Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (2088. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.397.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20862087208820892090
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merdivenler boyanmış ya Keske ince şeritler çekselerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle

quote:

Tr de olmadigim icin stadin bitmis halinin onunden 3 gun once gectim. O Besiktas yazisinin onunde resim cektirip profil fotosu yaptim. Yok boyle bi mutluluk o stad insanlik disi guzel bisey.

Bu sene bi maca gitmek istiyorum babamida alip, avrupa maclari paso ligsiz gidiliyor mu ?

Etkilenmemek mümkün değil. İnşallah en kısa zamanda sevdiklerinizle maç izleme fırsatınız da olur.

Bilet mevzusuna gelirsek, geçen sezon Gs'nin şampiyonlar ligi maç biletleri sadece Passolig kart sahiplerine satılmıştı. Muhtemelen bizde de öyle olur. Ama Passolig kartın olsa bile maç bileti alabilmek yine zor olacaktır.

O zaman biz bi pasolig cikartalim artik en az ragbet goren maclara gideriz cunku sampiyonlar ligi maclari direk kapisilir. Tr kupasi vs bile olsa o stada ayak basalim.

En son inonude Braga macina gitmistik forumdan Alican(aborjin) Faruk(revival) ile.

Maçları geçtim, 19 Mayıs'taki şampiyonluk kutlaması biletleri bile Passolig üzerinden satıldı. Bu saatten sonra da o olmadan stada girmek pek mümkün gözükmüyor. Onun için yakın zamanda gelecekseniz başvurunuzu yapıp kartı elinizin altında tutmanızda fayda var.

O değil de, umarım geçen sezon gibi öncelikli satışlar olmaz. Yoksa benim gibi şehir dışından gelenlerin hem işini gücünü ayarlaması, hem de müsait olduğu zamana bilet denk getirebilmesi gerçekten zor oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tr de olmadigim icin stadin bitmis halinin onunden 3 gun once gectim. O Besiktas yazisinin onunde resim cektirip profil fotosu yaptim. Yok boyle bi mutluluk o stad insanlik disi guzel bisey.

Bu sene bi maca gitmek istiyorum babamida alip, avrupa maclari paso ligsiz gidiliyor mu ?

Etkilenmemek mümkün değil. İnşallah en kısa zamanda sevdiklerinizle maç izleme fırsatınız da olur.

Bilet mevzusuna gelirsek, geçen sezon Gs'nin şampiyonlar ligi maç biletleri sadece Passolig kart sahiplerine satılmıştı. Muhtemelen bizde de öyle olur. Ama Passolig kartın olsa bile maç bileti alabilmek yine zor olacaktır.

O zaman biz bi pasolig cikartalim artik en az ragbet goren maclara gideriz cunku sampiyonlar ligi maclari direk kapisilir. Tr kupasi vs bile olsa o stada ayak basalim.

En son inonude Braga macina gitmistik forumdan Alican(aborjin) Faruk(revival) ile.

Maçları geçtim, 19 Mayıs'taki şampiyonluk kutlaması biletleri bile Passolig üzerinden satıldı. Bu saatten sonra da o olmadan stada girmek pek mümkün gözükmüyor. Onun için yakın zamanda gelecekseniz başvurunuzu yapıp kartı elinizin altında tutmanızda fayda var.

O değil de, umarım geçen sezon gibi öncelikli satışlar olmaz. Yoksa benim gibi şehir dışından gelenlerin hem işini gücünü ayarlaması, hem de müsait olduğu zamana bilet denk getirebilmesi gerçekten zor oluyor.

hmm pasolig olsada bu ilgi devam ederse bize anca tr kupasi maclari denk gelecek gibi.

pers gitmesem su olimpiakos macina giderdim en azindan. o artik pasoligsiz olur sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: KGokturk

Merdivenler boyanmış ya Keske ince şeritler çekselerdi.

Sarı şeritler ilk günden beri var. Herhalde yeterli görülmemiş olacak ki, komple boyanmasını istediler.

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

• inonu88 kullanıcısına yanıt
    Maalesef, Olympiakos maçı biletleri de Passolig kart sahiplerine ve kombinelilere öncelikli satılıyor.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/66871/olympiakos_maci_biletleri_satisa_cikiyor.html
  • quote:

Maalesef, Olympiakos maçı biletleri de Passolig kart sahiplerine ve kombinelilere öncelikli satılıyor.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/66871/olympiakos_maci_biletleri_satisa_cikiyor.html

Millet oyle ozlemis ki o mac bile 30.000 kisi cekerse sasirmam. neyse ztn gidemiycektim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KGokturk

Merdivenler boyanmış ya Keske ince şeritler çekselerdi.

Sarı şeritler ilk günden beri var. Herhalde yeterli görülmemiş olacak ki, komple boyanmasını istediler.

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

Hocam bildiğim kadarıyla merdivenlerde sarı renk olması zorunlu.Bütün statlarda var ama kötü bi görüntü olmaması açısından attığınız fotoğraftaki gibi ince şeritler çekiliyor bütün statlarda.Bütün gereklilikleri olması gibi yapmak zorunda değiliz,ince şeritler göze batmıyordu böyle çok göze batıyor.Piksel koltuklara gözümüz alıştı da buna alışır mı bilmiyorum.

• KGokturk kullanıcısına yanıt
    Boyalı halini ben de hiç beğenmedim ama zorunlu olmasa bu şekilde boyanmazdı diye düşünüyorum.

Bu arada video'ya dikkatli bakınca basamakların sadece dikey bölümleri boyanmış. Karşıdan bakıldığında sanki komple boyalıymış gibi bir görüntü veriyor.

•  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

•  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

• Su bardağından biraz büyük bardakta Kola 7 liraya satılıyordu.
  • Cok değilmiş hocam.ceşmede bi mekana gitseniz bildimiz gozoz 7 lira

• Kendimi stada bakarken rüyadaymışım gibi hissediyorum aynı şekilde içideykende rüya gibi özledim vodafone arenayı ya
  • Son görsel Olimpiyat Stadı'nı hatırlattı. Umarım bir daha bu boşlukta maçımız olmaz.
  • Beyler Alanya maçına gidemeyeceğimden dolayı satıyorum aynı fiyat ilgilenen varsa özelden yazsın
    BEŞİKTAŞ A.Ş. 2016/2017
    Blok
    105
    Sıra
    26
    Koltuk
    35

• Üf baktıkça bakası geliyor insanın. Yarın maç ile daha iyi görücez
  • oziboaydino kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle :)

Bu arada loca ikinci kat aralıkları siyaha kaplanmış. Kapalıda görsel şov için halatlar gerilmiş.
  • Süper Kupa maçındaki pankart mı açılacak yoksa yeni bir hazırlık mı var?
  • BlackEagle kullanıcısına yanıt
    Kaplama kesinlikle harika şık olmuş
  • 
Sayfa: önceki 20862087208820892090
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.