Şimdi Ara

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.469
Cevap
75
Favori
2.071.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mirin aynı Vida gibi sağ stoper bence. Marcelo da sol tarafta oynarken baya kötüydü Mirini bide sağ tarafta görmek lazım kampda çalıştırırlar artık görecez Abdullah Avcı gelirse bu konuda gerçekten uzman oyuncuları en iyi nerede kullanacağını çok iyi biliyor sol ayaklı stoperde aldırır bence takıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 29 Mayıs 2019; 1:44:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ben bunlar kadar ballı bir takım görmedim akıl almaz bir bal akıyor malum yerlerinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Ne güzel ne güzel.

kim takar bjkyi. 3.olduk işte yeter bu size der gibi.
  • Hala 36 yaşındaki Atiba’yı yollayıp yerini 31 yaşındaki Kaboreyle doldurmaya çalışıyoruz bizden adam olmaz.Hiç mi adam bulamadınız gidin Fransa ligini izleyin deli gibi genç,siyahi ön liberolar var.Bütün afrika orada onu da geçtim Fransa 2.liginde bile neler var.Hızlı,koşan her adam bizim ligde iş yapar futbol resmen ağır çekim oynanıyor.Rodrigues çok mu yetenekli yada Onyekuru çok mu yetenekli.Adamlarda iq 0 karşına Necip’i koyunca coşuyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apocalypto33 A kullanıcısına yanıt
    Atibanın yaptığını yapan genç adam almak kolay değil. fransa liginde çok dediğiniz kim var merak ediyorum? hangi kaliteli futbolcuyu uygun bonservis bedeli ile alabilirsin ? iyi iş yapanları zaten bizden önce kapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Fikret Orman Demirörenden bile daha kötü olma yolunda ilerliyor. Dursun Özbek milyon euroları saçtı 2 sene önce ne ceza aldılar ne transfer yasağı hiç bir şey almadılar. O kadro sayesinde 2 sene üst üste şampiyonluk aldılar bizim son yıllarda en iyi başarımız son 2 yılda şampiyonluk en son 2008 de olmuştuk. Biz dandik dandik oyuncularla oynamaya çalışıyoruz. Kulüpleri büyük yapan her zaman futbolculardır dandik futbolcularla büyük takım olamazsın. Şuanda Hakan Çalhanoğlu ile büyük takım mı Milan?
    2009 hocam.

• ruzgar_ressam kullanıcısına yanıt
    Çok ama hocam çok var ama isim yok çünkü bir tek onlar biliyor, çok gizli.

Hep aynı geyik.
  • demek ki bizimkiler en baştan yeni hoca olarak abdullah avcı'yı düşünüyorlarmış. görüşmek için sezon sonunu, başakşehir'in durumunu beklemelerinin tek açıklaması bu. sergen falan düşünülse sezon bitmeden iletişime geçilip halledilirdi.

tabi sezon sonuna kadar kimseyi düşünmeyip her şeyi bu zamana itelemiş olma ihtimalleri de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 29 Mayıs 2019; 13:53:5 >
  • 🗞 Küme düşen Bursaspor’da futbolcularla ilgili çıkan transfer iddiaları

▪ Ertuğrul Ersoy - Trabzonspor
    ▪ Furkan Soyalp - Başakşehir
    ▪ Umut Meraş - Beşiktaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lawagolem kullanıcısına yanıt
    Sergen'in hiç takım kurmuşluğu, kurduğu takımı kampa götürmüşlüğü yok. Bu haliyle ben de istemiyorum mesela Sergen'i.

Sergen elbet bir gün gelecek şu an Beşiktaş'ın bulunduğu yeniden yapılanma durumunun en uygun hocası Avcı ya da Lucescu olur.
  • Tyler Boyd, Ankaragücü'ne veda etmiş.

Bakalım, bizimkiler ilgilenir mi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10 Numara

Tyler Boyd, Ankaragücü'ne veda etmiş.

Bakalım, bizimkiler ilgilenir mi...
    Boyd 10 tane Lens eder. Bu arada devre arasında ismi bizimle geçen PSG'li Moting gündemdeymiş. Hatırlıyorum bundan 2-3 sene evvel bizim stata gelip maç izlemişti. Bence iş yapar.

Td konusunda Tayfun K. ismi gündemdeymiş. Aman Allah korusun, Almanya'da çalıştırdığı takımları enkaza çevirmiş adam!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pitx1

Boyd 10 tane Lens eder. Bu arada devre arasında ismi bizimle geçen PSG'li Moting gündemdeymiş. Hatırlıyorum bundan 2-3 sene evvel bizim stata gelip maç izlemişti. Bence iş yapar.

Td konusunda Tayfun K. ismi gündemdeymiş. Aman Allah korusun, Almanya'da çalıştırdığı takımları enkaza çevirmiş adam!

Alıntıları Göster
    biz iç hesaplaşmalarımızı ve sorunlarımızı halledip bir de tyler boyd'a teklif götürmeye karar verene kadar trabzon falan alır muhtemelen.

• Yaşınız kaç bilmiyorum ama gerçekten tahrik edici mesajlar atıyorsunuz belki okulda,işte bu lafı arkadaşına desen çok tahrik edici olmaz eğlenceli olur ama burada eğlenceli tahrik edici mesajlar atmayın. Forumda kalın kardeşim boş verin tahrik edici mesaj yazmayın takımla ilgilenin ben hiç umursamıyorum bile en son ne zaman ceza aldım hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Yaşınız kaç bilmiyorum ama gerçekten tahrik edici mesajlar atıyorsunuz belki okulda,işte bu lafı arkadaşına desen çok tahrik edici olmaz eğlenceli olur ama burada eğlenceli tahrik edici mesajlar atmayın. Forumda kalın kardeşim boş verin tahrik edici mesaj yazmayın takımla ilgilenin ben hiç umursamıyorum bile en son ne zaman ceza aldım hatırlamıyorum.
    Şu fotoğraf yüzünden 1 hafta ban atmışlar ya bu fotoğraf yüzünden inanabiliyor musun? Kime ne demişim birine ana bacı sövmüş müyüm nedir yani, ban atmak bu kadar basit bir şey mi?
    [Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

• Av olma AVCI ol, kop hel hocammmm
    [Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

• Olcay Avcı'nın sisteminde olur fakat asla as olarak düşünmesinler. Yazık olur.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.