Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (2052. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.398.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20502051205220532054
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir TS li olarak tüm beşiktaşlı taraftarları tebrik ediyorum.Tek kelime ile muhteşem bir stat olmuş.Bir Türk olarak gurur duydum.Türk futbolu adına büyük kazanç.Akyazı arenayıda biz bekliyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Arkadaşlar bilgilendirin lütfen ; taşkınlık falan yapan oldu mu oluyor mu ? Tepinen koltuk numarasına göre oturmayan ?

benimde aklıma ilk o geldi, koltukların üstün de tepinip, çekirdek çitleyip ahıra çevirenler...

belki ilk maç diye duyarlı davranırlar ama kaçınılmaz son bu maalesef.
  • quote:

Arkadaşlar bilgilendirin lütfen ; taşkınlık falan yapan oldu mu oluyor mu ? Tepinen koltuk numarasına göre oturmayan ?

Anons yapildi saat 7 de kimse koridorda olmasin herkes koltuğuna otursun yüz tanima sistemleri çalışacak diye. Sıkıntı yapanı anında yerler.

Tepineni görmedim stada giren herkes tribüne çıktığı anda önce hass... diyo sonra besmele çekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

İlk kez Lig TV'den tekli maç satın aldım, bu maçı izlememek olmaz sabahtan beri BJK TV izliyorum zaten acayip heyecanlandım imkan olsa da gitseydim keşke.

ne kadar hocam tek mac?

Bilgisayar, telefon ve tablet için 20TL televizyon için 30TL bu normal maç ücreti derbiler dahada pahalı, Galatasaray derbiniz için düşünüyorsanız hocam.

yemişim galatasaray derbisini.fenerliyiz bjk maci satin almayi düşünüyombana ne oluyorsa

• İzmirde şuan cildiriyorum ah ulan ahhhhhh

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan benim bile tüylerim diken diken maç saatini bekliyorum büyük heyecanla. Bu sezon Galatasaray maçlarını bile doğru düzgün izlemeyen ben...
  • maçı satın aldım digiturk playdan süper görüntü var tvye de bağladım gidemesekte arenamızı tvden izlemek güzel taraftarlar gelmeye başlamış baya bir dolmuş türübünler sesler çıkmıyor henüz sanırım maça saklıyorlar hayırlıusı artık top takımda umarım stat aşkına süper oynayıp güzel bir galibiyet alırlar
  • Stadın oradan geliyorum şuan Barbaros bulvarına kadar tıkadılar la yollarda geziyorlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlk kez Lig TV'den tekli maç satın aldım, bu maçı izlememek olmaz sabahtan beri BJK TV izliyorum zaten acayip heyecanlandım imkan olsa da gitseydim keşke.

ne kadar hocam tek mac?

Bilgisayar, telefon ve tablet için 20TL televizyon için 30TL bu normal maç ücreti derbiler dahada pahalı, Galatasaray derbiniz için düşünüyorsanız hocam.

yemişim galatasaray derbisini.fenerliyiz bjk maci satin almayi düşünüyombana ne oluyorsa

Bu maç izlenir hocam, futbol zevki yüksek bir maç olacak gibi. Tezahüratları çok merak ediyorum ben.

• Yalnız statta internet hızı çok iyiymiş, millet torrent falan indirmese bari

Şaka bir yana valla kota koyarlar yapmayın.
  • yanıyor ortalık

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Yalnız statta internet hızı çok iyiymiş, millet torrent falan indirmese bari

bi kac mac sonra millet kucagında tablet ve laptopla gelir.gor bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Yalnız statta internet hızı çok iyiymiş, millet torrent falan indirmese bari

Dostum öyle şey mi olur mutlaka bir sınırlama vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

quote:

benimde aklıma ilk o geldi, koltukların üstün de tepinip, çekirdek çitleyip ahıra çevirenler...

belki ilk maç diye duyarlı davranırlar ama kaçınılmaz son bu maalesef.

Valla inşallah olmaz ya.Ama Malesef..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa'da Metrodaki Ekran İlanlarında Maç İçin Stad Olimiyat Yazılı ve Güncellememişler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli Komutan

quote:

Anons yapildi saat 7 de kimse koridorda olmasin herkes koltuğuna otursun yüz tanima sistemleri çalışacak diye. Sıkıntı yapanı anında yerler.

Tepineni görmedim stada giren herkes tribüne çıktığı anda önce hass... diyo sonra besmele çekiyor

Hadi !
    Gerçekten mi ? Eger böyle bir sistemleri varsa ! 10 numaraymış ! Eğer ki devam ettirirlerse 100 numara olur.

Böyle olduğu sürece kimse guk diyemez..Peki sonra gelenler ne olacak ? Gerçekten de 19.00 dan sonra 45.000 kişiye tek tek bakacak değiller elbet ama detaylı bakarlar ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim oraya giden taraftar avazı çıktığı kadar bağırsın takımını desteklesin futbol zevkini alsın aykırı bir şey yapanı perma banlayın staddan giremesinler koltuk falan yakmak neymiş görürler.
  • Kusura bakmayın simage falan yok
     Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]
  • 
Sayfa: önceki 20502051205220532054
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.