Şimdi Ara

Oyun Sistemi Oluştururken, Hızlı Alışveriş İpuçları (Satın Alma Rehberi). (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.265
Cevap
121
Favori
195.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
228 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerhac

quote:

Orijinalden alıntı: Mystik

quote:

Orijinalden alıntı: GorThaurS

Rx 480e i5 6500 plur mu beyler ?

fazlasıyla olur

yaklaşık fiyata 7500 alabilirsin

6500 dense 7500 alsam ne avantajim olur artisi ne.

7500'ün saat hızı yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

6098P ile 6100 arasında acayip bir fark var mı?

1050ti ile kullanılacak. İsmi pek hoşuma gitmedide 6098Pnin

İ3 6100 ; 3.7 GHz, (HD Graphics 530)
    İ3 6098P ; 3.6 GHz, (HD Graphics 510)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Linki neden attınız tam anlamadım ama.. FX 8350 overclocklarsanız 13 ile i5 arasında.. overclocklamazsanız iyi bir i3 ayarında bir performans verir. Yani oyunlarda giriş seviyesi bir i5 (6400-7400) performansını veremiyor. Hepsini bir grup halinde aldım derseniz de biraz garip oluyor çünkü çok uzun bir aralık. Şöyle ki 2. Grubun kendi içindeki fark 1. ve 2. grup arasındaki farktan çok daha yüksek.

02. Sıra, Core İ5, Core İ7 - 1.,2. nesil İ5 ve İ7 işlemciler ile 3.(34xx) nesil İ5 işlemciler, FX 8350, 8320 (125W), 8300
    01. Sıra, Core İ5, Core İ7 - 3.(35xx) nesil İ5 İşlemciler ile 3. nesil i7 işlemciler ve sonrası nesil İ5,İ7 işlemciler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 16 Ocak 2017; 11:20:59 >
  • Fakat benim bildigim kadariyla 2 kart atasinda fazla fark yok 4 gb o kartin performansıni kisitladigini söylüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BL3E

Fakat benim bildigim kadariyla 2 kart atasinda fazla fark yok 4 gb o kartin performansıni kisitladigini söylüyorlar

fark var
    470
    Bandwidth: 211.2 GB/s
    4,940 GFLOPS
    480
    Bandwidth: 256.0 GB/s
    5,834 GFLOPS
  • arkadaşlar sizce 860k nasıldır sadece kullananlar yorum yaparsa çok sevinirim
  • Giriş seviyesinde işlemci bakıyorsanız yeni çıkan yakında Türkiyeye gelecek Pentium G4600 veya G4620 işlemcilerini bekleyin. i3 6100 performansını daha ucuza verecekler. Şu devirde daha altını almak bu dolar kuruna rağmen yanlış olur. Ayrıca 860k alırsanız ileride işlemci upgrade yapmak isteseniz yapamazsınız. Komple ana kartla ramle soğutucuyla beraber değişirsiniz. Geleceğe yönelik çok yanlış bir yatırım olur. Pentium G4600-4620 alırsanız yıllar sonra istediğiniz 6. veya 7. nesil i5 i7 modellerine upgrade edebilirsiniz.
  • Bu arada 7600k aynı voltaj değerinde 6600k dan daha yüksek frekansa overclock olabiliyor mu? Aynı soru 6700k ile 7700k arasında da geçerli. Ben hiç olabildiğine inanmıyorum. Dolayısı ile Non-K işlemcilerde 7. nesil seçilebilir ama K işlemcilerde 7. nesilin hiçbir getirisi yok eğer dediğim doğruysa.
  • Merhabalar ust duzey sistem toplamak istiyorum

Onceligim suan oyun olacak

Su sistemi istisare yaparak topladik. 6bini biraz gecebilirim. Nasil revize edebiliriz.

https://store.donanimhaber.com/96/a1/19/96a119fbd7b26e83f3fe7061d45545b7.png

Simdiden ilginiz icin cok sagolun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G4600 kaç pin birde anakart değişmeyelim ?

• quote:

Giriş seviyesinde işlemci bakıyorsanız yeni çıkan yakında Türkiyeye gelecek Pentium G4600 veya G4620 işlemcilerini bekleyin. i3 6100 performansını daha ucuza verecekler. Şu devirde daha altını almak bu dolar kuruna rağmen yanlış olur. Ayrıca 860k alırsanız ileride işlemci upgrade yapmak isteseniz yapamazsınız. Komple ana kartla ramle soğutucuyla beraber değişirsiniz. Geleceğe yönelik çok yanlış bir yatırım olur. Pentium G4600-4620 alırsanız yıllar sonra istediğiniz 6. veya 7. nesil i5 i7 modellerine upgrade edebilirsiniz.

öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. sistem toplamayı düşünüyorum ygs/lys öğrencisiyim. oyunlarla pek aram olduğu söylenemez yani öyle ultra sevdalısı tiplerden değilim açıkçası :) makul ayarlarda oynatması yeterli olur benim için açıkçası. piyasayı işlemcileri takip ediyorum. yeni ryzen işlemciler çıkacak. bunlarla ilgili bir bilginiz var mı? g4600 e göre sizce nasıl olur? bu yıla kadar hep amd kullandım. memnun da kalmadığım bir yönü olmadı açıkçası oc falan yapan birisi değilim bildiğiniz standart kullanıcıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ryzen çok ümit vaadediyor ona şüphe yok. Ama şuana kadarki bilgilerle kimse kesin birşey diyemez. Sıkıntı şu ki çıkışı Mart ayında olacak gibi ki o da üst seviye işlemciler olacak. Giriş seviye işlemcileri Mayıstan önce çıkmaz muhtemelen. O kadar beklerim diyorsanız siz bilirsiniz. Doların utanmadan daha da yükselmesi ihtimalini de göz önünde bulundurun da... Şimdilik bu yeni pentium kaby lake ailesi güzel görünüyor i3 gibi hyper thread özelliği eklemelerinden ötürü. Tabii bunlar hep ryzenın gelmesi yüzünden yapılan hareketler gibi görünüyor. i3 e çarpan kilidi açık işlemci getirmeleri falan. Bu arada şuan amd nin eski işlemcilerinin hala zor da olsa ayakta durabilmesinin tek sebebi overclock olabilmeleri. Siz overclock yapmıyorsanız yazık etmişsiniz işlemciyi muhtemelen.
  • Bir GTX 1050'nin fiyatına baktım birde konu tarihine.

• quote:

Ryzen çok ümit vaadediyor ona şüphe yok. Ama şuana kadarki bilgilerle kimse kesin birşey diyemez. Sıkıntı şu ki çıkışı Mart ayında olacak gibi ki o da üst seviye işlemciler olacak. Giriş seviye işlemcileri Mayıstan önce çıkmaz muhtemelen. O kadar beklerim diyorsanız siz bilirsiniz. Doların utanmadan daha da yükselmesi ihtimalini de göz önünde bulundurun da... Şimdilik bu yeni pentium kaby lake ailesi güzel görünüyor i3 gibi hyper thread özelliği eklemelerinden ötürü. Tabii bunlar hep ryzenın gelmesi yüzünden yapılan hareketler gibi görünüyor. i3 e çarpan kilidi açık işlemci getirmeleri falan. Bu arada şuan amd nin eski işlemcilerinin hala zor da olsa ayakta durabilmesinin tek sebebi overclock olabilmeleri. Siz overclock yapmıyorsanız yazık etmişsiniz işlemciyi muhtemelen.

benim bilgisayar biraz eski hocam, fakat zamanının en iyi sistemlerinden biriydi. şuan athlon 64 x2 5600+ ve hd 4670 ile kullanıyorum. aslında bana yetmiyor mu derseniz, yetiyor... gerçekten de yetiyor çünkü oynadığım bir tek skyrim ve arada cs go falan. zamanında az black ops falan atmadık bu sistemle. taş gibiydi. oc falan yapılmıyor buna sanırım ki yapılsa bile 965be performansı alamayız doğrusu :) ben şu dediğiniz kabylake pentiumları bir araştırayım hocam. dolar alıp başını daha fazla gitmeden hafiften dizmem lazım. yoksa yazın lys sonrası elim boş oturacağım yahu

• Bende onun 4600 olani vardi eskiden. Hd 3650 ile kullaniyodum. Ama 10 yildan fazla oldu o sistemi satin alali. Çöpe attim 2 yil once. Zaten ram ve ekran karti bozulmustu 3 yildir falan yatiyordu pc. Çoğu oyunu bi şekilde kaldiriyordu o zamanlar. Cod mw1 le tukettim omrunu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 16 Ocak 2017; 20:46:26 >
  • yaza giriş seviyesi ryzenler çıksa bari amma gecikti :D

• quote:

Bende onun 4600 olani vardi eskiden. Hd 3650 ile kullaniyodum. Ama 10 yildan fazla oldu o sistemi satin alali. Çöpe attim 2 yil once. Zaten ram ve ekran karti bozulmustu 3 yildir falan yatiyordu pc. Çoğu oyunu bi şekilde kaldiriyordu o zamanlar. Cod mw1 le tukettim omrunu :D

doğrudur hocam, benimki de donanımsal olarak ölmeye başladı yavaş yavaş o yüzden sistem toplamanın zamanı geldi hafiften. ortada kalmayalım kafamızda bir şey olmadan. kendi kendine falan kapanmaya başladı ısınmadan. ölmek üzere anlayacağınız :)

• up
  • Hocam i5 6500 ve i5 7500 arasında fark yok gibi. Güç tüketim arasında mı fark var?

Kasa toplamayı düşünüyorum. Zen'ler çıkınca tabi. Bilginiz var mı? ne zamana çıkar?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.