Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (2057. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.398.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20552056205720582059
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkeytv

Çarşı grubu kapatılsın . Bu kadar boş bir grup olamaz. Gezi parkı ile saçmalayıp iyice hükümeti devirmek olan amaçlarını belli etmişlerdi. Bizim insanımız çok cahil ya 2-3 kelimeyle galeyana gelip tüm düşünce sistemlerini değiştirebiliyorlar.
    Sol zihniyetten din düşmanı solculardan ve komunist terör destekçisi solculardan nefret ediyorum

düşünce değiştirme konusunda haklısın bak kömür ve makarnaya değiştiren çok gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Wayne

quote:

Her şeye karşı olan çarşı isimli gereksizler topluluğu bu akşamdan itibaren kapatılıyor.Stad açılışının ilk gününde anarşistler gibi sağa sola saldırdılar.Gerekeni bjk ve Dünya liderimiz sayın R.T.E. yapacak KORKMAYIN TİTREYİN!

Nasıl bir trollsün sen.Muz cumhuriyetine bile liderlik yapabilecek vasıfta olamayan tayyip korkusundan stadı protokol yaparak açabildi.Çakma lideriniz yiyorsa bugün açmaya gelseydi..Yuhlanmada desibel rekoru kırılırdı..

Uza!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

Atın kardeşim şu trolleri konudan.
    Bir ağız tadıyla takımımızı takip edemiyoruz.
    Burasi dh forumu mu yoksa trolleri koruma ve kollama derneği mi belli değil.

donanimhaber forumundan spor bolumunude kaldirmamiz lazim o halde adi ustunde

trolleri savunmuyorum

stad hayirli olsun arkadaslar cok guzel duruyor seneye lig tatli gececek gibi

• killerbow kullanıcısına yanıt
    Bende buna çok guldum :)

• Fanatik bir Fenerbahçeli olarak. Çok beğendiğim stadyum . Kazanan Türk futbolu olur inşallah . Başarılar Beşiktaş

• Şu güzel günde trollere cevap vermeyelim arkadaşlar.
  • quote:

quote:

quote:

Her şeye karşı olan çarşı isimli gereksizler topluluğu bu akşamdan itibaren kapatılıyor.Stad açılışının ilk gününde anarşistler gibi sağa sola saldırdılar.Gerekeni bjk ve Dünya liderimiz sayın R.T.E. yapacak KORKMAYIN TİTREYİN!

Nasıl bir trollsün sen.Muz cumhuriyetine bile liderlik yapabilecek vasıfta olamayan tayyip korkusundan stadı protokol yaparak açabildi.Çakma lideriniz yiyorsa bugün açmaya gelseydi..Yuhlanmada desibel rekoru kırılırdı..

Uza!

Aç karnını doyur önce..Sonra trollük yaparsın..

• Offf çok özlemişiz ya valla kendi stadın gibi olmuyor hiçbir yer.

Son ses açtım evde ss atamıyorum telif yemeyelim şimdi ama emin olun müthişşşş.

• quote:

Orijinalden alıntı: killerbow

arkadaşlar stadınız hayırlı olsun. bir videocaps gördüm paylaşmaya geldim, lütfen alınmayın en çok güldüğüm caps bu oldu

https://www.facebook.com/incisozluk/videos/1351444214871707/

güzelmiş.

• Açılış biçimi hariç oldukça güzel olmuş stadımız.

• Çok güzel gerçekten,maşallah demek lazım.Beşiktaşlı kardeşlerimize hayırlısı olsun,güzel statlar İzmir'e de yapılsın.
  • Şu ışıkları biraz kıssınlar çok parlak bu ne.

Stad yıkılıyor.

• Başlama vuruşunu biz yaptık dimi ?
    Mackolik uygulamasında Bursaspor yaptı yaziyorda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenze

Başlama vuruşunu biz yaptık dimi ?
    Mackolik uygulamasında Bursaspor yaptı yaziyorda.

Bursa yaptı.

• herkes maca gömüldü heralde.resim paylaşan yok:)
  • olum stadınız ne güzel olmuş lan kıskandım ve özendim KEŞKE BİZİM OLSAAA

Zaten dolduramıyoruz 52 bini ne yapayım ben aslantepe yi

Dün iyice dalgamızı geçtik eğlendik sizi fikretle kızdırdık ama güldük eğlendik bitti. Stadınız hayırlı olsun kankalar.

Bu arada sayın cumhurbaşkanımıza da teşekkür ediyorum asdşöaknfad şaka şaka alınmayın hemen
  • quote:

quote:

quote:

Uza!

kaçamak cevap olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İnönü'nün akustiği ve ambiansı çok daha iyiydi. Çok özlersiniz o stadyumu bence
  • 
Sayfa: önceki 20552056205720582059
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.