Şimdi Ara

'Beşiktaş' Alt Konusuna Fon İstiyoruz (İmza Kampanyası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Beşiktaş" Alt Konusuna Fon İstiyoruz (İmza Kampanyası)

"Beşiktaş" Alt Konusuna Fon İstiyoruz Bunu Defalarca Soylememize Ragmen Bu Konuda Bir Dh Admini Bile Tek Kelime Bir Şey Solemedi Bizim Diğer Takımlardan Bir Eksiğimiz Yok Bizde Arka Planımıza Fon Resmi İstiyoruz Ve Bu konuda Bir İmza Kampanyası Başlattık Katılmak İsteyenler Burdan Katılma Taleplerini Belirtebilirler...

Katılanlar ve Desek Verenler

1.Ben
    2.Thunderfury
    3.mrt0392
    4.darkswordman
    5.Sakitty
    6.cnryldz
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi \\\\@hMéT//// -- 20 Eylül 2008; 22:38:19 >

• malesef demokrasi işlemez burda
  • Ben, yöneticilerin yaptığı ayıptır defalarca söyledik dinleyen yok.

Ayrıca Futbol bölümünde Fenerbahçenin değil Beşiktaşın ilk sırada olması gerek alfabetik olarak birinci çünkü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

malesef demokrasi işlemez burda

ben DH nin adaletli bir forum olduguna inanıyorum vede DH de biraz demokrasi varsa adalet yerini bulacak
  • Ekle
  • benide yaz
  • ekledim hepinizi
  • gerçek üyeliğin neydi kimin fake sin..?
  • +up
  • 15 eylülde üye oldun 20 eylül de arka fon istiyon 1 aya kalmaz forumu satın alırsın:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavim204

15 eylülde üye oldun 20 eylül de arka fon istiyon 1 aya kalmaz forumu satın alırsın:)

sana pm attım cevabı ordan al ben 10 yıllık uyeyim ama... biliyosun pmde yazıyo
  • +up

ayrıca bunu ben isemiyorum tum bjk liler istiyor bu konu bir tanıtım ve ses duyurma amaclı asıl konu :
    http://forum.donanimhaber.com/m_25903740/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi \\\\@hMéT//// -- 20 Eylül 2008; 22:47:04 >
  • +up
  • Zamanında yapıldı Beşiktaş teması, üyeler tarafından beğenilmedi. Uygun bir resmi öneri olarak sunun değerlendirelim dedik üyeler tarafından net bir arkaplan belirlenip onayımıza sunulmadı.
    Tüm bunlara rağmen hala demokrasi işlemez bu forumda nutukları atılıyor. Bu tip konular için forumla ilgili öneriler eleştiriler üst konusunu kullanın lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.