Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi (1521. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30.843
Cevap
105
Favori
1.026.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15191520152115221523
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet.

Centilmen olan her sporcuya hak ettiği payeleri verip barış ortamını sağlamalıyız. Atiba'nın da bir yanlışını görmedim, bugünkü maç jübile niteliğinde bir maç olacak anladığım kadarıyla. Kalan hayatında kendisine başarılar dilerim. BJK'nin feda döneminden şampiyonluklara gittiği sürecin ikon isimlerinden biridir.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Ya amacım polemik yaratmak değil Müslera olmasın x bir isim olsun böyle topçular var yani, onu kastetmiştim. Atiba'ya tek demek doğru bir tespit olmaz.

• Bu akşam aslında baya önemli bir maça çıkacağız çünkü bu akşam 2.liği garantileyen konferans ligi elemelerine seri başı olarak katılıyor.Seri başı katılamayan takımı çok zor rakipler bekliyor. Mutlaka 2.olup konferans ligine daha kolay takımlarla eşleşip kesin gitmemiz gerekiyor. Euro'nun 25 olduğu ortamda değil Avrupanın 3. organizasyonu 15.organiziasyonuda olsa katılmamız gerek.

• Eskiden Çinlilere kızıyorduk. Adamlar en azından 3-4 alan adama 10-15 verip alıyordu. Bu araplar işin cılkını çıkarttı affedersiniz ama. 10 alan adamlara 100-200 mio yıllık vermek nedir abi. Birde 2 sene içinde 20 milyar euro ayırmışlar transfere. Avrupa'da ne kadar topçu, hoca varsa Arabistan'a doldurmaya kararlılar adamlar. UEFA ve FIFA nın bu olaya acil müdahale etmesi lazım. Acil. Saçmalık yemin ediyorum.

• Vodafone'la son maç

⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi
    ⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi FatihiVodafone Park 🏆🏆🏆twitter
    “İlk günkü sevgi ve tüm tutkuyla yuvamızdan ayrılıyoruz ve veda ederken biliyoruz ki: #AyrılıklarDaSevdayaDahil 🖤🤍🏟️”
    https://twitter.com/VodafonePark/status/1666415483086684160
  • Roberto Baggio kullanıcısına yanıt

Petrol bitti mi bu Araplar ne yapacak hayli merak konusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roberto Baggio kullanıcısına yanıt

Arapların sahip olduğu PSG City başlattı bu olayı. 13 yıl öncesine kadar kupası olmayan takımlar bunlar. FFP daha önceli yıllarda çıkmış olsa ikisini de ciddiye almazdı.

Bir değer belirlenmeli veya o oyuncuya yapılan en yüksek teklifin 5 milyon fazlası yapılabilmeli.

Yine de ne yaparlarsa yapsınlar kariyerinin sonuna gelmiş isimlerle hiçbir başarı elde edemezler. Umarım Fifa bunları asla uluslararası organizasyonlara almaz.

• ⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi
  • 1-0 bile olsa kazanmak gerek.

• Naganzo N kullanıcısına yanıt
    Jackson Muleka - Umut Meraş sadece piyasa yapsın diye oynatılıyor tamamen formalite muhtemelen ilk gidecek 2 oyuncu olurlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adamlar senin hükümetinden(genel olarak zihniyet anlayışı diyelim) daha akıllı işler çıkarıyor merak etme.

Ha Arap liginden bir halt olmazda turizmini geliştirmişler.Enerji konusunda da baya yo almışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 7 Haziran 2023; 19:8:52 >
  • Başkan Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş Dergisi’ndeki yazısından bir bölüm. "Deprem sonrası, ligden çekilmek zorunda kalan iki takım sonrası uygulama ile ilgili olarak şahsıma basının sorduğu bir soru üzerine, 'Biz adaletli bir uygulama istiyoruz; bunu kendimiz için değil, herkes için istiyoruz. Oynanmayan maçlar yok hükmündedir. Ne bize ne de başka bir takıma ligden çekilen takımlarla ilgili olarak 3'er puan verilmesin' şeklinde özetlenebilecek bir açıklama yapmıştık. O gün, 'Vay efendim bunca acı varken Beşiktaş Başkanı puan peşinde koşuyor' şeklinde beni acımasızca eleştiren çevreler oldu ama her zaman olduğu gibi, gelinen nokta beni haklı çıkardı; birçok çevre dediğime geldi. Geldiğimiz nokta net bir mağduriyet yaratmıştır. Ayrıca UEFA nezdinde de girişimlerimizi yaptık."

• 2.lik maçına çıkıyoruz ben konyanın çok kasacağını sanmıyorum maç bide evimizde herşekil alırız gibi geliyor.

• Şu Giresun'da düşsün gitsin Rize çıkıyor birde.

• Bu maçın bahanesi yok ne yap ne et Kazan bu kadar basit 2+2 = 4

• Yani kardesim yanlıs anlamada Ergun Pembe desen anlarimda Muslera nin 50 tane pisligi var kac tane maçta yani Atibayla yan yana getirmeyi hakaret sayarim evet iyi kalecidir evet iyi insandir dogrudur ama efendilikte,fairplay de Atiba nin yanina yalasamaz.

• Naganzo N kullanıcısına yanıt

Konya da sanki bize ekstra motivasyonla çıkıyormuş gibi geliyor hep bana. Umarım öyle de olsa böyle de olsa 3 puanla döneriz.

• 1-0 olay budur

• Gedson coştu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15191520152115221523
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.