Şimdi Ara

Beşiktaş bu grupdan 2.çıkar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi niyetle açılmış bir topik ancak biraz gerçekçi olmakta yarar var. Hadi Marsilyada berabere kalsaydıkda dün Portoyu yenseydik güzel olurdu ancak; Liverpool iki maçtada yener bizi Portodan deplasmanda maç almamız mucize Marsilyadan belki burda puan alırız. Görünen köy kılavuz istemiyor. Benim hiç inancım yok, şu saatten sonra.
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

İyi niyetle açılmış bir topik ancak biraz gerçekçi olmakta yarar var. Hadi Marsilyada berabere kalsaydıkda dün Portoyu yenseydik güzel olurdu ancak; Liverpool iki maçtada yener bizi Portodan deplasmanda maç almamız mucize Marsilyadan belki burda puan alırız. Görünen köy kılavuz istemiyor. Benim hiç inancım yok, şu saatten sonra.

doğru haklısın 1 puan alalım iyi diyorum bende ama liverpoolu neden yenmeyelim ki burada.
  • Bence zor ama liverpoolu yenerse neden olmasın.Zaten ya liverpool beşiktaşı rezil edeck yada yenilip sonuncu olacak.
  • alınmak yok ama fazla iyimser bir yaklaşım.eğer marsilya dün kazanamasaydı belki 3. olma şansı vardı beşiktaş'ın ama bu saatten sonra bence son sırada kalmak kaçınılmaz.liverpool 1 puanda ve 2 maç arka arkaya liverpool ile,allah kolaylık versin ama çok zor :(
    arkadaşın dediği gibi bjk'nın oynadığı 2 maçı hepimiz gördük,4 puan almak mümkündü,eğer 4 puan alınsaydı şimdi liderdi beşiktaş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeVeZ1907

bir fenerbahçeli olarak görüşüm bence beşiktaş portoya aynı puanda olcak 8 puan.ama gol farkından 2.çıkacakdır

liverpol la 2 macdanda berabere
    marseille kazancak portodan kazancak

1-Liverpoll 9
    2-Beşiktaş 8
    3-Porto 8
    4-Marseille 7

böle biter bence

böyle olmamamızın hiç bir önemi yok..

Teşekkür ederşm fenerli arkadaşım.
  • quote:

Beşiktaş bu gruptan 2.çıkar

Beşiktaş bu futbol ile puan bile alamaz.UEFA'ya kalırsa mucizedir.
  • +1903
    quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

quote:

Beşiktaş bu gruptan 2.çıkar

Beşiktaş bu futbol ile puan bile alamaz.UEFA'ya kalırsa mucizedir.
  • Ben beşiktaşın 1 (BİR) GOL atmasına razıyım değil puan almak

• Beşiktaş bu gruptan çıkar
    Sonuncu olarak.
  • Toraman ve Kurtuluş gol yollarında etkili olursa puan alabiliriz belki.

Temenniler güzel ama arkadaşlar benim hiç umudum kalmadı. Özellikle porto karşısındaki hengameden sonra. Takım bir an önce toparlanıp kendine gelmezse bu gruptan puan bile alamayız
  • Liverpoll'u geç sanmıyorum yenileceklerini içerde ve dışarda hele ki 1 puanları varken daha beter saldıracaklar çünkü puan lazım..

kaldı 2 maç biri kendi evinizde

Porto - Beşiktaş beraberlik

Beşiktaş - Marseille galibiyet

4 puan diyorum en iyi ihtimalle
  • Şu oynadığımız futbolla 8 puan almamız mucize olur.Üstelik işin kötü tarafı önümüzde iki liverpool maçı var ve liverpool iddasını sürdürebilmek için saldıracaktır.

Şu porto maçında bir puan almayı beceremediğimize göre liverpool maçları için pek umutlu değilim puan açısından.

Takım ileriye doğru gidemiyor.Hemen yana veya geriye dönüyoruz.Hücümda hiç organize olamıyoruz.Ayrıyetten g.zan ve ibrahim üzülmez ile olmaz bu işler.

Not:Bir de Ertuğrul bari M.Yozgatlıyı alıştırsa şu takıma bari.Kazanç olabilir.
  • durun bakalım gol atabilecekmiyiz
  • inşallah 12 puan alır besiktas.
    gercekci bakarsak besiktaş sıfır çeker
    puan alabilecegi tek maç içerdeki marsilya maçı ondanda birsey beklemeyin artık...
  • İkincilik zor, üçüncülük belki. Marsilya Liverpool'a yenilip, BJK de Marsilya'yı yenseydi 3.lük olabilirdi. Liverpool'dan puan almak zor, Portoya'da evinde yenildi. Muhtemelen 4. bitirecek. Umarım ben yanılırım BJK 2. veya 3. olur.
  • şampiyon olcaz. kalan 4 maçıda kazanırız.
    ya şu liverpool maçına giderken yanımıza sergenidemi alsak acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeVeZ1907

bir fenerbahçeli olarak görüşüm bence beşiktaş portoya aynı puanda olcak 8 puan.ama gol farkından 2.çıkacakdır

liverpol la 2 macdanda berabere
    marseille kazancak portodan kazancak

1-Liverpoll 9
    2-Beşiktaş 8
    3-Porto 8
    4-Marseille 7

böle biter bence

peygamber mucizesi olsa anca böyle olur
  • Henry , Taffarel'le kaldığı pozisyon gibi kaç pozsiyon daha kaçırmıştır.O da GS adına bir şans değil miyidi?
    E bunu konuşuyor muyuz hayır?

Porto'nun attıgı golde topa en son degen 2 futbolcu da topu ayagına oturtsa adam gibi vursalar gol olmazdı..ama ikisi de yarım yamalak topa vurdular gol oldu..Dün uefa sitesine baktım porto balıyla kazandı yazmıyordu.

FB has bu bal işi..
  • ilk 2 maçı kaybedip sonra gruplardan bile çıkabilen takımlar daha önce olmuştu ancak Türk takımları genelde bu tarz başlangıçlardan sonra çöküşe geçer, beşiktaş ın 1-2 maç içinde üst tura çıkma şansını kaybedip 3. lük için mücadele edeceğini düşünüyorum, bu saatten sonra beraberlik bile önemli en azından puan farkı açılmaması açısından
  • Benim tahminim Liverpooldan puan alamayacakları yönünde ama belli de olmaz Liv. saldıracak dogru ama Bjk bunu iyi kullanabilirse yenebilir Liv.i (Ben pek zannetmiyorum ama top yuvarlak)

Fenerbahceye gelince bence şans kadar tecrübe de önemli ve Fb de son dakikada kaybede kaybede artık son dakikalarda kazanmayı veya maçı o şekilde bitirmeyi ögrendi.İnter maçını şansa kazanmadı Fb.Şanslı olan interdi ki fark yemedi.Cska maçına gelince evet ilk gol bal oğlu bal ama onlar bizden daha şanslıydılar.Şans denmez aslında futbol hatalar oyunudur 2 takımın oyuncusu da bireysel hata yaptı ve goller böyle geldi.Maçın hakkı zaten beraberlikti ve berabere bitti
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.