< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël (7. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pitx1Onlar işin reyting tarafına daha çok ağırlık verdiler. Faydaları olmuştur tabi ki. Ayrıca o dönem menajerlere verilen paralar söz konusu.
Pepe-Negredo-Lens-Medel gibi transferlere oyuncular dışında bonservis hariç çok paralar verildi. Aynı yöneticiler Pepe transferinde poz verirken başarısız transferlerde neden ortalıkta gözükmedi?
Alıntıları GösterFikret Orman'ın büyük hatasıydı Erdal Torunoğulları ile ayrılık yaşaması.
Diğer şovcu iki arkadaş ve bu şov transferlerinden neredeyse verim alamadık.
Erdal Torunoğulları sessiz sedasız yapıyor bu işi.
Fiyat performans oyuncu lazım bize. Gelen paraları çok akıllı değerlendirmemiz lazım. Şampiyonlar liginde bir galibiyet 2.7 milyon euro.
Ona göre hesap kitap yapsınlar artık.
-
Aslında bu tip çalışmalarda en sade olan en güzeldir diye düşünürüm hep ama..Kartal gördüm mü dayanamıyorum . .çok çok olsun kadrajda hoşuma gidiyor
-
Şampiyon takımın şampiyon taraftarı. Naber?
-
quote:
Orijinalden alıntı: vc1903Fikret Orman'ın büyük hatasıydı Erdal Torunoğulları ile ayrılık yaşaması.
Fiyat performans oyuncu lazım bize. Gelen paraları çok akıllı değerlendirmemiz lazım. Şampiyonlar liginde bir galibiyet 2.7 milyon euro.
Alıntıları Göstero ikisi neydi öyle ya a haber spikeri tipli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pantherus IVŞampiyon takımın şampiyon taraftarı. Naber?
Aleyküm selam keyifler gıcır
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolemo ikisi neydi öyle ya a haber spikeri tipli
Alıntıları GösterKazandıkları savaş yok.
-
Var hocam fenerle fingirdeyen kongre üyesi eski oyuncumuz çekiniyor. -
boğaz kutlaması yapılır umarım ya içimizdeki ateş sönmedi harika bir sezondu küme düşersiniz siz bu kadroyla diyorlardı şampiyon olup içlerinden geçtik.
2.kupayıda alırsak daha da güzel olacak. Renklilere 3ün1 ini bile vermeyelim
-
Hayırlı olsun yeni sayfaya geçmişiz. Salı günü buraya da bir kupa ekleyelim o zaman :))
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877boğaz kutlaması yapılır umarım ya içimizdeki ateş sönmedi harika bir sezondu küme düşersiniz siz bu kadroyla diyorlardı şampiyon olup içlerinden geçtik.
2.kupayıda alırsak daha da güzel olacak. Renklilere 3ün1 ini bile vermeyelim
Denizden hiç bir şekilde engelleyemezler.
Zaten normale dönüyoruz yarın. Eğer organizasyon olur ise süzülürler yine maviliklere.
Hem reklam olur yabancıya Şu sıralar en çok istedikleri şey. Kesinlikle karışmazlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
K O V A Ç A Ğ Iİster misiniz?
tahrik unsuru diye donanım yönetimi yasak getire bilir.
KOVA ÇAĞI tahrik unsuru olarak yasaklanmıştır.
Ne sezondu be
ortaya kova koyduk
içine sarı doldurduk
duk duk duk (6222 yasaklı kelimeyi koymadım. )
Biz şampiyon olduk.
sarılara
duk duk duk
KOVA ÇAĞI
edit hata vardı düzelttim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOVA_ÇAĞI_KARTALI -- 16 Mayıs 2021; 21:47:20 > -
var ece'yi ... :(
-
-
-
-
Söylemeden geçmeyeyim, şampiyonluğu getiren golü Ghezzal başkanın atmasına da ayrıca sevindim. 15/16 sezonu nasıl Mario Gomez sezonuysa 20/21 sezonu da Rachid Ghezzal sezonu olarak hatırlanacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: vc1903Fikret Orman'ın büyük hatasıydı Erdal Torunoğulları ile ayrılık yaşaması.
Alıntıları GösterHarbiden diğer ikili şovcuydu tamamen isim transferleri. Finansal olarak zora sokacak transferler.
Erdal Torunoğulları tek başına mı yapıyor kimle yapıyor bilmiyorum ama F.O zamanı çalışırken de şimdi de takıma karakterli topçular geliyor hep.
-
AL-MAN AL-MAN
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X