Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi (1531. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.843
Cevap
105
Favori
1.025.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15291530153115321533
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben dememismiydim besiktas eline gelen firsati teper diye iste ozledigimiz besiktas bu sampiyonluk maci olsaydi yine berabere kalirdik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bjknin asları ne kadar iyiyse yedekleri o kadar vasat. Fbde tam tersi rotasyon topçuları iyi as oyuncuları vasat.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Atibayı oyuna almayan Şenol hocaya aşırı sinir oldum

• Roberto Baggio kullanıcısına yanıt

ya o karşı karşıya olan pozisyonda bile bi depar atsa topu rahatça alırdı

• Uzatmada Konyalılar yerden kalkmadı, 30 saniye uzatıp bitirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu abubakar'ı icardi ile kıyaslıyorlar. Önüne topu veriyorlar şut çekiyor başka bir numarası yok. Aşırı bencil bir oyuncu. Al topu eve götür şimdi. Bjk'yi tutalım dedim sinir etti.Kanser bir oyuncuymuş.Bunu kim şişirdi bu kadar ?

• evet uzatmanın son 3-4 dk sı oynanmadı resmen adam hemen maçı bitirdi oda ayrı şakaydı

• 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Konya’ya ayrı Ümit’e ayrı takıma ayrı ne kadar sövsek az

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hakemlik ve hocalık bir durum yok ortada. Kaleci 3 tane saçma sapan gol yiyince yapacak bir şey yok. Hele 2 tanesi üstüne gelen basit sıradan şutlar ya. Onları da tut be kardeşim.

• Rosier wellinton umut meras seneye inşallah olmaz yoksa yine 3. Oluruz.

• Saiss'i falan da inş satarlar bu sene, bıktım artık kaprislerinden ikide bir oynamamasından falan, iyi oyuncu olabilir ama bu maçlarda olmadıktan sonra neye yarar.

Hala sözleşmesi biten Wellington denen sakar oynuyor son 3-4 maçta ilk 11'de.

• 5 dk dır ekrana bakıyorum. Gecemizin içine ettiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kaleci hatalarıyla lige başladık, kaleci hatalarıyla ligi bitirdik.

• Bu sene kötü bir seneydi. Bugün maçı kazansak ta kötü bir sene olacaktı. Her şeye rağmen bugün rahat bir galibiyet alsaydık ve Atiba 10-15 dakika oynasaydı iyi olurdu. Umarim bundan sonra alacağımız bütün yabancılar Teixeira gibi dünya yıldızı olacağına Atiba gibi profesyonel olur.

• Bu Salihten umuttan wellingtondan mulekadan necipten amirden nasıl kurtulacaz arkadaş? Salihin artık takımı sabote ettiğini düşünmeye başladım. Bu kadar kötü futbolculuk olmaz. Hadi diğerlerine yeteneksiz falan dersin ama salihin tekniği iyi normalde. Pasları şutları ortalama üstüydu. Bizde facia top oynuyor. Bir de gidip sözleşme imzaliyolar. Koskoca Beşiktaş'ın ortasahasina bak. Gedson olmasa her maç eziliriz

• Yeminle kronik 3. Bu takım ya ne kadar biz iteklesekte arkadan gerçek bu değişmiyor yani.
    İlk kritik maçımızda patladık.
    Bakma amacı yoktu diye i galibiyet serisi geldi seneyede bı cacık olmaz.bu takımdan bu yönetimden

• 
Sayfa: önceki 15291530153115321533
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.