...!
  • quote:

quote:

quote:

O da doğru da umursadığı birşey yok adamın, belki birini biraz umursama ihtimali varsa, Charlotte olabilir o da.

Yok ya, Gutts ne yaparsa yapsın yok, Griffith'in yaptığını geri ödemenin yolu yok adama, çünkü kimse umrunda değil, ama görmek istemediği ne varsa görsün ölmeden o fena olmaz, ülkesi yok olsun vs... Ocağın sönsün Grffith...!

Alıntıları Göster
    berserkin yeniden çekilmesine canı gönülden sevinenlerdenim. gelişmeleri bu başlık altında yazarsanız takip etmek kolay olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JagerBomb

berserkin yeniden çekilmesine canı gönülden sevinenlerdenim. gelişmeleri bu başlık altında yazarsanız takip etmek kolay olur.

Alıntıları Göster
    bu arada yeni berserk full-CG olarak çekiliyormuş. ne zaman çıkacağına dair bir bilgi bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JagerBomb

bu arada yeni berserk full-CG olarak çekiliyormuş. ne zaman çıkacağına dair bir bilgi bulamadım.

Alıntıları Göster
    raslantı olmus.bu sırılar berserk izliyorum.konuyu görünce hemen yazıyım dedim. 10. bölüme kadar geldim.diğer animelerde olmayan garip bir atmosferi var.animenin eski olmasının tabiki bazı negatif yanları var.tekrar çekilmesi durumunda bir daha izlemekten zevk duyarım.
  • Yeni çıkacak anime serisi ongoing mi olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

Yeni çıkacak anime serisi ongoing mi olacak?

Seriyi direk completed olarak çıkarcaklarını sanmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.