Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56.345
Cevap
126
Favori
1.328.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu tablo camianın kendisine gelmesi gerektiğinin en büyük kanıtı bence artık Gazprom işi çözülmeli ve Beşiktaş UEFA Konferans Liginde 'Final' oynayacak bir kadro kurmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 12 Haziran 2023; 0:44:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bizim Başkanlık seçimi ne zaman olacak bilgisi olan var mı? hasan arat'ın aday olacağını biliyoruz başka adaylar var mı bildiğiniz 🙂

• basında yusuf yazıcı beşiktaş haberi çıktı mı hiç tam beşiktaşın kalemi

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Çok hayalcisin.

Türkiye'de şuan için hiç bir takım final göremez.Konferans diye küçümseme.

3 kupada zor.Şampiyon olsan büyük avantaj hepsini almak baya baya zor.Hele artık pandemi o bu şu bitmişken.Kadro baya yetersiz.Alternatif yok.Tek kulvarda gelinen nokta bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 12 Haziran 2023; 13:8:24 >
  • M3lank0lik kullanıcısına yanıt
    Sizde benim kadar hayalci olun oyleyse bu Camia bir kez 'Fenerbahçe'ye' benzeyecek olursa yani vasata tamah eder "Sevinmek için Sevmedik Romantizmine girerse bu Camia 10 sene kupa göremez herkes şunu kabul etsin klüp rezil bir sezon geçirdi ve Reaksiyon vermek zorunda Burası Beşiktaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 12 Haziran 2023; 13:43:19 >

Hayalciliğin sonunu görmedin mi geçen 2-0'dan 2-3.Gerçekler acıdır.

Tek hedef şampiyonluk olmalı boş ver süt kupasını.Avrupada bir hedef belirlemek için en başta gelirin olmalı ve bu esasta bir kadro kurman lazım.Yoksa yatırımın elinde patlar.

Enbaşta şampiyonluk sonra avrupada hedef koşturma.Şuan öyle bir imkanı yok bu takımın konferans kulvarı sadece antreman alanı olacak.Süt kupasında da erkenden elenmek daha iyi olur.

Ciddi oyuncu eksikliği var.Eldeki kadro 1 kulvarda anca gider.Misal 2nci olsan 8-10 Milyon TL daha geliyordu.Motivasyon olarakta iyi olacaktı elde patladı.

Ben bu anlayıştan bir şey beklemem o nedenle tepki gösterdim.Kabul edilebilr değil.Açık bir rezalet.

Yönetim değişmeli.Esnaf kafası ile klüp yönetilmez.Bugün yarın o gedson'da gider.

• M3lank0lik kullanıcısına yanıt
    Yönetimde zerre yürek olsa erken seçim açıklar Ahmet Nur Çebi ısrarla kötü hatırlanmak istiyor bu iş böyle gitmez iş o noktaya geldi Fikret Orman bile 10 kat iyidir Çebi'den çebiden sadece Y.D kötü olabilir zaten

• august landmesser kullanıcısına yanıt

gelmesin o artizzzzzzz

• Bizim taraftar adam beğenmiyor. siz o gelmesin şu gitsin derken millet transferlere başlamış bile yine geç kaldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 12 Haziran 2023; 14:9:15 >
  • Geçen sene en ucuz kombine: 1800 TL Bu sene en ucuz kombine: 4500 TL Zam: %150 Geçen sene asgari ücret: 5500 TL Bu sene asgari ücret: 8500 TL Zam: %55 Üstelik Avrupa maçları hariç. Öğrenciyi, orta direği stadın dışına at sonra da "halkın takımı" diye tişört bastır Ahmet Nur Çebi bu işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 12 Haziran 2023; 14:45:5 >

Hocam bir çok takımda bu şekilde fiyatlar, asgariyede bu ay zam gelir en az 11 olur zaten, ekonomi hic normal değil bunun üzerinde birde kur sürekli artarken bu fiyatlar ucuz bile. Bu gün 3 kişi standart bir restoranda yemek yiyince 600-700 hesap geliyor.

