Şimdi Ara

Beşiktaş Basketbol Ana Konusu (487. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.829
Cevap
23
Favori
227.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Clark'ın keyfi yerinde olacak da iş yapacak. İnşallah seneye yollarımızı ayırır ve daha takım oyununa yatkın birini alırız yerine. Ben bu sezon başında da kaldığını öğrenince pek sevinmemiştim. Çok yetenekli ama istikrarı yok ve takım oyuncusu değil bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Acayip acayip işler 3 dk kala acayip acayip panik atışları

Cinnet geçirtti resmen aynı hücumda 4 üst üste dış şut nıye denersın arkadaş zorlama işte ! At normal atışı gitsin ya ? Zorlama dış şurlar yerıne potaya gitsek önce 1-2 sayı öne geçip sonra zorlasak ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse sağlık olsun 84-84 bitmiş.
  • Bu takıma ne oldu yav.
  • Takımdaki tüm oyuncular gitmeli diye yazdığımda döcevektiler beni geçene yıl. Ufuk hoca toparlar güveniyorum.
  • Boşuna oynuyoruz sezonu, amaçsız bir takım. Türkiye kupasında elen, Avrupa'da elen, e ne yapacaksın sen? Sanki şampiyon olacağız da. Hiç zevk vermiyor ne sonuçlar ne de oyun artık.
  • Beşiktaş SP 79-64 Banvit
  • Ufuk hoca ilk geldiğinde takım daha iyi oynuyodu, En azından üçlükleri falan vardı. Şimdi niye bu kadar kötü anlamıyorum.
  • BATE41 kullanıcısına yanıt
    Maalesef Ufuk hoca Slaven bilic olma yolunda gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael thompson bile josh adamstan daha iyiydi o derece saçma bir gardla buraya gelmek bile başarı...

• Birazdan ilk play off maçımızı oynayacağız. Maç Ntv'de.
  • Saso Filipovski bize gelse keşke.
  • Böyle berbat savunma yapan takım yok.

Kalite leş.Bence iyi bir sponsor bulunmalı.
  • Ufuk hoca gitti , çok da iyi oldu. İlk sezon iyiydik ama geçen sene berbattı. Zaten Milli takıma gittiği zaman ben konsantre olamayacağını söylemiştim.

Dusko Ivanovic geliyormuş, bakalım belki bize özlediğimiz basketi izletir eğer biraz iş yapan bir kadro kurulursa. Hadi hayırlısı

http://haber1903.com/n-9999-dusko-ivanovic-besiktas-sompo-japana-dogru.html
  • Bu sene sanki daha dengeli bir takım toplandı, hoca da farklı, neyse maçlar oynanmaya başlayınca anlarız anyayı konyayı
  • Dün fb deplasmanındaki oyun, sezon başı olmasına rağmen umut verdi diyebilirim. İyi bir hava yakalarsak, geçen sezona göre daha iyi bir lig ve Avrupa sezonu yaşayabiliriz.

İnşallah umutlar boşa çıkmaz.
  • Skorer 3 şart gibi.Benzing orada hiç ama hiç olmadı.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 13 Ekim 2018; 18:14:39 >
  • Duşko ivanoviç hoca faydalı oldu mu sizce? Bütçe kısıtlı, kadro derin değil ama çalışıyor/çabalıyor gördüğüm kadarıyla.

Joe alexander'ın askerleriyiz

• 
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.