Şimdi Ara

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.630
Cevap
89
Favori
891.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aklıma şimdi geldi Bafetimbi Gomis yıl sonu free Marsilya ile anlaştı .
  • Alen halilovic sene sonu serbest keske diyorum sadece keske

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferdi imzalamayacak gibi artık bende ikna olmuş durumdayım 2 haftadır.
    Almeida'da fona takılıyor maalesef.O da istiyor, bizde istiyoruz ama fon istemeden olmuyor, sorun para değil.

Ibarbo'nun alınacağını düşünüyorum.Sürpriz yapıp Soldado falan getirseler ya da Pazzini, fena olmaz Valencia'daki Jonas olabilir ayrıca.

Orta saha için de umarım Rakitic alınır, Ferdi gidecek.Sıcak para girişi de olacak yazın, kontenjan da var ve eğer şampiyonlar ligi şansı olursa artık kesenin ağzını açmak gerekiyor bir yerde.Keşke Dembele gelse tabi yine işin şakasını yapalım, Matuidi de olur Rakitic ile oyun karakterleri farklı ama olsun.

Defansa Dede alınsa keşke Önder hocanın istediği gibi ama 7-8'den kapı açılır.Ecuele Manga olabilir bence, çok sağlam defans bana göre.

Gideceğini düşündüklerim, Mustafa, Holosko, Toraman, Süzen, Sezer, Eneramo ve Uğur.Gençler de kiralık gider yine, Günay, Hasan ve diğerleri.Ama Erkan kalır bu defa kadroda.Ayrıca Dany iyi performans gösterirse onun da kalacağını düşünüyorum, 1.8m€ hiçbir şey.

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

6+2+2 olacağını düşündüğüm için böyle kurdum kadroyu, Atiba ve Franco kulübede.Ayrıca Cenk T, Veli, Mami, Cenk ve Ersan diğer yedekler.Kadronun kalanı Necip, Ömer, Kerim, Serdar, Ramon, Emre, Erkan ve 1 yabancı transfer.

26 kişi toplam kadro.Bakalım ne kadarını tutturabileceğim Yalnız şampiyonlar liginde ciddi bir yer edinmek istiyorsak ya da avrupa ligine kalıp yarı finalleri hedefliyorsak kesenin ağzını açıp Soldado'yu getirmek gerekiyor.Ne kadar gelmek ister orasını bilemem tabi.Olmadı Pazzini.

• Konu hayırlı olsun gençler beleştepede yer var mı

• merhaba beyler burdan devam ins.

cenk isinde anteple yine dalavereler donmus baskan yonetim fln cebe para atti kesin, ruzgar sagnak aslinda oyuncunun maasi 800 bin olcakti diyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Cenk transferine rüzgar reyiz çıldırmış bir bit yeniği felan mı var boşuna çıldırmaz bu adam.

Çıldırsın, daha çok çıldıracaklar azalarak bitecek hepsi o kadar.

rüzgar kimmiş, onun Beşiktaşlılığı ile senin benim Beşiktaşlılığım arasındaki değer farkı nedir ? İtibar etmeyin böyle kan emicilere.
  • OnrbK kullanıcısına yanıt
    kadro güzel ama
    Ibarbo 6-7 (oda dünya kupasında falcaonun yokluğunda patlama yapmazsa)
    Rakıtıc 15 ten aşağıya bırakmazlar liverpool ilgilendi ama bırakmadılar devre arası
    Dede 6-7 de onun bonservis toplam 25 m euroyu aşıyor bu kadar bonservis vermemiz çok zor bence daha törede var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floki1903

kadro güzel ama
    Rakıtıc 15 ten aşağıya bırakmazlar liverpool ilgilendi ama bırakmadılar devre arası
    Dede 6-7 de onun bonservis toplam 25 m euroyu aşıyor bu kadar bonservis vermemiz çok zor bence daha törede var

Biliyorum bende aşağı yukarı senle aynı hesapladım zaten.Ama başarı gelecekse şart, bu oyuncular bencil veya star kaprisi olan oyuncular da değil, uyum sorunları da olmaz diye düşünüyorum ayrıca.Birde Rakitic ve Ibarbo'nun sözleşmeler 2015 de bitiyor.Aynı zamanda Pazzini ve Jonas da.
  • quote:

kadro güzel ama

Lisandro Lopez
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

kadro güzel ama

Biliyorum bende aşağı yukarı senle aynı hesapladım zaten.Ama başarı gelecekse şart, bu oyuncular bencil veya star kaprisi olan oyuncular da değil, uyum sorunları da olmaz diye düşünüyorum ayrıca.Birde Rakitic ve Ibarbo'nun sözleşmeler 2015 de bitiyor.Aynı zamanda Pazzini ve Jonas da.

bizim için şu anda en mantıklı iş sözleşmeleri bite Natkho-Hunt ve Lescottu kapmak olur üçüde kaliteli oyuncu üçüde Free
    hugo giderse yüksek bir bonservis ile kaliteli bir forvet alınır bir kaç tanede gurbetçi yolumuza bakarız çokta güzel olur bence

• 1.7 milyon alan yedek forvet mi olur ? Hadi tüm oyuncuların o paraları alsa ver şimdi başta Oğuzhan Olcay olmak üzere çoğu oyuncu haklı olarak zam isteyecek.
  • quote:

Açıkçası Nathko konusunda kararsızım ben, abartıldığı kadar katkı verebilecek mi acaba ? Önder hoca ve Bilic üzerinde dursa mutlaka alınırdı diye düşünüyorum.Hunt konusunda haklısın, onu da yazacaktım unutmuşum yazı uzun olunca.Türk statüsü konusu da olduğu için o da alınır muhtemelen.

