Şimdi Ara

Beşiktaş Basketbol Ana Konusu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.834
Cevap
24
Favori
228.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drexler22

ah be deron'u bir kere canlı izleyemeden gidiyor
    hoca sen neden gitmedin yahu? olmamis bu..

besiktas'in elinde hawkins, kemp, dudley(turk) ve erceg gibi fena olmayan isimler var. yalniz yerli kadrosu fena.

ustelik yabanci sinirlamasi nedeniyle saglam yerli oyuncu bulmalari lazim fakat buyuk takimlar ellerindeki yerlileri zaten zor bulduklari icin birakmayacaktir. simdi besiktas'in bu sezon yapmasi gereken chatman tarzi bi adam getirmek ve takimi bu sezon onun eline birakmak. hatta onerim bile var ilk tur bitince fener birakirsa jerrells bile olabilir bu isim. jerrells delici, sutor belki EL icin alt-orta ama tbl icin ust duzey katki verebilecek bi isim..

bu sezon playoff yapip gelecek sezon iyi yerli oyuncularla imzalayacaklar, ellerindeki verimli yabancilari tutup verimsizlerin daha verimlisini bulacaklar ve galatasaray gibi yapiyi olusturacaklar. gayet merkezi bi yerde salonlari var, takim basarili oldukca dolacaktir o salon. gerisi yavas yavas gelir zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 27 Kasım 2011; 11:33:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

besiktas'in elinde hawkins, kemp, dudley(turk) ve erceg gibi fena olmayan isimler var. yalniz yerli kadrosu fena.

ustelik yabanci sinirlamasi nedeniyle saglam yerli oyuncu bulmalari lazim fakat buyuk takimlar ellerindeki yerlileri zaten zor bulduklari icin birakmayacaktir. simdi besiktas'in bu sezon yapmasi gereken chatman tarzi bi adam getirmek ve takimi bu sezon onun eline birakmak. hatta onerim bile var ilk tur bitince fener birakirsa jerrells bile olabilir bu isim. jerrells delici, sutor belki EL icin alt-orta ama tbl icin ust duzey katki verebilecek bi isim..

bu sezon playoff yapip gelecek sezon iyi yerli oyuncularla imzalayacaklar, ellerindeki verimli yabancilari tutup verimsizlerin daha verimlisini bulacaklar ve galatasaray gibi yapiyi olusturacaklar. gayet merkezi bi yerde salonlari var, takim basarili oldukca dolacaktir o salon. gerisi yavas yavas gelir zaten..

aga bu sene angara'ya taşınınca herşeyden uzak kaldık ya.. türk telekom maçının olduğu hafta istanbul'a gittim, istanbul'a geldiğim zamanlar bjk hep deplasmana gitti. bir türlü olmadı, şaka gibi.. birkaç hafta sonra hacettepe maçı vardı onu bekliyordum da lokavt bitti

• quote:

quote:

quote:

aga bu sene angara'ya taşınınca herşeyden uzak kaldık ya.. türk telekom maçının olduğu hafta istanbul'a gittim, istanbul'a geldiğim zamanlar bjk hep deplasmana gitti. bir türlü olmadı, şaka gibi.. birkaç hafta sonra hacettepe maçı vardı onu bekliyordum da lokavt bitti

ankara olayını bilmiyordum pardon. iş için mi yoksa sen de evlendin mi hacı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

ankara olayını bilmiyordum pardon. iş için mi yoksa sen de evlendin mi hacı?

yok aga iş için geldim.. evlilik yok bana, kıyamete kadar kapattım kalbimi

• Olin maçı gününde İstanbul'da olacağım..Eğer bilet bulabilirsem tek başıma da olsa gitmek istiyorum.
  • Deron Cuma günü kaçıyormuş ama eşi ve çocukları 1.5 ay daha İstanbul'da kalacaklarmış okul için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Deron Cuma günü kaçıyormuş ama eşi ve çocukları 1.5 ay daha İstanbul'da kalacaklarmış okul için.

Hava limanına gidecek topluluk var mı ? Yani taraftar etkinliği ?

Birde eşi için mutlaka 2-3 defa gelecektir.
  • Büyük ihtimal guard olarak Solomon-El-Amin ikilisinden biri ve pota altına Eze-Petravicius ikilisinden biri gelecekmiş şu durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

Büyük ihtimal guard olarak Solomon-El-Amin ikilisinden biri ve pota altına Eze-Petravicius ikilisinden biri gelecekmiş şu durumda.

Eze-Solomon daha iyi olur gibi ama El Amin'le taraftarın ayrı bi bağı var onun gelmesini daha çok isterim
  • Ne Solomon ne de El Amin gelmesin ..Taraftarlar bakımından belki El Amin gereken katkıyı verebilir ama o da belki.Çünkü işin Ergin Ataman faktörü de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

Büyük ihtimal guard olarak Solomon-El-Amin ikilisinden biri ve pota altına Eze-Petravicius ikilisinden biri gelecekmiş şu durumda.

Hocam bide nereden takip ettiğini paylaşır mısın ?

• İyi bari D-Will gittikten sonraki zor bir maçı kazandık
  • deron'un forma emekli edilmiş doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

iste bu muhtesem bi transfer. formunu buldugunda euroleague'de haftalarin mvp'si olabiliyor mensah bonsu. besiktas'a buyuk katki verir ama chatman tarzi bi kisa da lazim..
  • İddianame açıklanmışken, kafalar bulanmışken bu transferin yapılması Beşiktaş'ta basketbol şubesinde değişen işler olduğunu gösteriyor bence. Artık bir zahmet bu ödeme sorunları falan olmasın. Beşiktaş da dahil olsun yarışa.
  • Bonsu iyi transfer olmuş gerçekten.Semih'i aratmaz bana göre.Şimdi iyi bi guard almak gerekiyor.D.Washington'u alabilsek Türk Telekom'dan harika olur.
  • Bonsu şahane olmuş ama kaynağım yüzünden ters köşe oldum. EL'de oynayan PG'lardan ilk aklıma gelen Ben Woodside oldu ama herhalde çok daha iyisini bulurlar.Omar Cook,Mallet falan aklıma geliyor; merak da ediyorum açıkçası-Bonsu'dan sonra yine iyisinden bulurlar.

Edit:Tyrese Rice veya Dontaye Draper'ı alırım ben olsam.EL'den değiller ama olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cellar Door -- 5 Aralık 2011; 16:42:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

Bonsu iyi transfer olmuş gerçekten.Semih'i aratmaz bana göre.Şimdi iyi bi guard almak gerekiyor.D.Washington'u alabilsek Türk Telekom'dan harika olur.

hoca telekom neden biraksin ki washington'i? ayrica ondan daha iyisini de bulabilir besiktas, top 16'ya kalamayan EL takimlarindan. acele etmemeleri lazim..
  • Ya Fb aslında Jerrels'ı istemiyor.Tam bize lazım adam ha.Sürükleyecek takımı.Alabilsek keşke.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.