Şimdi Ara

Beşiktaş Basketbol Ana Konusu (481. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.829
Cevap
23
Favori
227.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuda BJK'li yok doğru dürüst, tamamıyla birbirini artıya boğan sevgi yumağı Fenerliler var. Sonra çıkıp iplemediğimiz baskette aldıkları kupa için "gölgeleyemeyceksiniz yaw" mesajları atarlar. Neyin kafasını yaşıyorlar merak ediyorum. Kompleks yapıp futbol şampiyonunun bayrağının asıldığı köprüye kendi bayrağınızı asmanız kimin neyi gölgelemeye çalıştığını kanıtlar nitelikte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu amatörlerle oynayacaksak basket şubeyi kapatalım daha iyi.Senin benim yapmayacağım hataları yaptılar.Fikret Orman eğer Basket'e yatırım düşünmüyorsa,boş boşuna her sene oynamanın bir manası yok.
  • Ben bu kadar ahmak bir takım görmedim. Futbol takımı bile böyle zulmetmedi be kardeşim! Gerçi taraftarımız da bir o kadar ahmak ama yine de doğrudan fark yeseydi bu kadar üzmezdi.
  • Bu serinin kaybedeni yok. Fenerbahçe favoriydi kazandı. Beşiktaş hem ligde hem de play-offlarda güzel basketbol oynayarak hak ederek bu noktalara geldi, tebrikler. Ufuk Sarıca yıllar önceki şu fotoda gözüken Aydın Örs, Ergin Ataman ve Oktay Mahmuti ekolünden gelme. Saydığım 3 isimden daha iyi hoca olabilir.

• Jon Diebler geliyormuş.
  • Jon Diebler resmileşti hayırlı olsun güzel oldu takımda bu sezon şutuna güvenebileceğimiz böyle bir oyuncu yoktu bunun eksikliğini hissediyorduk
  • Stimac da Anadolu Efes'e gitmiş galiba, kalmasını isterdim ama ne yapalım hayırlısı olsun.
  • koç takımın korunmasını istemiş ama çok kolay değil Stimacın taliplisi çok,Clark zaten yüksek maaş alıyor şimdi birde üstüne zam istiyor kalmak için,Roll Euroleague'den talipleri var onları bekliyor.Dj ve Weems kalmaya hazır ama bence Weems takımda kalmamalı.
  • Dj Strawberry'nin takımda kalması kesinleşti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floki1903

Dj Strawberry'nin takımda kalması kesinleşti.

Earl Clark'ta takımda kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Keşke kalmasaydı, pek faydalı olduğunu düşünmüyorum, çok bireysel oynuyor ve çok top kaybediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

quote:

Keşke kalmasaydı, pek faydalı olduğunu düşünmüyorum, çok bireysel oynuyor ve çok top kaybediyor.

koç güveniyor avrupa'da ilk senesiydi seneye daha iyi olacağını düşünüyor Clark'ta Euroleague'den teklifler olmasına rağmen burada kalmak istedi bunun için istediği maaştan indirime bile gitti. 1 ve 5 için iyi adaylar var ama 4 için Koçun istediği tarz boşa çıkan oyuncu çok yok o yüzden kalmasını biraz da bu yüzden istedi.

• çok istedik kalmasını ama olmadı Michael Roll takımdan ayrıldı
  • quote:

çok istedik kalmasını ama olmadı Michael Roll takımdan ayrıldı

Aynen, Eurolig takımına gitmiş, Efes'ten ayrılan Can Maxim Mutaf alınabilir aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

çok istedik kalmasını ama olmadı Michael Roll takımdan ayrıldı

Aynen, Eurolig takımına gitmiş, Efes'ten ayrılan Can Maxim Mutaf alınabilir aslında.

Koç'un Roll yerine nasıl bir yabancı isteyeceğine göre Can gündeme gelecektir.
    eğer Roll yerine yine 2-3 oynayan birini alırsak Can gereksiz olur çünkü o bölge fazla kalabalık olacak ama 3-4 oynayan yabancı aldırırsa o zaman Can alınabilir
  • Erkan Veyseloğlu'nun sözleşmesi 2 yıl uzatıldığı açıklandı iyi teklifler almasına rağmen daha az ücrete bizde kalmayı kabul etti Erkan,çok büyük karakter
  • quote:

Erkan Veyseloğlu'nun sözleşmesi 2 yıl uzatıldığı açıklandı iyi teklifler almasına rağmen daha az ücrete bizde kalmayı kabul etti Erkan,çok büyük karakter

Geçen seneki kadroyu koruyup, gerekli yerlere iyi takviyeler yapılacak bu sene herhalde. Tabii bunların en başında iyi bir point guard lazım. Geçen sene çok eksikliğini hissettik.
  • Oyun kurucudan hala haber yok sanırım, düzgün birini alırlar inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 8 Temmuz 2017; 23:49:5 >
  • 
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.