Şimdi Ara

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.469
Cevap
75
Favori
2.071.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pitx1

Bence uzak ara en bombacisi Ertem Sener

Alıntıları Göster
    Onu muhabir değil diye katmadım. O zaten 10 şey söylüyorsa 9'u yalan, 1'i şüpheli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep yabancı hocalar başarılı olamıyor diyoruz burda 2 mesele var biri aldığımız hocalar kariyer sonu için geliyor 2 sabrımız yok. Sabırsız olunca hoca sistemi kuramadan gidiyor. Abdullah avcıda biraz yabancı hoca gibi olcak eğer sabredersek ilerleyen zamanlarda meyvesini yeriz. Misal bilic 2 sene takım çalıştırdı adama loser dediler şunu dediler bunu dediler adam takım bıraktı bize hiç olmazsa sonra loser dedikleri adam ingilterede city arsenal manuya maç vermedi. Bizdeyken Liverpoolu vasat kadroyla eledi arsenalle 180dk başabaş oynadı. Peki ya Şenol Güneş enkaz bıraktı resmen winner hoca... ama bilic loser:)) taraftar profili değişmedikten sonra kim gelirse gelsin bir şey olmaz

• Mr. Robot34 kullanıcısına yanıt
    şenol hoca bursada da trabzonda da elindeki oyuncuları her zaman parlatmıştır. kadro mühendisliği olmasa da elindekini en iyi şekilde değerlendirir

• önce burak yılmaz,sonra abdullah avcı. maşallah,nasıl da lafınızı yutuyorsunuz yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

bi son dakika süprizi olsa da OKAN gelse Beşiktaşımıza. Olmaz mı ya
    GS maçlarında sorun olmaz mı.Fenere karşı daha cesur oluruz o net ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 29 Mayıs 2019; 22:22:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NorveçliMühendis

Senor : Genç oyuncu istiyenlere Riçardo'yu örnek gösteriyorum. 36 yasinda ama herkesten çok çalışıyor çok yetenekli zaman zaman asilikleri(arkadaşıyla kavga etmiştir,kafasına estiği için kırmızı görüp takimi Avrupadan elemistir) oluyor ama gülü sevene ver dikeni gulene ver Riçardo ile sonsuza

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10 Numara

Gökmen Özcan@gokmenozcan
    Beşiktaş transferde ateşi yaktı. Camianın çok sevdiği o futbolcu, İstanbul Havalimanı'ndan uçak bileti bakıyor.

(Ekleme: Yerli değilmiş.)
    Aboubakar yada Talisca olmasın
    Hatta Mario gomez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pretty34 -- 29 Mayıs 2019; 22:43:19 >
  • Avcı hocam hayırlı olsun ismi geçenler arasında bize en uygunu kendisiydi. Sarri'nin Napoli'ye oynattığı oyunun bir benzerini kurmak isteyecegini düşünüyorum. Başakşehir'e puan oyunu oynatmasinin nedenleri var ve anlayabiliyorum tercihlerini. Bizde taraftar desteğiyle birlikte böyle olmayacaktır.
    Adriano,Atiba,Caner,Quaresma,Larin bu adamların ana planimizda yeri olamaz artık.
    Bir stoper,dinamik bir sol bek(Ridgeciano Haps kumarını oynarım ben olsam),mutlaka bir ön libero,kanat(Boyd olabilir. Visca imkansız bana göre) transferleri bu seneyi kurtarır en azından devre arasına kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abdullah avcı'nın başakşehir'e oynattığı aşırı düzenli ve ana plana bağlı oyunu buraya direk aktarması kolay değil. he bi süpriz de olabilir; kadroda atiba ljajic dorukhan oğuzhan burak vida gg gibi saha içinde aklı başında adamlar da var. yalnız orada oynattığı oyunun küçümsenmesine katılmıyorum. sadece skor alma, skora yatma, sonuca yönelik vs deyince gol atıp üstüne yatıyormuş gibi bi izlenim oluşuyor, halbuki alakası yok. bu adam sonuç almaya yönelik oyunu, topa %75 sahip olarak oynattı uzun süre. santraforun skora katkısı kötü olduğundan fark açılmadı çoğu maç.

bizim de topu rakibe vermediğimiz öyle maçlar görelim, varsın yan pas sayısı fazla olsun, varsın skor 2 farktan öte gitmesin, ben gayet zevk alırım izlemekten. bakalım ne kadar başarabilecek. ne çok umutluyum ne de çok umutsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 29 Mayıs 2019; 23:6:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 10 Numara

Gökmen Özcan@gokmenozcan
    Beşiktaş transferde ateşi yaktı. Camianın çok sevdiği o futbolcu, İstanbul Havalimanı'ndan uçak bileti bakıyor.

(Ekleme: Yerli değilmiş.)
    Aboubakar(kiralık) veya Gomez olabilir.
  • Kaleci belli değil bence fabri gelmeli ayaga oynamada karius dan daha iyi. kariusa bir dünya para vermeye gerek yok. sag bek şart. gökhanın yıllardır 50-60. dk da cıkmasından herkez bıktı. stoper şart mirin 3. adam olur bence. sol bek şart. caner bu futbol aklıyla yedek dahi olamaz. şişir babam şişir. ya kendi değişir yada gider. atiba artık 50 yaşına geldi bence sözleşmesi dahi yenilenmemeli. oraya 1 adam şart . 5 oyuncu etti. Ruhsuz gamsız lens değişirmi sanmam . oraya oyuncu ister. istemedi diyelim q7 yi kesin gönderir onla uraşmaz 1 oyuncu kesin kanata alır. bence 2 kanata almalı etti 6 transfer. forvet lig için burak/güven/sedat şahintürk yeter. orta sahanın ortası icin dorukhan ve ljajic garanti oyuncular. ama son 10 haftadaki dorukhan olursa yedekden cıkaramaz kafasını. oguzhan için 1 şans daha olabilir kendi elinde.hersey. Okan hoca ve abdullah hoca yı istiyordum iyi bir hoca ile anlastık. Ne oynadıgımız belli olur hic yoktan.
  • Kaleciye gerek yok para zaten yok onu geçtim Karius son haftalarda bir sürü maç kurtardı o 6 maçlık seride de en fazla katkısı olan 2-3 oyuncudan biriydi. Düzenli sevgili yapıp, hatunu Istanbul'da agırlamaya başlayınca kendine geldi. Avcı'yla performansını daha da arttırabilir çünkü artık onu basın mensuplarının önüne atacak, muhabirlerin önünde gömecek çomar bir hocası yok.
    Şuan en gerekli mevkiler sag sol bek, sag sol kanat ve 6 numara.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.