< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi (8. sayfa)
-
-
Beşiktaş, Adam Buksa için New England kulübüne yapmış olduğu 2.5 milyon dolarlık teklifi rezerve ederek 2. bir teklif yaptı.
"Ertan Süzgün"
-
Rıdvan , Ersin , Serdar ve Emirhanin sözleşmeleri bir sene sonra bitiyor. Sonra yönetim beceriksiz , iş bilmez deyince kızıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beşiktaş, Adam Buksa için New England kulübüne 3.5 milyon dolar teklif yaptı.
"Ortacizgi.com"
-
Adam.Buksa = Larin
Bilemiyorum hic izlemedim analizleri okudum. Bu adam kafayla gol atiyor ama bana kalirsa Larin gibi hantal ve adam gecemez. Ancak orta acacaksin da kafa vuracak.
Fransa 2.liginden alacaksin Afrika asilli siyahi forvet adama mac bitti diyeceksin hala saldiracak topa :)
2.Larin veya 2.Lens vakasini kaldiramam gercekten.
Muleka ve boupenza varken niye bu adam
Ljaic den dolayı ismi adam diye direk ön yargılı bakıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
senin aradığın adam batsu )
Batshuayi gelirse bu ligde gol krali olur ama arkasina besleyecek adam lazim Pjanic gibi ama Pjanic hayal tabi Besiktas a gelmez o adam
Eleştirmek yasak hocam. Aman ha en ufak eleştiri yapmamak gerek.
Alex Teixeira gelirse yanlarına. Üff.
Öyle zaten pivot forvetler gol atamaz daha çok asist yapar takım oyunu oynatır sana en fazla 15 17 gol atar
-
bu tarz adamlar tek forvette yetersiz kalıyor eğer buksanı yanında iyi bir yedek forvet ve golcü bir sol kanat gelmezse buksa bize sinir krizi yaşatır
-
Yedek olacak ucuz ise gelsin ne zararı var ki ? bi bakmışsın kendi yeni cenk tosununu veya ekubanını bulmuş olursun belli mi olur yaşı da genç sayılır zaten 450 700 arası oynayacaksa gelsin
-
ZAMAN VE SABIR :)
Sizler hiç kasabın ameliyata girip... cerraha yok öyle kesme, şuradan kes dediğini duydunuz mu?
Hiç zabıtanın okula gidip öğretmene, öğrencilere müfredat esaslarına göre ders anlattığına şahit oldunuz mu?
Kamyon şöförü abinin, trafik polisine yok, yok...şöyle yap, böyle yap diye akıl verdiği, ceza öyle kesilmez böyle yaz dediğine...
Bir tıp öğrencisi, 6 yıl okuyup mezun oluyor, oda pratisyen beyler, sonra doktor... branş... uzmanlık ve nihayet cerrah.
Bir zabıta öğrenciye nasıl öğretir ama kehren o çocuktan kps de hayır bekle, özel yetenek değilse...
kamyoncu abi ise büyük bir ihtimalle, görevli memura mukavemetten işleme tabi tutulmuştur.
Forumun geneli ya öğrenci, ya memur, ya işçi yahut esnaf... yani her çeşit meslek var ama hepi futbol uleması :)
Bir işi yapmak için eğitim şart. Futbol ihtisasınız ne merak ediyorum?
görerek, bakarak uzman yorumcu/eleştirmen olmak,
yıllardır takip edip araştırarak bilgi sahibi olunur diye biliyorum. ( çok nadir vakalar hariç )
Kaç yıl futbol oynadın! alt yapın ne! hangi futbol kültürünün iredelemsini yaptın...
söyle aşağı mahalleden kimi kimleri taransfer ettin, halı saha da taktiğine alkış tutan kim! :)
sizler de ben gibi az biraz koşturdunuz...
Cebiniz, bütçeniz el verdiği zamanlar, maça deplasmana gittiniz, forma, bayrak mont veya eşorfman aldınız, Tv den maç seyrettiniz.
Zira bir bilgi ve birikiminiz olsa, burada olmaz bir takım da sorumlu olurdunuz?
Ve işin ehli, asla sorulmadan konuşmaz, konuştuğun da muhatabı anlarve sizlere sorular yöneltir... kısa ve öz anlaşılırdınız.
Geldik foruma eleştirmek en doğal hakkınız.
