Şimdi Ara

BeRuby ile kazanmak hakkında aradığınız herşey bir başlıkta (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
4.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: siyahmurat

Berubay sadece Türkiye'deki alış veriş sitelerinde mi geçerli? Ben Ebay ve Amazon'dan çok alış veriş yapıyorum onlarda geçmiyor sanırım.

evet galiba oyle. diger ulkelerden giriste var mi bilmiyorum. ama tr icin bu. baska ulkeler de var. oblara pek bakmadim.. zayen site yabanci bir site.. ispanyol..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada uye olan herkese 1 tl veriliyor :-)

• berubyda 57 liram var ama alamadım..3 ay oldu neredeyse avantajixte bu kadar hiç beklediğim olmadı.aynı sitelere avantajixte komisyon veriyor zaten.boşa iade hakkınızı beruby ile harcamayın ben gibi mağdur olup mesaj atıp para dilenmekle uğğraşmayın. sorsanız siteler para vermiyordur.madem vermiyor linkini koyma kardeşim komisyonu 5 3-5 lira tıkla kazan diye.biz tıklayalım onlar tıklanma başına para alsın sonra bize vermeye gelince yok malesef vermiyor siteler desin.peki avantajixe niye veriyorlar demekki kurumsal olamamışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampirelf -- 10 Aralık 2013; 20:27:50 >
  • gunceldir. para alamadigim olmadi zaten azicik birsey digerleri de ayni sey..

• üye oldum baktım komisyonlarda yüksek avantajixe göre burdan kullandım.gel gör ki 55 liradan 2 lira alabildim 6 ay içinde..bi çok kişide 2 aydır parasını alamıyor forumdan gördüğümce..bende forumdaşları bilgilendiriyim diye attım bu mesajı..türkiyede berubyla ilgili şuan kimse yok..paralar ilgili sitelerden gönderilmiş ama beruby bize yansıtmıyor mesajlara cevap verecek personel bile yok.o yüzden avantajixten devam edin bu ecnebi kuruluşa paranızı kaptırmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

üye oldum baktım komisyonlarda yüksek avantajixe göre burdan kullandım.gel gör ki 55 liradan 2 lira alabildim 6 ay içinde..bi çok kişide 2 aydır parasını alamıyor forumdan gördüğümce..bende forumdaşları bilgilendiriyim diye attım bu mesajı..türkiyede berubyla ilgili şuan kimse yok..paralar ilgili sitelerden gönderilmiş ama beruby bize yansıtmıyor mesajlara cevap verecek personel bile yok.o yüzden avantajixten devam edin bu ecnebi kuruluşa paranızı kaptırmayın.

Şu anda durum aynı mı?
  • biraktim beruby i

• Ben alışveriş yaptım dün hiçbir şey gözükmüyor. Sıfır yazıyor her yerde. Ne yapmam gerek?
    Edit: 4 gün oldu ses seda yok. İade falan verdikleri yok. Bir de sitede şuanda ulaşabileceğin kimse yok. Desteğe basınca arsız arsız tatile gittik 1 ay yokuz yazmışlar. Güvenilmez çöp bir site.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqe11 -- 31 Aralık 2015; 15:52:59 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.