Şimdi Ara

Besiktas Bizden Daha iyi Takim Kurmus (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

Konuya girerken Ts'li biri mi açtı acaba diyerek girdim, ne diyor bu diyecektim. Yine ne diyor bu diyebilirim. Arada uçurum yok ama Fenerbahçe kadrosu daha kaliteli. Forveti olmayan bir takımdan bahsediyoruz ( Beşiktaş ). Diğer yanda Sow, Emenike, Kuyt, Webo gibi forvetlere sahip Fenerbahçe. Webo'nun Salzburg'a attığı golü ( maçın 3.golü idi sanırım ) Beşiktaş'ta hangi forvet atabilir? Hiçbiri. Rakibin en kötü diyeceğimiz forveti bile forvetlerimizden kaliteli.

Sıkıntıda bu kafada zaten. Sizin yönetim iyi forvet aldıkça iyi takım olunacağını sanıyor. Düzgün bir sol bek ve iyi bir oyun kurucu alınsaydı takım başka oynardı. Hatta ben olsam emenikeye o parayı vereceğime daha kanat özellikli bir adam alırdım, sow ucda oynar webo onun yedeği olurdu. Sowda kenarda ziyan olmazdı bence sow emenikeden daha önemli oyuncu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 30 milyon euro ha. of of of . Aslında iyi bir hocayla iyi bir kadro,taktik oturtsak adam kaybetmeden her sene bu takıma 25-30 milyonluk bir adam alsak of of of.
  • Fenerbahçe'yi anlatan tek şey Kadlec'in gelirken ki sözleri, hani şu bu yaştan sonra böyle para kazanamazdım reddedemedim tarzı açıklaması.. Beşiktaş'ta ise 2 aydır Atiba transferini imza parası alınmasın diye bekletmesi.. Kısaca; umarım yapılanma profesyonelleşme başta büyük takımlarımız olmak üzere tüm takımlarımıza gelir, tabii bu arada önemli olan bizim bu konuda sabırlı davranılıp başarılı olmamız nasip olur inşAllah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Fenerbahçe'yi anlatan tek şey Kadlec'in gelirken ki sözleri, hani şu bu yaştan sonra böyle para kazanamazdım reddedemedim tarzı açıklaması.. Beşiktaş'ta ise 2 aydır Atiba transferini imza parası alınmasın diye bekletmesi.. Kısaca; umarım yapılanma profesyonelleşme başta büyük takımlarımız olmak üzere tüm takımlarımıza gelir, tabii bu arada önemli olan bizim bu konuda sabırlı davranılıp başarılı olmamız nasip olur inşAllah..

+1903

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartmayın be.Trabzonspor çok iyiydi de Beşiktaş mı ağır bastı?Trabzonspor çok kötüydü.Ayrıca Mustafa Pektemek nasıl bir oyuncudur ya?Colman bir faul yaptı diye adam gel gel diyor dışarıya.Ayıptır ya.Video bulursam atarım.
  • Fenerbahçe'nin kan değişimine ihtiyacı var . Artık hayata toz pembe gözle bakmaya çalışmayın , o koltuk Aziz Yıldırım'ın tapulu malı değil .

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCnR06

Abartmayın be.Trabzonspor çok iyiydi de Beşiktaş mı ağır bastı?Trabzonspor çok kötüydü.Ayrıca Mustafa Pektemek nasıl bir oyuncudur ya?Colman bir faul yaptı diye adam gel gel diyor dışarıya.Ayıptır ya.Video bulursam atarım.

kolmanın yaptığı hareketin futbol ile alâkası yok, adamın ayağını kiracakti neredeyse. Zaten adam sakatlıklarla boğuşmaktan futbol oynayamadi. Sinirlenir tabi ki. Adam özür dilemekten aciz, karaktersizlik diz boyu. Aynı kontrolsuz şekilde atibaya da girdi. Kolman in maçtan 1 kaç kez atilmasi gerekiyordu.

• http://www.ligtv.com.tr/haber/olimpiyatta-tartismali-an video bu 1. dakikadan sonra hareketlere bi bak.
  • quote:

Abartmayın be.Trabzonspor çok iyiydi de Beşiktaş mı ağır bastı?Trabzonspor çok kötüydü.Ayrıca Mustafa Pektemek nasıl bir oyuncudur ya?Colman bir faul yaptı diye adam gel gel diyor dışarıya.Ayıptır ya.Video bulursam atarım.

Sizin gibileri sırayla mı yolluyorlar arkadaş.
  • quote:

Drogba faul yaptığı adama ayak masajı yapıyor, bu herif özür bile dilemiyor. Ayağını kıracaktı neredeyse. Gelde sinirlenme.

