yeni konumuz hayırlı olsun. |
🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (2. sayfa)
-
-
Kenan Karaman'ın menajerini tebrik etmek lazım.
Milli takım menajerlere emanet...
-
Beşiktaş, Brentford forması giyen A milli futbolcu Halil Dervişoğlu’nu gündemine aldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yerli kuralı var yeni sezonda yine başımız ağrımasın hiç direkt al geç hamle oyuncusu lazım yedeklerde bu sezon boyunca Tayfur hariç oyuna girecek adam yoktu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 9 Haziran 2023; 17:5:29 >
Kenan mı
-
shalke maçlarını izlemedim ama 23 maça falan çıkmış kenan
kümeye kenan düşürmediyse bişey bilmiyorum :))))))
-
Yeni konumuz şampiyonluk konusu olur inşallahhhh
-
Cenk 6-8 hafta yokmus, zaten 1 ay falan yaz tatili olur adam ligin ilk maclarina yetisir fazla sorun olmaz sakatligini sezon sonu arasinda gecirmis olacak 2.kampa da katilir.
-
Yeni konumuz avrupa başarısı getirsin inşallah
Yanlış hatırlamıyorsam sadece 1 golü vardı :) kimler forma giydi gerçekten üzülüyor insan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya 1 golünü geçtim adam maça çıkıyorsa zaten 10 kişi oynuyor gibi bişey oluyorsun.
-
-
Bunu da savunan vardı hocam bize ilk geldiğinde 😂
milli takimda ilk izledigimde bu kalasi kim almis milli takima dediydim.. dondu dolasti bize geldi. Hic mi futboldan anlayan biri yok kulupte..bunu kim nasil begenmiste aldirdi.
Sercan Dikmetwitter“Ameliyat yok, korkulduğu kadar da bir durum yok. Cenk’e bir kez daha geçmiş olsun.”https://twitter.com/sercan_dikme/status/1667106203606872066?s=20
-
Kaç maç oynadı bizde bı de. Şaka gibi klubuz yemin ediyorum
Tahkim Kurulu, basın toplantısındaki açıklamalarından dolayı Şenol Güneş'e verilen 104.000 TL cezanın kaldırıldığını açıkladı.
Atiba dedem gidince bizim takımın yaş ortalaması baya düşmüştür :)
genç oyuncular alalım mümkünse
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X