Futbol takımları bu şekilde çok dayanamazlar

• Geçmiş sezondan gelecek sezona taşınacak kadroda takımımızın omurgası duracaktır, durmalıdır da. Burada soru işareti Saiss. Gerçekten büyük kalite ama transfer olmak istiyorsa da izin vermekten başka çare yok.

Yeni transferler olacaktır. Bu konuda başkana ve yönetime güveniyorum. Son 2 sezonda Gs'nin kapısında yattığı Ghezzal, Rosier ve Gedson'u alan bu yönetimdi. Bunu unutmamak lazım. Burada önemli olan husus Şenol hoca hangi mevkiye kimi istiyorsa maddi imkanlarımız doğrultusunda o futbolcular alınmalı ve sene başı kampında Şenol hocanın antrenmanlarında form tutmalılar.

• Gs'nin tüm yayın ve şampiyonluk gelirleri toplamı sadece 200 Milyon TL imiş.Yani kabaca 8 Milyon € şaka gibi.

Bu ligde artık şampiyonluk bile kurtarmaz.Eskiden en azından gruplara katılımın garanti olduğundan ekstra minimum 10-20 Milyon € daha geliyordu.

Bu klüpler çer çöpe veriyor yahu bu parayı yıllık.Bu para ne .Lig berbat.Kim ne yapsın bu ligi.

• Şu dediklerine sen kendin bu yönetim varken inanıyorsan helal olsun keşke herkes senin gibi iyimser olsa 💯 bu yönetim esnaf kafasıyla klüp yönetiyor Sene başında görüştüğümüz üç hoca: Valerien Ismael: İlk devreyi göremeden Beşiktaş'tan gönderildi. Bruno Pinheiro: 14 maçta 2 galibiyet alıp Estoril'den gönderildi. Daniel Farke: 10 ay sonra M'gladbach'tan gönderildi. Bu isimleri öneren Beşiktaş yetkilisi hâlâ görevde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 12 Haziran 2023; 22:44:12 >
  • 2. haluk ulusoy büyükekşi'den başka tff'ye aday olan yok. Şaka gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 12 Haziran 2023; 20:30:0 >
  • yeni konumuz hayırlı uğurlu olsun, bu sene şampiyonuz inşallah

ayrıca yönetim istifaaa

• Yeni konumuz hayırlı olsun, şampiyonluk getirsin uğurlu gelsin inşallah. En büyük dileğim şu baştaki azılı Beşiktaş düşmanı meymenetsiz liyakatsiz Tff başkanının yok olması ama görünen o ki yine başımıza bela olacak. Bizim dısımızda herkes razı bu heriften ne hikmetse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''Beşiktaş yönetimi'' sözde neyse şimdi Yönetim ''Sezon Boyunca Korktuğu ve sesini çıkartmadığı'' için TFF başkanı Beşiktaş'a ''Racon'' kesmiş kabadayı gibi. okursunuz artık şöyle bırakayım bize az bile yapıyor bu TFF bu yönetime müstehak

orta çizgi - beşiktaş haberleri | beşiktaş transfer haberleri
    ÖZEL HABER | Kulüpler Birliği toplantısında tartışma! Baltacı’dan Büyükekşi’ye “Sizi istemiyoruz”
    https://ortacizgi.com/kulupler-birligi-toplantisinda-tartisma-baltacidan-buyukeksiye-sizi-istemiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 12 Haziran 2023; 22:43:27 >

• son 2 sezondur yaşatılmayan Rezalet bırakmayan ANÇ ve yönetimi şimdi de Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ayar yemiş oturmuş yerine 2.başkan Engin Baltacı ise ''toplantı sırasında Kovulmuş''      

Yani burda her hafta Anç istifa diyen ben bile bunu anlamadım. Cidden olaylardan bunu mu çıkardın.

Anç seni kayda almıyorm diyip gitmemiş. İkinci baskanda postayı koymuş toplantıyı terk etmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.