• Haklılık payı çok yüksek konuyu açanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Soprano

quote:

Ya birader diğer arkadaşlar ne güzel cevap vermiş sizi asıl sırayla yolluyorlar, biri çıkar her şeye troll der biri çıkar sırayla yolluyorlar.He sırayla yolluyorlar.

Ayrıca Colman'ın atılması lazımdı onda hemfikiriz ancak bana çok abartı geldi tepkisi Mustafa'nın.
  • quote:

Colman orada sadece faul yaptı demek

Birde video ile bu görüşünüzü kanıtlamak istiyorsunuz. Üzerinizde takımınızın forması mı var, at gözlüğü mü var bilmem ama ne varsa onu çıkarın ve pozisyonu yeniden adam gibi izleyin. Oyuncunun futbol hayatını bitirebilecek bir harekete maruz kaldı orada Mustafa Pektemek. Dolayısıyla tepkisini ayıplamak haddinize değildir.

• bi leblebici bir de sol bek ucurur bu takimi. forvete gekas bile gelsi raziyim.
  • quote:

quote:

quote:

Ya birader diğer arkadaşlar ne güzel cevap vermiş sizi asıl sırayla yolluyorlar, biri çıkar her şeye troll der biri çıkar sırayla yolluyorlar.He sırayla yolluyorlar.

Ayrıca Colman'ın atılması lazımdı onda hemfikiriz ancak bana çok abartı geldi tepkisi Mustafa'nın.

Sakatlıktan yeni çıkmış daha form bile tutmamış adama öyle bir "faul" yapıyor ki Colman, Mustafa şanssız olsa ayağı kırılacak futbol hayatı bitecek.
    Ayrıca Colman futbol oynamıyordu bildiğin Beşiktaşlı futbolcuları sakatlamak için oynuyordu.

• quote:

Trabzon'u oynatmayan Beşiktaş'ın iyi takım savunmasıydı. Her takımı boş bıraksan Barça gibi top çevirip kaleye gidebilir.beşiktaş bugün oynatmamayı ve topa sahip olmayı başardı.
    Colmanın hareketi ise az bile dedi pektemek direk kırmızıya ihraç edilmesi gereken pozisyonda hakem kart bile göstermedi ki pektemek bir yıldır oynamadı sakatlığından tabiki sinirlenecek colmanın umursamaz tavırlarına. Sana çok kolay gibi görülebilir tv başından ama kaval kemiğinin kırılması demek en az 7 8 ay topa dokunamamak demek.

• Bjk için lafım yok ama daha bizim eksikler var tam kadro maça çıkmadık ki

• Colman kaç sezondur böyle. Bi dayak yese rahatlıcak
  • quote:

quote:

quote:

O zaman biraz empati kur. Aynı faulü Pektemek yerine Sneijder'e yapıldığını ve ayağının kırıldığını düşün.

Pektemek sakatlıktan tam kurtuldum derken bir daha sakatlandı ve sakatlığı çok uzun sürdü. Neredeyse 1 sene top oynamadı. Sen sadece televizyondan izliyorsun ama yaşadığı sakatlık sürecini bilmiyorsun. Zaten adam yeni yeni form tutmaya çalışıyor. Yapılan bu ağır faulden sonra tepkisi bence gayet normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aldueren

quote:

Colman orada sadece faul yaptı demek

Birde video ile bu görüşünüzü kanıtlamak istiyorsunuz. Üzerinizde takımınızın forması mı var, at gözlüğü mü var bilmem ama ne varsa onu çıkarın ve pozisyonu yeniden adam gibi izleyin. Oyuncunun futbol hayatını bitirebilecek bir harekete maruz kaldı orada Mustafa Pektemek. Dolayısıyla tepkisini ayıplamak haddinize değildir.

Öncelikle video vermemde ki amaç görüşümü kanıtlamak değil,pozisyonu hatırlatmaktadır.Fenerbahçe forumunda Beşiktaş hakkında yorum yapıyorum eğer üzerimde forma ya da başka aksesuar bulunsaydı daha acımasız yorum yapabilirdim.Burada yapılan hareketin sertliği-acımasızlığı hakkında kesinlikle sizinle aynı görüşteyim.Ancak zanndersem öncelikle sorry diyor 2 defa ardından hakem bakmadığında gel gel s... git demesi gerçekten çok ahlaksız bir davranıştır.Her acımasız faule maruz kalan oyuncu aşırı tepki gösterseydi vay Owen'in haline o zaman.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.