Şimdi Ara

Beşiktaş Ferrari'ye dava açtı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyuncu Matteo Ferrari, Şirketimiz ile imzaladığı 17.07.2009 başlangıç tarihli sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmiş ve takımımız aleyhine CAS'a başvurarak hukuki süreci başlatmıştır. Bu durum 22.08.2011 tarihli özel durum açıklaması Kamuya Açıklama Platformuna bildirilmişti. Bu kerre Şirketimiz Matteo Ferrari tarafından CAS nezdinde açtığı davaya cevap vermiş olup, ayrıca oyuncu Matteo Ferrari' nin sözleşmeyi haksız feshetmesi nedeniyle hakkında CAS nezdinde 7.750.000 Euro tutarlı karşı dava açılmıştır.

kaynak :http://www.tumspor.com/haber/20110927/Besiktas-Ferrariye-dava-acti.php

• Avatarın Altında Fenerbahçe logosu var ama Nick Manuel Fernandes. İlginç.
  • İnşallah haber doğrudur ve inşallah davayı kazanırız.
  • o kaçın kurasının hata yapacağını sanmıyorum.Mutlaka sözleşmede bir maddeye dayanarak feshetmiştir.
  • manuel fernandes hayranı bir fenerlisin galiba
  • Y.D'nin icraatlarından biri.Maalesef 7.5 milyon euro daha gidecek boş yere.Ferrari'nin sözleşmesinde sadece A takımla idmanlara çıkar diye madde vardı.Bizimkiler A2'ye gönderince feshetti.Yazık onlarca milyona
  • Beyler fener bölümüne mesaj atmak için fener simgesini eklemiştim profile ama kaldıramadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Farketmez o arma orda olduğu sürece kimseden saygı bekleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Fernandes

Beyler fener bölümüne mesaj atmak için fener simgesini eklemiştim profile ama kaldıramadım

Neden böyle birşey yaptınız ? Fenerbahçe bölümünde ne vardı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Beyler fener bölümüne mesaj atmak için fener simgesini eklemiştim profile ama kaldıramadım

Bjk ile ilgili bir konu açmışlar sadece kendileri yazıyorlardı başka kimse yazamıyordu makara yapıyorlardı oraya cevap atmak için işte.
  • quote:

quote:

quote:

Bjk ile ilgili bir konu açmışlar sadece kendileri yazıyorlardı başka kimse yazamıyordu makara yapıyorlardı oraya cevap atmak için işte.

Anladım hocam senceru'ya pm atın , sorunu düzletsin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım hocam senceru'ya pm atın , sorunu düzletsin.

o kim hocam profil linkini verebilirmisin nerden bulabilirim bu arkadaşı

• Maç konumuzda yazısı var hocam , bölüm yetkilimiz.
  • hani anlamadigim neden sözlesmeyi fesh etti, gitti baska bir takim yok öyle ortarada kaldi sanirim. Yada futbolu mu birakti?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.