Şimdi Ara

Beşiktaş 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Beşiktaş - Fenerbahçe (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.756
Cevap
23
Favori
248.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • almeida ne kütüksün ya, at birini artık.
  • Olcay için verilen para çok konuşuldu ama boşa konuşulmuş gibi. Ben çok beğendim.
  • oğuzhan ve olcaya hayran kaldım
    bir tane forvet bir tane de ayağında top tutan(holmen gibi) orta saha alırsak çok çok iyi bir takım olur
    demeden geçemeyeğim problemsiz quaresma olsa bu takımda offf..
  • abi bu nedir ya sanki lig maçı oynuyoruz bu ne sertlilk kayserililerdeki ? boboya uyuz oldum
  • Olcay bu maç çok iyiydi. Bu istikrarla oynarsa Milli takımı rahat zorlar. Tabi şunuda unutmamak lazım Kayseri şuan orta sahasız oynuyor, topu alan herkes çalım atmaya çalışıyor, pres 0. Bununda rahatlığı var Olcay'ın performansında.
  • Ne oldu bitti mi maç ? 1500 metre finalinde dubleyi çaktı kızlarımız, lan ne heyecanlandım he
  • ferdi döktürüyor
  • Bitti. 30.dakikadan sonra cok guzel oynadik ozellikle 2. Yari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitti maç. Geçen seneden çok daha iyiyiz ben umutluyum takımdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanogo

Bitti maç. Geçen seneden çok daha iyiyiz ben umutluyum takımdan.

aynen atakları çok beğendim fernandes ortasahanın gözbebeği nasıl top dağıtıyor öyle olcay sahan bu sene bizi güldürür güzel güzel umutluyum bu sene
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkytolky

quote:

Orijinalden alıntı: Sanogo

Bitti maç. Geçen seneden çok daha iyiyiz ben umutluyum takımdan.

aynen atakları çok beğendim fernandes ortasahanın gözbebeği nasıl top dağıtıyor öyle olcay sahan bu sene bizi güldürür güzel güzel umutluyum bu sene

ferdi kasmadı kendini yinede iyiydi , olcay şahane , oğuzhan heyecanlı gibi geldi bana. birde sol bekteki çocukta iyiydi.
  • Göze batan tek şey Olcay ve Oğuzhan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta sahamızın geçen seneden daha iyi olduğu aşikar. Herşey bir yana oyun kurmada Fernandes tek başına kalmıyor artık. Defansın biraz daha zamana ihtiyacı var. Ama şu açık biçimde görünüyor ki aralara iyi kaçan, bitiriciliği üst düzey bir forvet lazım bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grngck

Orta sahamızın geçen seneden daha iyi olduğu aşikar. Herşey bir yana oyun kurmada Fernandes tek başına kalmıyor artık. Defansın biraz daha zamana ihtiyacı var. Ama şu açık biçimde görünüyor ki aralara iyi kaçan, bitiriciliği üst düzey bir forvet lazım bize.

aynen almeida kafada saç bırakmaz bu sene
  • sol bekteki emre özkanda şaşırttı beni. tamam hücuma çok çıkan fazla hücumcu bi bek değil ama kalasda değil ve baya sağlam.
  • özet var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben takımı çok beğendim.
  • Takımdan olumsuz düşünenler zincirleri kırın artık takım uzun zamandan sonra ilk defa iyi oynuyor..Kayseri deplasmanından kaç senedir beraberlik bile alamıyoduk ..Her ne kadar hazırlık maçıda olsa kayseri çok sert oynadı yani hiç hafife almamışlar maçı.
  • İlk yarı vasat bir oyun vardı ama ikinci yarının başında yapılan değişiklikler ile birlikte takım güzel bir oyun sergiledi.Tek eksik Almeida'nın yerini dolduracak forvet.
  • Olcay yazıp bir arattım da adam geldikten sonra daha maça çıkmadan neler neler yazılmış hakkında, ne aldığı para kalmış, ne 12 km koşarım demesi. Şimdi herkes helal olsun Olcay, süpersin Olcay falan diyor, ironik.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.