Şimdi Ara

Beşiktaş 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugünkü oyunla kale boş olsa zaten 3 gol yerdik. Tolga yerine forvete Cenk'i oynatsak gruptan çıkmıştık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş'ta ne kadar günü kalmışsa inşallah hepsini yedek kulübesinde geçirir.
  • Besiktas fikret orman geldiginden beri 3 kurus hesabı yapıp cok büyük paralar kaybetti,o 2.olanın sam.ligine gittigi yıl,gecen sene ve bu sene de kaleci,stoper almayarak grup liderlIginden oldunuz,kaleci ve stoper alsanız grup liderligi ile bu 2 oyuncunun parası karsılanacaktı zaten,hilbert egemen gibi 2 adam da ücün besin hesabı yüzünden gitmisti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.instagram.com/p/_ILsLHQSJR/

Quaresma ağlamış sanırım, bir kaleci bozuntusu hepsinin emeğinin içine etti.Arkadaşlarının yüzüne bakabiliyor mu şimdi çok merak ediyorum.Sinirden gel de uyu bu gece, yazık yemin ediyorum.
  • Zaman geç olmadan Şenol güneş gönderilmeli. Sezon başında diyince eksileniyorduk. Bu adamın en ufak bir başarısı yok diye. Bu adamın Avrupa liginde gruptan çıkmışlığı zaten yok. Final maçını yönetmesini bekliyoruz biz de. Tolgayı oynatır yedekte 2 stoper varken tosici stoper oynatır. Her şeyi bitirir. Vakit geç olmadan gönderilmeli bu adam yoksa ligde olacakları hepimiz görebiliyoruz zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takim kotu fln oynasa kimse bu kdr tolgaya yuklenmezdi, bana gore mesela sosa ve q7 bu sezonki en iyi oyunlarini oynadilar, sosayi hic bu kdr topa basip top kaparak oynarken gordunuz mu mesela ? yada q7 full assist dusunerek oynadi. yahu ilk gol cok acayip yedigimiz.atla topun ustune kapan, adam ustunden atliycak isine gidicek yoktan gol yedirdi tolga resmen o sebeple yedigi 2.gol de cok goze batti. sonrada is bitti ztn oyuncularda oynayamadi.

bazi arkadaslar isin ciddiyitenin farkinda degil, besiktas gibi takimlarin su turnuvada grup asamasinda elenme luksu yoktur.

Senol gunes gozumde buyuk kredi kaybetti artik gs galibiyeti flnda cok umrumda degil icine ettiler tum haftasonu bunalim takilcam.
  • Fikret bey cektir git artik. Her sene ayni sey. Bir yerden tasarruf etmek icin iki mevkiye kotu oyuncu aliyorsun veya hic almiyorsun. 10m euro icin hem sampiyonluktan hem uefadan oluyoruz. Beyinsiz adam

• 1-1 ken ismailin topu uzaklaştıramayıp, aptalca en yakın taç çizgisine göndermesinden anlaşıldı golü yedikten sonra psikolojik olarak yenildiğimiz.Bazı maçlar var ki, golü atmasak daha iyi.Atınca bütün üstünlüğümüzü veriyoruz.
    Neyse GS ye 02ç yüklü girelim bari.
  • Dün akşam gittim Avea hattımı Vodafone taşıdım. Hat açılınca Vodafone Karakartal kampanyasına katılırım aylık 5 TL. Her zaman ürün alamıyoruz sonuçta. Pazartesi günü Tolga ilk 11'de başlarsa, ne hattı kullanırım ne kampanyasını. Üründü, maçtı hayatta takip etmem bir daha. İsterlerse ikinci stadı yapsınlar.
  • Maci takip etsen be olur etmeseb be olur

• Sezon bası paraya kıyıp kaleci alınmadı sonuc ortada.
    Yine kıymayıp kaleci almazlarsa yazıklar olsun

Etrit berisha gelse de razıydım

• Zamanı geldi artık Şenol hocam

Beşiktaş 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.