Lescott için de yaşı bahane edip yazmamıştım, Dede veya Manga çok daha yırtıcı ve diri olur bizim için ama Lescott başkanın tecrübesine diyecek yok.Bakalım nasıl yapacaklar.

Rakitic olur ya niye olmasın Hırvatistan milli takımına Bilic kazandırmıştı kendisini.Ayrıca Türkçe biliyor.Gerçi sözleşme uzatacak haberleri varmış ama olur olur

Benim tahminim en az 20milyon€ bütçe ayrılır yazın.Gerisi teknik ekibe kalan iş.

• quote:

Orijinalden alıntı: farukyil92

1.7 milyon alan yedek forvet mi olur ? Hadi tüm oyuncuların o paraları alsa ver şimdi başta Oğuzhan Olcay olmak üzere çoğu oyuncu haklı olarak zam isteyecek.

Belki sağ kanat oynayacak ilk 11'de, Gökhan yedeği olacak.Nereden biliyoruz yedek olacağını ?
  • quote:

quote:

1.7 milyon alan yedek forvet mi olur ? Hadi tüm oyuncuların o paraları alsa ver şimdi başta Oğuzhan Olcay olmak üzere çoğu oyuncu haklı olarak zam isteyecek.

Belki sağ kanat oynayacak ilk 11'de, Gökhan yedeği olacak.Nereden biliyoruz yedek olacağını ?

Ya onu da geçtim sanki klüpten kimse Oğuzhan ve Olcayın aldığı parayı düşünmüyor da bir tek bizim bazı uyanık taraftarlar düşünüyor.

Merak etmeyin beyler Oğuzhan'ı ve Olcayı klübü yönetenler sizden daha fazla umursuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

quote:

quote:

Ya onu da geçtim sanki klüpten kimse Oğuzhan ve Olcayın aldığı parayı düşünmüyor da bir tek bizim bazı uyanık taraftarlar düşünüyor.

Merak etmeyin beyler Oğuzhan'ı ve Olcayı klübü yönetenler sizden daha fazla umursuyor.

Şu geldi aklıma

''yıhaaa arkadaşlar tribünler güzel stat güzel ama akustik ne olacak onun için şüpheleniyorum bheeenn ''

• quote:

quote:

Nerden mi biliyoruz? Adam zaten santrafor, sağ kanat oynayacağını nerden çıkardınız, oynasa bile oyuncu eksikliğinde zorunluluktan bir kaç maç oynar. Daha bu takımda 3 milyona aldığımız Frei var, o bile bir maç kanat oynamamışken Cenk mi kanat oynayacak?

Burda sorun Cenk'in alınması değil, verilen maaş.
  • Kerim ne halde acaba?Ben çok umutluydum Kerim'den.Burak Kaplan gibi olmaz umarım.Oda iyi gibiydi sonra kaybolup gitti.
  • Sisyphus kullanıcısına yanıt
    O nasıl bir mantık öyle? Bu mantıkla hareket edeceksek bu forumun ne manası var nasıl olsa kulüp çalışanları her şeyi düşünüyor. Biz konuşmayalım tartışmayalım evimizde oturup maç izleyelim sadece.

Ayrıca olayın Olcay Oğuzhan'ı önemsemekle ne alakası var? Oğuzhan'ın maaşının yükseltileceği zaten önceden açıklanmıştı. Yedek Tosun 1.7milyon artı maç başı ücrete oynarken 11 oynayan oyunculara ne diyeceksin ? Zamanında Nobre'nin maaşı 2 milyona yükseltilirken de kulüp çalışanları her şeyi düşünüyordu değil mi?
  • quote:

quote:

quote:

Nerden mi biliyoruz? Adam zaten santrafor, sağ kanat oynayacağını nerden çıkardınız, oynasa bile oyuncu eksikliğinde zorunluluktan bir kaç maç oynar. Daha bu takımda 3 milyona aldığımız Frei var, o bile bir maç kanat oynamamışken Cenk mi kanat oynayacak?

Ben çıkarmadım daha geçen gün Önder hoca söyledi Bilic kendisini sağ kanatta ve forvet arkasında da düşünüyor diye.

Destekli söylüyorum, uydurmuyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben çıkarmadım daha geçen gün Önder hoca söyledi Bilic kendisini sağ kanatta ve forvet arkasında da düşünüyor diye.

Destekli söylüyorum, uydurmuyorum.

Cevabı kendin vermişsin. Sağ kanat ve forvet "arkasında da" düşünüyor demek, yeri geldiğinde o bölgelere de alternatif olabilecek bir oyuncu demektir. Bende aynı şeyi söylüyorum zaten.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.