Lakin papağan gibi sabah akşam dön babam dönelim aynı isyan, evet bu isyan ötesi Obsesif kompülsif vaziyetleri.
Lütfen az düşünün, sanal da hatta bazı tv kanalların da Beşiktaş, Beşiktaş diye konuşan, eleştiren, bu yönetim, başkan ve hoca yanlış yapıyorlar diyen...
Başkan adaylarından 3'ü, 5'i hatta 15'i çıkıp ben adayım! projem bu diye yiğitçe kürsüye çıkmıyor?
Çoğunuzun yaşı genç ileri de öğreneceksiniz ha ben gibi yaşını almış ama yerinde sayanlar da olur. ( doğa kanunu )
Hayat bana şunu öğretti ;
Sözün geçmiyorsa sus ve oradan uzaklaş... hayati önem arzediyor ise başka yöntem dene, uyanmasını, algılamasını böyle sağlarsın.
oda çakralar açıksa :) gayrısı havan da su dövmek... zaman kaybı.
Biten sezon için son kez yazıyorum... 100+ harcadık... biz savaşırız, her şey yeşil saha da kurallarınca olsun dedin...
adamlar öyle bir yaptırım uyguladılar ki avrupaya bile gidemedin...
a.demir maçından başlayıp, Sergen hocanın gidişine kadar olan maçlara sezon sonuna kadar... tekrar bakın ne dediğimi gözlerinizle görün.
velhasılı kelam, 3 kupa alanmış, borçlar da bir nebze olsun nefes almamızı sağlayan...
pandemi, kriz vs... yaşayan, sözünün geçmeyeceği yerde Beşiktaş duruşu olan, bu yönetim bir dönemi daha hak ediyor.
Bu başkan ve yönetimin... Hataları olmuş mudur?
Evet olmuştur, olması gayet doğal, haksızlığa ( penaltı +-, Var +-, kartlar +-, yetmez direkler ) devamlı uğrayan, abondone olur beyler.
İnşallah yeni yapılanma hayırlara vesile olur, onun için zaman ve sabıra ihtiyaç var.
birileri tiye alsa da ZAMAN VE SABIR, bize başarı getirir.
Her küçülme sonrası kartal kanatlanmış beyler, sabır ve zaman gerek.
bütçemiz elverdiği kadar hayalci olmayalım :)
Kombineyse, kombine... biletse, bilet... forma, bayrak, kaşkol, atkı, bere, eldiven gücümüz yettiğince DESTEK.
Bakmayın boş konuşanlara.
Sadece Beşiktaş.
KOVA ÇAĞI
-
Buksa da fakir Hary Kane potansiyeli görüyorum. Sanki gelirse bizde başarılı olacakmış gibi hissediyorum. Larin den kat kat daha iyi temiz ve sert son vuruşları var.
Beşiktaş Jordy Caicedo ve Adam Buksa için kulüplerine resmi teklif yaptı.
Teklif içerikleri:
Caicedo - CSKA-Sofia: 3.5milyon euro bonservis
*4 yıllık kontrat: Senelik 1milyon euro
Buksa - New England: 4milyon euro bonservis
*4 yıllık kontrat: Senelik 1.5milyon euro
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizps3 -- 28 Mayıs 2022; 5:37:50 >
Adam Buksa için Benfica devrede.
Eleştirmeyen Besiktasli olamaz. Rıdvan ve Ersinle aslında uzun süreli kontratlar imzalanmış fakat finansal fariplay sebebiyle Çebi yönetimi o dönem federasyonana bildirmemiş. Şimdi bu sene ya düşük bonservise satacaklar yada daha yüklü sözleşmeler verecekler. Sezon başladıktan sonra bu adamlar sözleşme imzalamaz bir sene sonra bedava giderler
Play Sportwitter“💥💥💥 İYİ Partili Koray Aydın'dan 3 büyüklere yönelik çok ağır 'şike' ithamı! 🗣️ ”Ağlama Duvarı'na gidip ağlasınlar! Önceden iş ayarlayıp kolay şampiyon oluyorlardı! Şimdi biraz bağırsınlar!” (61saat)”https://twitter.com/playspor/status/1529901323545722881
Laz 3 büyüklere saldırıyor.
-
Kısa hızlı bir forvet lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X